Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

QUOTE(duona @ 2007 09 19, 08:06)
Rimante, ar pas tavo vaikucius zirniuku grupej jau buvo seimininkele Sveta? Man ji pasirode labai keista mergina. Ar grizdavo kada tavo vaikai su "prikepusiais" sudukais pampersuose? Mes apturejom toki ivyki si pirmadieni.  Tiesa, mano mazoji jau serga, todel buname namie. Gydomes sloga ir uzpakali. Zadu savaitele palaikyti namie. Po to tikriausiai vel pratinsis is naujo prie aukletoju ir vaiku.

Šeimininkutė Sveta jau seniai toj grupėj. Šiaip ji normali mergina ir tikiu, kad tas įvykis buvo tik atsitiktinumas. Tiesa, kartais vaikas pareina namo su šortais po normaliomis kelnėmis arba su liemene ir ant viršaus megztiniu bigsmile.gif Bet man tai labiau juokas, negu tragedija. Kai seneliams vaiką palieku, kartais dar ne taip aprengtą randu lotuliukas.gif

Tiesa, mano Paulius irgi jau pusę metų lanko žirniukus (pradėjo nuo metukų), tai galima sakyti, kad jis jau patyręs bernas. Ir Alfreda, ir Aiškuole esu patenkinta ir manau, kad jos vertos saldainių 4u.gif Aš kartais ir vaikams nunešu, kai namie turim perteklių.

Papildyta:
QUOTE(Irute @ 2007 09 25, 07:29)
O kurioje vietoje Lazdynuose sis darzelis?
pirma karta apie toki girdziu.
okaip i ji pakliuti?
stotis i eile?
koks ten mokestis?
aciu, jei atsakysit!

Iš mūsų, kai užsirašinėjom, prašė gydytojos siuntimo. Visgi ten sanatorinis kvėpavimo takų darželis. Ir taip vadinasi ne be reikalo. Mano vaikinas dabar neseniai buvo pradėjęs kosėti, tai darželio gydytoja (nereikėjo net poliklinikos) jam skyrė inhaliacijas, kurias ten vietoj ir darydavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 05 spalio 2007 - 17:20
Sveikos, mes jau apsipratom Vytureliuose ir Lilija man kuo toliau, tuo vis labiau patinka.
Del Zirniuku, tai nei vieno blogo zodzio negaleciau pasakyti. Aukletojos superines, o ir Sveta, nors is pradziu atrode keistoka, veliau supratau, kad ji tikrai labai geras zmogus. Dar iki siol kai susitinkam, man vien tik silciausi jausmai jai. Tokia motiniska ji. Kazkaip keista, kad tokia jaunute ir tiek motiniskumo joje.
Atsakyti
Gal kas nezino ir bus idomu suzinoti Spalio 23d 17val koncertukas darzelio 35-meciui.Grupes ruosia vaidinimukus smile.gif ,be to labai knieti pamatyt ko ismoke pramoginiu sokiu mok.Ingrida bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 10 15, 11:39)
Gal kas nezino ir bus idomu suzinoti Spalio 23d 17val koncertukas darzelio 35-meciui.Grupes ruosia vaidinimukus smile.gif ,be to labai knieti pamatyt ko ismoke pramoginiu sokiu mok.Ingrida bigsmile.gif

O as is dukros gavau pakvietima ateit i svente spalio 18d. Gal sventes rengia pagal amziaus grupes?

As pati lankiau si darzeli.Gal kas is mamyciu irgi lanke si darzeli?
Atsakyti
QUOTE(duona @ 2007 10 16, 10:18)
O as is dukros gavau pakvietima ateit i svente spalio 18d. Gal sventes rengia pagal amziaus grupes?

Pasitikslinau,pasirodo kiekvienos grupes atskirai,o bendras minejimas 30d.,valandos nezinau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JANIUKAS: 17 spalio 2007 - 17:03
sveikos mamytes,
mano maze irgi si darzeli lanko zirniukus, tikrai nieko blogo negaliu pasakyti nei aiskuoles, nei alfredos, nei svetos atzvilgiu,
thumbup.gif
kas del sauskelniu tai mano mazei ne karto nebuvo nei paraudimu nei ko,
Atsakyti
Mielos Žirniukų mamos,
bendru susitarimu darželiui kaip "gimtadienio dovana" perkamas muzikinis centras. Labai kviečiu visas prisidėti. Pinigėlius (5 lt.) galima palikti auklėtojoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 10 26, 21:56)
Mielos Žirniukų mamos,
bendru susitarimu darželiui kaip "gimtadienio dovana" perkamas muzikinis centras. Labai kviečiu visas prisidėti. Pinigėlius (5 lt.) galima palikti auklėtojoms  4u.gif

oki
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Norėjau paklausti, kas lanko Vyturėlių grupę, kaip jums naujoji auklėtoja? Man tai Lilia labai patinka, o šita naujoji auklėtoja ( niekaip jos vardo neatsimenu) kažkaip nelimpa g.gif Vis atrodo, kad ji kažkokia pikta, gal man taip tik vaidenasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama123 @ 2007 10 29, 09:36)
Sveiki 4u.gif
Norėjau paklausti, kas lanko Vyturėlių grupę, kaip jums naujoji auklėtoja? Man tai Lilia labai patinka, o šita naujoji auklėtoja ( niekaip jos vardo neatsimenu) kažkaip nelimpa g.gif Vis atrodo, kad ji kažkokia pikta, gal man taip tik vaidenasi g.gif

Auklėtojos vardas Elena. Šiaip man niekas neužkliuvo. Gal tik, ji nedrąsiai bendrauja su tėvais, bet tikriausia todėl kad neseniai dirba.
Atsakyti
QUOTE(Palma @ 2007 10 29, 14:54)
Auklėtojos vardas Elena. Šiaip man niekas neužkliuvo. Gal tik, ji nedrąsiai bendrauja su tėvais, bet tikriausia todėl kad neseniai dirba.

man atrodo, ji dar labai nepasitiki savim, todel taip nedrasiai elgiasi. Tik idomu, kaip su vaikais ji. Nes Lilija visada taip siltai sutinka, o Elena kazkaip abejingai. Ir maniske lengviau su Lilija pasilieka, o kai buna Elena, ilgiau reikia ikalbineti likti. g.gif
Beje, siandien iskilo klausimas del kalediniu dovanu aukletojoms. Gal butu pasiulymu?
Atsakyti
QUOTE(duona @ 2007 09 13, 08:59)
Yra ir šeimininkėlė Nijolė essen.gif  ir auklėtoja Nijolė. bigsmile.gif

Aukletoja Nijole perkele is Aitvaru grupes. Mano panele dabar sioje grupeje.
Atsakyti