Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

Kavytės kaip jau gražiai dantukai sutvarkyti smile.gif
Emuko kokios gumytės ryškios bigsmile.gif
smilsee smagiai tos violetinės gumos gražiai atrodo smile.gif ir šiaip dantukai kaip gražiai atrodo smile.gif

Mano puskei nuo auskaro liežuvy (tiksliau, turi du) ištrupėjo dantis kažkoks, nes jai ten būna vis alergijos nuo metalo.. Aš pati liežuvy kažkaip niekad nenorėjau, norėjau bamboj, bet neįsivėriau, o dabar džiaugiuosi, nes tattoo ant pilvo, tai būtų per daug visko.

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 05, 18:57)
Kavytės kaip jau gražiai dantukai sutvarkyti  smile.gif
Emuko kokios gumytės ryškios  bigsmile.gif
smilsee smagiai tos violetinės gumos gražiai atrodo smile.gif ir šiaip dantukai kaip gražiai atrodo smile.gif

Mano puskei nuo auskaro liežuvy (tiksliau, turi du) ištrupėjo dantis kažkoks, nes jai ten būna vis alergijos nuo metalo.. Aš pati liežuvy kažkaip niekad nenorėjau, norėjau bamboj, bet neįsivėriau, o dabar džiaugiuosi, nes tattoo ant pilvo, tai būtų per daug visko.

bet tai kam nešiot, jei alergizuoja...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 05, 19:57)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 05, 19:57)
Emuko kokios gumytės ryškios  bigsmile.gif

bet kaip brangiai kainuoja tatoo panaikinimas. ir skaudziau nei pasidaryti. vienas apsilankymas 500lt. o ju reikia apie 6-8,gal ir daugiau. pasidaryt galima greitai, bet panaikinti tai metus uztruks. dar galetum ajaja paskaitos paklausyti,tikrai nebenoresi tatoo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 05, 20:48)
bet kaip brangiai kainuoja tatoo panaikinimas. ir skaudziau nei pasidaryti. vienas apsilankymas 500lt. o ju reikia apie 6-8,gal ir daugiau. pasidaryt galima greitai, bet panaikinti tai metus uztruks. dar galetum ajaja paskaitos paklausyti,tikrai nebenoresi tatoo. smile.gif

Pas mane jau ji yra laugh.gif apie naikinimą net nesvarstau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 gruodžio 2010 - 19:49
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 05, 16:15)
Na sveikos  bye1.gif
bet nieko vistiek neisvaipydavau su tuo auskaru nes tie dantukai kreivi buvo... Susitvarkysiu dantukus tuoj pat lėksiu vertis 2 kartą  thumbup.gif

tai ka jei issiemi auskara is liezuvio ta skylute uzsitraukia?? blink.gif blink.gif as vienoj ausy turiu 3 skylutes ir dvejose auskaru nenesioju jau labai labai seniai. bet panorejus galiu isideti, manau visam laikui jos liks blush2.gif

QUOTE(natale @ 2010 12 05, 18:48)

ar tik kazko nemaisai Natale? as gi pati tatoo turiu ir man ji vis dar patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 12 05, 21:20)
tai ka jei issiemi auskara is liezuvio ta skylute uzsitraukia??  blink.gif  blink.gif  as vienoj ausy turiu 3 skylutes ir dvejose auskaru nenesioju jau labai labai seniai. bet panorejus galiu isideti, manau visam laikui jos liks  blush2.gif

Liežuvy labai greitai užgyja skylutė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 05, 21:30)
Liežuvy labai greitai užgyja skylutė wink.gif

Sako lyg uztenka 10h ir uzgyja smile.gif
Oj pas mane skyliu irgi daug, 6 smile.gif o tattoo tai noreciau dar vienos, kazkaip man grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 05 gruodžio 2010 - 20:50
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 05, 22:49)
Sako lyg uztenka 10h ir uzgyja smile.gif
Oj pas mane skyliu irgi daug, 6  smile.gif  o tattoo tai noreciau dar vienos, kazkaip man grazu  4u.gif

Jo liezuvy labai greit uzgyja smile.gif Pas mane 5 skyles ausyse biggrin.gif Emukai, ajaja kur tattoo turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 05, 22:02)
Jo liezuvy labai greit uzgyja smile.gif Pas mane 5 skyles ausyse biggrin.gif Emukai, ajaja kur tattoo turit? smile.gif

Ant kojos, kai yra peda tai isvirsaus(tikiuosi paaiskinau ) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 05 gruodžio 2010 - 21:10
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 05, 20:05)
Ant kojos, kai yra peda tai isvirsaus(tikiuosi paaiskinau ) lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
as tada turiu ant pilvo , tik kad is kitos puses lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokios temos smile.gif
Liezuvyje turejau ir as auskara. Panesiojau pusmeti ir draugas paprase trumpam issivert ( blush2.gif ). Po pusvalandzio nebeisiveriau. Taigi 10 val tam nereikia biggrin.gif Gleivineje labai greitai traukiasi skylutes. Auskara versi kosmetologe sake, kad uzsiraukia per 2 val. Mano atveju ir pusvaandis per akis buvo. Bet man jis nelabai ir patiko, be to dantims istiesu kenkia.
Auskaro bamboje nebenesioju, nusibodo seniai. Tatoo nelabai matomoj vietoj biggrin.gif

p.s. ir as ne panke biggrin.gif

Atsakyti