Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(linacka421 @ 2010 12 07, 03:47)
Sveikos mergaites,kuris laikas rimtai svarstau breketukus detis. Nebegaliu ilgiau taip:(( negaliu buti savimi.. Labai dideli kompleksa jauciu. Ruosiuosi eiti uzsirasyti pirmai konsultacijai. Mastau apie gyd.Latkauskiene arba Damusiene. Mat klinika man arciau namu. Tik kazin kokios ten dabar eiles.. taip nesinori kad ilgai viskas nusitemptu.. nors jauciu kad iki uzdejimo reikes dar daug ka nuveikti.. pas mane apacioje dantukai tiesus, tik virsuj nemazai problemu su priekiniais ir sakandis labai blogas, akivaizdziai matosi veidas net i kita puse persikreipes:(( man idomu per kiek laiko mazdaug dantukai susistato i eile? ir del elastiku.. ar juos uzdejus nesioti reikia nuolat? ar tik naktimis ir pan?
kazkaip labai sunku ryztis (nors akivaizdu jog privalau) tik siek tiek jaudinuosi del aplinkiniu reakcijos. be to dirbu paslaugu sferoje nuolat su klientais tenka bendrauti.. ech:(

Sanuole, kad pagaliau riztiesi (man tam daug laiko reikejo). Del breketu... tai kas geriau, gerejantys dantukai su jais, ar kreivi? Cia tik pora metu, o rezultatas visam gyvenimui.
Pati dirbu pardavimu sferoj, nors ir netiesiogiai, bet su klientais susitikti tenka. Ir visiskai nejausiu jokio diskomforto grizus i darba. Cia juk ne tatuiruote ant veido. O suprantamas, groziui skirtas dalykas (be to ir kainuojantis)
Na is is savo puse palinkeciau daugiau drasos ir tikrai tam ryztis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,kuris laikas rimtai svarstau breketukus detis. Nebegaliu ilgiau taip:(( negaliu buti savimi.. Labai dideli kompleksa jauciu. Ruosiuosi eiti uzsirasyti pirmai konsultacijai. Mastau apie gyd.Latkauskiene arba Damusiene. Mat klinika man arciau namu. Tik kazin kokios ten dabar eiles.. taip nesinori kad ilgai viskas nusitemptu.. nors jauciu kad iki uzdejimo reikes dar daug ka nuveikti.. pas mane apacioje dantukai tiesus, tik virsuj nemazai problemu su priekiniais ir sakandis labai blogas, akivaizdziai matosi veidas net i kita puse persikreipes:(( man idomu per kiek laiko mazdaug dantukai susistato i eile? ir del elastiku.. ar juos uzdejus nesioti reikia nuolat? ar tik naktimis ir pan?
kazkaip labai sunku ryztis (nors akivaizdu jog privalau) tik siek tiek jaudinuosi del aplinkiniu reakcijos. be to dirbu paslaugu sferoje nuolat su klientais tenka bendrauti.. ech:(

Jau dėl aplinkinių mažiausiai reikia jaudintis smile.gif
O į visus klausimus tau atsakytų konsultacijų metų, mes juk ne gydytojos smile.gif
Nešiojama vidutiniškai apie 2 metus breketai, bet kiekvienai laikas individualiai. O dėl elastikų viskas vėlgi labai individualu.
Atsakyti

Aš irgi sveikinu prisiryžus beveik thumbup.gif o dėl aplinkinių reakcijos, jei jau laaaaabai didelė trauma tai yra gi visokių bespalvių breketukų, aš kiek esu mačius moterų su tokiais iš tolo net nesuprasi mirksiukas.gif taip kad pirmyn į konsultaciją ir linkiu apsispręsti teigiama linkme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linacka421 @ 2010 12 07, 02:47)
kazkaip labai sunku ryztis (nors akivaizdu jog privalau) tik siek tiek jaudinuosi del aplinkiniu reakcijos. be to dirbu paslaugu sferoje nuolat su klientais tenka bendrauti .. ech:(

Na, siais laikais breketai jau neturetu nieko sokiruoti smile.gif man tai atrodo kaip tik pagirtina, kad zmogus tvarkosi dantus, tai ir klientai turetu tai suprasti. Man asmeniskai geriau ziurisi zmogus su breketais nei su kreivais dantim smile.gif
Jei tikrai matai, kad tau ju reikia ir galimybes leidzia, tai ir dekis smile.gif kuo anksciau, tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 12 06, 22:07)
Mano sakandis ir taip netaisyklingas- virsutiniai dantys i prieki nuvaziave. Bet dabar, kai ziuriu i apatinius dantis, tai nematau, ka ten tvarkyti. O virsutiniu, tai viena danti priekini patiesint ir sakandi...
Gruodzio 23d. eisiu. Jau labai laukiu. Idomu, ka pasakys  smile.gif

Tai, jei sąkandis blogas, manau, tikrai neišsiversi be apačios, nes sąkandį su elastikais taiso.. O juos nuo viršutinių prie apatinių breketų kabina.. Aišku, būna, kad su elastikais net neįmanoma sąkandžio sutvarkyt, vienom tik operacija gelbėja, kitos herbstą nešioja, dabar dar kažkokia spyruoklė atsirado..
Taip, kad siūlau greičiau nueit pas gydytoją ir viską tau paaiškins, nes iš mūsų tokios ir patarėjos, tik iš savo patirties kažką paaiškint galim, o kiekvienos ji skirtinga.. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Šaunuolė. Kuo greičiau tą padarysi tuo geriau. o dėl aplinkinių nesijaudink, tai jau įprastas dalykas. elastikus geriausiai nešioti ištisai, nusiimti tik valgant. bet jei juos reikia nešioti taip, kad labai matosi tada užtenka nakčiai tik. smile.gif
Atsakyti
Nu bet jus ir pavarot! Jau puse temos prikalbejot! lotuliukas.gif doh.gif As laukiu pirmo vizito po uzdejimo... Tik nervinuos, kad po to pirmo paverzimo kita diena reikes i uzsieni varyt... Tai galvoju ot bus bajeris kai man ten viska suvers ir sienom lipsiu is skausmo, o 5 dienas turesiu konferencijose maltis ir auditorijom pranesimus skaityt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 07, 10:41)
Tai, jei sąkandis blogas, manau, tikrai neišsiversi be apačios, nes sąkandį su elastikais taiso.. O juos nuo viršutinių prie apatinių breketų kabina.. Aišku, būna, kad su elastikais net neįmanoma sąkandžio sutvarkyt, vienom tik operacija gelbėja, kitos herbstą nešioja, dabar dar kažkokia spyruoklė atsirado..
Taip, kad siūlau greičiau nueit pas gydytoją ir viską tau paaiškins, nes iš mūsų tokios ir patarėjos, tik iš savo patirties kažką paaiškint galim, o kiekvienos ji skirtinga..  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai va, kai tik grisiu namo, iskarto ir keliausiu i konsultacija. Labai idomu, ka man ten isaiskins. Ir kazi, ar isvis verta detis breketus del vieno truputi kreivo danties? Bet kazkaip labai uzsikabinau ant sitos minties ir noriu breketu.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 06, 23:00)
man taip pat vienoj pusėj(?) reikės elastikus nešioti. Parodė tą elastiką, tai juokas pasirodė. Ką ten ta gumelė gali patempti..

Dar ir kaip patempia tos gumeles tongue.gif Nors jos mazos atrodo bet tookios stiprios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linacka421 @ 2010 12 07, 04:47)

Saunu, kad nusprendei nebekompleksuoti ir susideti breketus smile.gif Sekmes tau! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 12 06, 22:14)
Figurai uztai kaip gerai  biggrin.gif

Kad ir taip kūda esu, manau atvirkščiai pavalgyti reikia, bet kiek valgau tai niekas ir neina y ta svorį... g.gif

[quote=blaze,2010 12 06, 22:11]
Teks gėrimais mėgautis alc.gif hihihi.gif

Jo,jo taip išeina ir jei taip bus tai nesulauksiu ir 12 valandos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=aistuliaa,2010 12 06, 23:00]
O kam tokiu laiku užsirašei? Tikrai pasikeisčiua tavo vietoj. Man kaip tik gydytoja pasiūlė rašytis taip,kad praeitų laiko iki švenčių, kad nebūtų taip sunku, tai eisiu 14 dieną smile.gif

Žinoma, kad prašiaus po švenčių, bet matai, kad nėbuvo daugiau talonu pasiirnkimo dar buvo 29d. Tai, o ką padarysi dėl gražių dantų, tikrai nenoriu prarasti vieno paveržimo kurio kitas talonas būtų vasario 30... g.gif Pas tokia gydytoja einu, kad labiau jau ne palei mane turi taikytis, o kada pasako tada ir turiu eit, eina daug žmonių tad nėra tokio dydelio pasirinkimo..
Atsakyti
O kiek panasiai laiko reikia nesioti elsatikus?
Atsakyti