Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

Gal jus kartais zinot ar yra kokios rinkliavos darze, na pvz, vaikuciu gimtadieniam? nes as dirbu tokiu grafiku, kad nesugebu vaiko nei nuvezt, nei pasiimt, tai vyras daro..
Atsakyti
QUOTE(still_magic @ 2008 09 28, 14:28)
Gal jus kartais zinot ar yra kokios rinkliavos darze, na pvz, vaikuciu gimtadieniam? nes as dirbu tokiu grafiku, kad nesugebu vaiko nei nuvezt, nei pasiimt, tai vyras daro..

Nezinau, paklauskit aukletojos smile.gif

user posted image
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(still_magic @ 2008 09 28, 11:28)

Ne, tėvai patys atneša šakotį ir sulčių 4u.gif (jeigu norėjau sužinoti tik tai...)
Papildyta:
QUOTE(Katerina.S @ 2008 09 28, 10:05)
Pirma savaite buvo sunki, rytais verke, nenorejo pasilikti. Antra savaite, patekom i ligonine (manem kad Rota virusas)  doh.gif  Aciu dievui viskas baigesi gerai, nieko baisaus, mus greitai isleido namo. Dabar lanko darzeli su malonumu, nebeverkia.

Linkiu nesirgti mirksiukas.gif Mes pernai buvom Žirniukuose. Alfreda tikra šaunuolė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
Uzrasiau as savo mazike i sarasus 2010 metams. Ir kazkaip susimasciau - tai, kad darzelis sanatorinis, tai pliusas, ar tai minusas?? Pliusas manyciau tai, kad gal prieziura geresne? O minusas tai, kad tie vaikuciai daznai serga, - tai tuomet ir manoji daznai sirgs? As dar nezinau, ar manoji sirgs ar ne. Bet jei nesirgs, tai ar verta ja leisti i sanatorini darzeli? Suprantu, kad vaikai serga visuose darzeliuose...kadangi esu dar zalia mamyte, patirties darzeliu sferoje visai neturiu ir neismanau, kas yra gerai, kas ne rolleyes.gif
Mane vedeja irgi uzkalbino, pamirsau paklausti, koks mazdaug procentas darzeli lankanciu vaikiuku is tikruju turi bedeliu del ligu, o koks procentas sveiki, tik jiems patogu si darzeli lankyti? Suprantu, kad pazyma del ligu tikrai nesunku gauti ax.gif
Busiu labai dekinga uz paaiskinima 4u.gif 4u.gif

p.s. mums sis darzelis arciausias, todel ir noretumem ji lankyti..
Atsakyti
QUOTE(still_magic @ 2008 09 27, 20:25)
Sveiki,pradėjom ir mes nuo rugsėjo eit į žirniukų grupę, ieškom draugų  ax.gif

QUOTE(Katerina.S @ 2008 09 28, 10:48)
Mano dukrele Emilija irgi Zirniuku grupeje  mirksiukas.gif

Labutis,

mes irgi pas žirniukus, tik dabar nelankome, nes atostogaujame.
Atsakyti
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 12 16, 14:07)
Sveikos, mamytes  4u.gif
Uzrasiau as savo mazike i sarasus 2010 metams. Ir kazkaip susimasciau - tai, kad darzelis sanatorinis, tai pliusas, ar tai minusas?? Pliusas manyciau tai, kad gal prieziura geresne? O minusas tai, kad tie vaikuciai daznai serga, - tai tuomet ir manoji daznai sirgs? As dar nezinau, ar manoji sirgs ar ne. Bet jei nesirgs, tai ar verta ja leisti i sanatorini darzeli? Suprantu, kad vaikai serga visuose darzeliuose...kadangi esu dar zalia mamyte, patirties darzeliu sferoje visai neturiu ir neismanau, kas yra gerai, kas ne  rolleyes.gif

Kad darželis sanatorinis, tikrai pliusas thumbup.gif Pvz. darželyje dirba ir seselė, ir normali gydytoja. Vietoje yra daromi šildymai. Pvz. mano mažiukei sloga ilgai nepraėjo, į polikliniką nėjom, bet gydytoja vietoje paskyrė šildymą ir lašiukus rekomendavo (nežinau kaip kitoms mamoms, bet man patogiau, kai nereikia dėl kiekvienos smulkmenos polikliniką lėkti). Daro jie ir masažiukus. Šiaip gydytoja gan griežta, sergančių vaikų stengiasi nepriimti tą dieną ir reikalauja pažymų po ligos.

O koks procentas vaikų, kurie turi rimtų problemų, tikrai tau niekas nepasakys. Bet nemanau, kad jis labai skirtųsi nuo paprasto darželio (čia tarp mūsų, mergaičių) mirksiukas.gif Beje, mano mažiukai neserga dažniau negu kartą per metus. Viduriniukas iš viso dar šią žiemą nesirgo (tfu-tfu-tfu). Mazgė irgi tik lengvais kosuliukais ir slogom atsiperka. Nuo vaiko viskas priklauso, o ne nuo darželio 4u.gif
Atsakyti
Kas naujo darzelyje, kazkaip tylu cia smile.gif
Kaip bus su Zirniukais kitais metais ar aukletojos eis toliau su jais?
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2009 06 10, 14:46)
Kas naujo darzelyje, kazkaip tylu cia smile.gif
Kaip bus su Zirniukais kitais metais ar aukletojos eis toliau su jais?

Sveikos, mielos mamytes smile.gif
Labai prasau patarti, kakip man patekti i si darželi. Ar direktore yra sukalbama? Ar reiketu su voku eiti. Nes skambinau...ir, zinoma, kad pasake, kad vietu nera....O man 2vaikus reikia vesti doh.gif
Butu puiku, jei bruksteltumet i AZ
ACIU smile.gif
Atsakyti
as tuo paciu klausimu, darzelis prie pat namu, esu vienisa mamyte, nu verkiant maziuka jau leist reikia.uzsirasem , bet ar greit pateksim tai kazi, situacija kaip visur.ar imanoma butu patekti per vokeli?
Atsakyti
Šitame darželyje ne nuo vokelio priklauso. Jei yra vietų, priima ir be jo rolleyes.gif
Geriausia eiti tiesiai kalbėti su direktore, o ne telefonu. Jei tik gali, ji stengiasi visuomet padėti. Patikėkit, mūsiškiai visi trys ėjo/eina į tą darželį...
Atsakyti
Na prisirašom ir mes prie šio darželio. Jau pradėjome lankyti ax.gif
Atsakyti