QUOTE(linacka421 @ 2010 12 07, 03:47)
Sveikos mergaites,kuris laikas rimtai svarstau breketukus detis. Nebegaliu ilgiau taip:(( negaliu buti savimi.. Labai dideli kompleksa jauciu. Ruosiuosi eiti uzsirasyti pirmai konsultacijai. Mastau apie gyd.Latkauskiene arba Damusiene. Mat klinika man arciau namu. Tik kazin kokios ten dabar eiles.. taip nesinori kad ilgai viskas nusitemptu.. nors jauciu kad iki uzdejimo reikes dar daug ka nuveikti.. pas mane apacioje dantukai tiesus, tik virsuj nemazai problemu su priekiniais ir sakandis labai blogas, akivaizdziai matosi veidas net i kita puse persikreipes:(( man idomu per kiek laiko mazdaug dantukai susistato i eile? ir del elastiku.. ar juos uzdejus nesioti reikia nuolat? ar tik naktimis ir pan?
kazkaip labai sunku ryztis (nors akivaizdu jog privalau) tik siek tiek jaudinuosi del aplinkiniu reakcijos. be to dirbu paslaugu sferoje nuolat su klientais tenka bendrauti.. ech:(
kazkaip labai sunku ryztis (nors akivaizdu jog privalau) tik siek tiek jaudinuosi del aplinkiniu reakcijos. be to dirbu paslaugu sferoje nuolat su klientais tenka bendrauti.. ech:(
Sanuole, kad pagaliau riztiesi (man tam daug laiko reikejo). Del breketu... tai kas geriau, gerejantys dantukai su jais, ar kreivi? Cia tik pora metu, o rezultatas visam gyvenimui.
Pati dirbu pardavimu sferoj, nors ir netiesiogiai, bet su klientais susitikti tenka. Ir visiskai nejausiu jokio diskomforto grizus i darba. Cia juk ne tatuiruote ant veido. O suprantamas, groziui skirtas dalykas (be to ir kainuojantis)
Na is is savo puse palinkeciau daugiau drasos ir tikrai tam ryztis