Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

Tol kol pataiso problema smile.gif Man vienu metu buvo taip kad is vienos puses dantys uzdenge vieni kitus,o kitoj ne tai menesi panesiojau elsatikus is pasitaise ax.gif O jei aplamai per visa gydyma tai net nezinau,kiekvienam pagal situacija
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 06, 17:28)
Mergos!!!!!!!!!! Poryt jau būsiu breketuota  bigsmile.gif  clap.gif  assa.gif

man rytoj irgi sudes virsu biggrin.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 06, 21:45)
ai dar dėl tų vielų, sakė baltos labai nekokybiškos. Sako pirmai pradžiai tau galiu ją įdėti, bet paskui tai ne, nes jos netvirtos, o ir po dviejų savaičių sakė jos nebebūna baltos. doh.gif

nu reikes rytoj paklausti, ar tikrai nekokybiskos, nes man jas kaip tik pasiule pati gydytoja g.gif nes as labai noriu butent su baltom vielom
Atsakyti
O as grizau namo visa iskankinta...
Ortodonte istate man tas vielutes iskritusias, dar idejo pora spyruoklyciu. O paskui vaziavau salint antra nedygusi protini. Visa laime, kad ji antra salino... Siaubas kiek prikaknkino sad.gif Ir greze ir atkalinejo nuo kaulo, nenorejo pasiduot, tada ji skele ir dalimis isiminejo. Zodziu prie viso to net lupa suplese...
Pasiguodziau ir einu tokiau dejuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 07, 18:19)
Ortodonte istate man tas vielutes iskritusias, dar idejo pora spyruoklyciu. O paskui vaziavau salint antra nedygusi protini. Visa laime, kad ji antra salino... Siaubas kiek prikaknkino sad.gif Ir greze ir atkalinejo nuo kaulo, nenorejo pasiduot, tada ji skele ir dalimis isiminejo. Zodziu prie viso to net lupa suplese...

man irgi tas pats buvo ir 2 kart doh.gif
console.gif
Atsakyti
Esha, eina su, koks siaubas... laikykis unsure.gif
Atsakyti
PRIES
user posted image

po
user posted image

tarpas sukandus

user posted image

pilnai sukandus

user posted image

dabar

user posted image

Herbstas

user posted image

tokius tarpus dabr turiu, kuriuos po Herbsto reikes uztraukti doh.gif

user posted image
Atsakyti
stulbinantys rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 07, 18:19)

Esha viskas jau praeityje 4u.gif svarbiausia, kad jie jau pašalinti ir tau nebetrukdys smile.gif
o lūpa ir visos kitos žaisdos užgis laikui bėgant 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

user posted image
[/quote]
super tavo dantukai Natale 4u.gif dar daug liko iki visiško Holivudo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 12 07, 19:26)

eisiu pas D.L. gruodzio 14d. tikiuos pasakys kiek dar su Herbstu reikes but, kai ji nuims liks tik tarpus uzdaryti rolleyes.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image
[/quote]

Vau blink.gif Labai ryškūs pasikeitimai... Ir nėra tiek dug laiko praėję. O kiek laiko herbstą tu nešioji?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 07, 19:41)
dabar

user posted image
Herbstas

user posted image

tokius tarpus dabr turiu, kuriuos po Herbsto reikes uztraukti  doh.gif

user posted image

Natale, tavo dantukai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 07, 16:41)

sakes kazkas fantastisko, Natale, as kaskart ziuriu i tavo dantukus ir atsiziureti negaliu wub.gif wub.gif
Atsakyti