QUOTE(duona @ 2007 09 19, 08:06)
Rimante, ar pas tavo vaikucius zirniuku grupej jau buvo seimininkele Sveta? Man ji pasirode labai keista mergina. Ar grizdavo kada tavo vaikai su "prikepusiais" sudukais pampersuose? Mes apturejom toki ivyki si pirmadieni. Tiesa, mano mazoji jau serga, todel buname namie. Gydomes sloga ir uzpakali. Zadu savaitele palaikyti namie. Po to tikriausiai vel pratinsis is naujo prie aukletoju ir vaiku.
Šeimininkutė Sveta jau seniai toj grupėj. Šiaip ji normali mergina ir tikiu, kad tas įvykis buvo tik atsitiktinumas. Tiesa, kartais vaikas pareina namo su šortais po normaliomis kelnėmis arba su liemene ir ant viršaus megztiniu

Tiesa, mano Paulius irgi jau pusę metų lanko žirniukus (pradėjo nuo metukų), tai galima sakyti, kad jis jau patyręs bernas. Ir Alfreda, ir Aiškuole esu patenkinta ir manau, kad jos vertos saldainių

Papildyta:
QUOTE(Irute @ 2007 09 25, 07:29)
O kurioje vietoje Lazdynuose sis darzelis?
pirma karta apie toki girdziu.
okaip i ji pakliuti?
stotis i eile?
koks ten mokestis?
aciu, jei atsakysit!
pirma karta apie toki girdziu.
okaip i ji pakliuti?
stotis i eile?
koks ten mokestis?
aciu, jei atsakysit!
Iš mūsų, kai užsirašinėjom, prašė gydytojos siuntimo. Visgi ten sanatorinis kvėpavimo takų darželis. Ir taip vadinasi ne be reikalo. Mano vaikinas dabar neseniai buvo pradėjęs kosėti, tai darželio gydytoja (nereikėjo net poliklinikos) jam skyrė inhaliacijas, kurias ten vietoj ir darydavo