Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

Duona, vyras sakė, kad šią savaitę susirinkimas, gal ten ir reiks pašnekėt. Taip pat ir apie tvorą...
Mano kinderis yra Paulius. Blodinas toks... mirksiukas.gif

AGNIECHKYTE, čia kuri taip sakė? Maniškis į šitą grupę pradėjo eiti jau pernai žiemą (man reikėjo trumpam į drabą grįžti, todėl vaikis pradėjo socializuotis nuo metukų), jokių problemų dėl griuvinėjimo nebuvo. O šią žiemą jau irgi spėjo nosį nusibalnoti. Gal auklėtojas, kaip ir kelininkus, žiema užklupo "netikėtai" ir jos dar morališkai nepasirengusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 26, 22:41)
Duona, vyras sakė, kad šią savaitę susirinkimas, gal ten ir reiks pašnekėt. Taip pat ir apie tvorą...
Mano kinderis yra Paulius. Blodinas toks...  mirksiukas.gif

AGNIECHKYTE, čia kuri taip sakė? Maniškis į šitą grupę pradėjo eiti jau pernai žiemą (man reikėjo trumpam į drabą grįžti, todėl vaikis pradėjo socializuotis nuo metukų), jokių problemų dėl griuvinėjimo nebuvo. O šią žiemą jau irgi spėjo nosį nusibalnoti. Gal auklėtojas, kaip ir kelininkus, žiema užklupo "netikėtai" ir jos dar morališkai nepasirengusios  lotuliukas.gif

nezinau kaip kas buvo praeitais metais bet siais sake kad bijo vestis vaikucius i lauka,
Atsakyti
QUOTE(AGNIECHKYTE @ 2007 11 27, 06:19)
nezinau kaip kas buvo praeitais metais bet siais sake kad bijo vestis vaikucius i lauka,

juokas juokais, bet man tokie pareiškimai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Klausykit, mamos, as jau nebezinau, ka galvoti...
Mano mergina jau antra karta po ligos paeina i darzeli 2-vi dienas ir vel snarglys iki keliu ir kosti kaip sachtininkas. Nezinau, kame reikalas. Iki darzo sirgdavo, bet ne tokiais kiekiais. O be to, visus metus kiekviena diena lauke isbudavo po 2-3 valandas bet kokiu oru (kaip ir uzsigrudinus turetu buti). Nezinau, ka ir bedaryti. Dabar vel neina i darzeli. Bijau, kad po ligos vel prasides tokios pacios bedos. Ar mums vieniem tokia sunki "socializacijos" pradzia, ar kazkame kitame esme? Nenoriu itarineti darzelio aukletoju, bet...
Paprotinkit prasau mane, mamos.
Labai butu idomu, kad atsilieptu mamos vaikiuku, kurie lanko Vytureliu grupe.
Atsakyti
Straige, sakyčiau tai tokia pradžia. Aš dukrą pradėjau leisti į darželį gegužės mėnesį, tai po 4 dienų susirgo. Prasėdėjome namuose pora savaičių, tada 2 dienos darželyje ir vėl 2 savaitės namuose. Galiausia vasaros vidury "pasigavome" anginą. Žodžiu, pusę metų sirgome gan dažnai.
Mano sūnus lanko "Vyturėlius". Tai dabar irgi sėdime namie antra savaitė. Manau pas jį kosuliai ir slogos, dėl to kad laksto, sušyla, po to vėjukas pūsk va jau ir kosti. Bet čia mano nuomonė.
Atsakyti
Ir as pasiguosiu. Mano abi merginos irgi serga. Ziauriai koseja. Nuo rugsejo esam jau pramyne gilu takeli pas gydytoja smile.gif Zinojau, kad pradejusios lankyti darzeli merginos neisvengiamai sirgs. Tik sunku su tuo susitaikyti. O sis musu sirgimas gana rimtas,-be antibiotiku neapsejom.
Atsakyti
as irgi save raminu kad tokia pradzia , mes nuo rugsejo sergam, pasveikstam ir vel sloga, tikiuosi greit aklimatizuosis ir sirgsim maziau
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 11 28, 22:16)
Klausykit, mamos, as jau nebezinau, ka galvoti...
Mano mergina jau antra karta po ligos paeina i darzeli 2-vi dienas ir vel snarglys iki keliu ir kosti kaip sachtininkas. Nezinau, kame reikalas. Iki darzo sirgdavo, bet ne tokiais kiekiais. O be to, visus metus kiekviena diena lauke isbudavo po 2-3 valandas bet kokiu oru (kaip ir uzsigrudinus turetu buti). Nezinau, ka ir bedaryti. Dabar vel neina i darzeli. Bijau, kad po ligos vel prasides tokios pacios bedos. Ar mums vieniem tokia sunki "socializacijos" pradzia, ar kazkame kitame esme? Nenoriu itarineti darzelio aukletoju, bet...
Paprotinkit prasau mane, mamos.
Labai butu idomu, kad atsilieptu mamos vaikiuku, kurie lanko Vytureliu grupe.

Mes lankom Vyturėlių grupę blush2.gif ir maniškė šiuo metu taip pat serga verysad.gif

Kai pavasarį pradėjom lankyt darželį - buvo analogiška situacija. Pradžioje 4 dienas palankė darželį - 2 savaitėm susirgo... vėl 5 dienas palankė - 3 savaites sirgo... vėl porą savaičių palankė ir vėl susirgo doh.gif
Čia turbūt, kol visas bacias susirinks, tol ir sirgs... g.gif
Atsakyti
Oj, mamos, mane irgi gydytoja ramino, bo as jau pradejau bijoti pas ja eiti (tipo, tevai-erodai, vaika kankina, i darzeli varo, o tas vargsiukas vis serga ir serga...). Bet ir daktere, ir sesute sake, kad reikia mazdaug pusmecio, kad vaikas igautu imuniteta visoms toms nesamonems.
Bet kaip gaila vaiko, kai kankinasi su 39 laipsniais schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Vakar "Vyturėliuose" buvo berods du vaikai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palma @ 2007 12 05, 16:57)
Vakar "Vyturėliuose" buvo berods du vaikai  blink.gif

Tai per svente teks sokti ir dainuoti teveliams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 05, 18:52)
Tai per svente teks sokti ir dainuoti teveliams lotuliukas.gif

Šiandien pakabintas skelbimas kad vaikučiai ir tėveliai bus nykštukais smile.gif
Atsakyti