Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(ajaja @ 2010 12 05, 22:12)
lotuliukas.gif
as tada turiu ant pilvo , tik kad is kitos puses  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aiškiai šnekat. Pas mane tada ant nugaros, ti iš kitos pusės lotuliukas.gif bet pasidarysiu kada nors dar vieną, tik reikia galutinai pribręsti.
Atsakyti
Tai kad nezinau kaip vadinasi ta kojos dalis, rankoj tai plastaka o kojoj? tai kitaip nemokejau pasakyti lotuliukas.gif Esha kas tau sake kad trukdo tiesintis dantimis? man daktare nieko nesake ax.gif dabar draugui pasakiau kad kaledom noriu antros tattoo, sako tai gal tu i kaleima sesk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. ir as ne panke biggrin.gif
[/quote]
Ar tikrai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Emukas, tiesinimui tikrai netrukdo, emaliui nelabai gerai
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 05, 23:05)
Ant kojos, kai yra peda tai isvirsaus(tikiuosi paaiskinau ) lotuliukas.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 12 05, 23:12)
lotuliukas.gif
as tada turiu ant pilvo , tik kad is kitos puses  lotuliukas.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 05, 23:15)
lotuliukas.gif  aiškiai šnekat. Pas mane tada ant nugaros, ti iš kitos pusės  lotuliukas.gif  bet pasidarysiu kada nors dar vieną, tik reikia galutinai pribręsti.

Pavarot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Emukai, sesk i kaleima, ten tau nemokamai ja padarys lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikes biggrin.gif pigiau iseis thumbup.gif
Atsakyti
Kvaili streotipai, kad tik žmonės iš kalėjimo su tattoo vaikšto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 05, 22:27)
Kvaili streotipai, kad tik žmonės iš kalėjimo su tattoo vaikšto  schmoll.gif

Aj nekreipiu demesio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 05, 17:32)
Emukas sake, kad netrukdo 4u.gif Ortodontem gal ir netrukdo, bet manau dantukam, tai nelabai gerai smile.gif

Na žinokit jei su metaliniu auskaru kaip nekenks pagalvokit metalas makaluojasi liezuvyje... g.gif aisku nusidauzo tuos dantis ar nusiskaldo, bet dabar yra visokiausiu auskaru gi plastasiniai pritaikyti, kad nekenktu tiems dantimsjų būna gi visokiu net sviečiančių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 05, 23:27)
Kvaili streotipai, kad tik žmonės iš kalėjimo su tattoo vaikšto  schmoll.gif

Kvaili, bet jaigu zmogus visas issitatuiraves vaiksto, tai tu minciu visokiu kyla. Man pvz grazu nedideles, dailios tatuiruotes, bet kai zmogus visas issitatuiruoja baisiom tatuiruotem, tai tikrai vaizdas nekoks schmoll.gif
Atsakyti
Klausimas ne i tema: kiek mazdaug kartu per diena valotes dantis?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 05, 22:47)

As ir norejau siandien to klausti lotuliukas.gif as pradzioj valiausi 3kartu, bet poto mane prigasdino kad tipo emalis nusitrins ir tt, tai dabar issivalau ryte vakare ir dar po maisto dienos begyje issikrapstau tuos maisto likucius ir issiskalauju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 05 gruodžio 2010 - 21:50
QUOTE(Esha @ 2010 12 05, 21:47)

Aš 3 kartus, ryte issivalau ant pietu išsiskalauju viska, o prieš miega taip pat viską pasidarau ax.gif tik nežinau ar ne per mažai bijau aš tųu dėmelų, kad paskiau neliktų. O šiaip kai man uždėjo breketukus tai aš ten čiut ne kas pusvalandį valydvaus biggrin.gif
Atsakyti