Arklio pusėj, už mokyklos, kuri yra arčiau Arklio.
QUOTE(straige @ 2008 08 24, 17:15)
Arklio pusėj, už mokyklos, kuri yra arčiau Arklio.
Aciu, bandysim ieskot

QUOTE(Habibi10 @ 2008 08 27, 20:41)
Sveikos,
Bandom ir mes patekti i šį darželį nuo rugsėjo. Tai reabilitacinis-sanatorinis darželis. Ką tai reiškia? Kad šį darželį lanko chroniškomis kvėpavimo ligomis sergantys vaikai, ar čia tik pavadinimas, kad rimčiau skambėtų
?
Bandom ir mes patekti i šį darželį nuo rugsėjo. Tai reabilitacinis-sanatorinis darželis. Ką tai reiškia? Kad šį darželį lanko chroniškomis kvėpavimo ligomis sergantys vaikai, ar čia tik pavadinimas, kad rimčiau skambėtų

Ar lankote jau darzeli?
QUOTE(akai @ 2008 09 05, 15:01)
Ar lankote jau darzeli?
Dar ne, vis vietos neatsiranda

QUOTE(Habibi10 @ 2008 09 09, 11:05)
o kiek žmogučiui metų?
Sveikos, mamytes,
sakykit, nuo kokio amziaus jau reikia prirasyt mazyli i darzeli? Mano mazikei dar tik 2 men, svarstau, ar neverta pasiskambinti i darzeli?
aciu
sakykit, nuo kokio amziaus jau reikia prirasyt mazyli i darzeli? Mano mazikei dar tik 2 men, svarstau, ar neverta pasiskambinti i darzeli?
aciu

geriausia skambinti darželio vedėjai ir klausti

Sveiki,pradėjom ir mes nuo rugsėjo eit į žirniukų grupę, ieškom draugų

QUOTE(still_magic @ 2008 09 27, 20:25)
Mano dukrele Emilija irgi Zirniuku grupeje

QUOTE(Katerina.S @ 2008 09 28, 10:48)
Malonu susipazint:)
Kaip jums sekasi lankyt? Mano Daniukas labai noriai eina, sako patinka:)tik labai greit jis ten suserga

QUOTE(still_magic @ 2008 09 28, 12:05)
Malonu susipazint:)
Kaip jums sekasi lankyt? Mano Daniukas labai noriai eina, sako patinka:)tik labai greit jis ten suserga

Pirma savaite buvo sunki, rytais verke, nenorejo pasilikti. Antra savaite, patekom i ligonine (manem kad Rota virusas)