Gal jus kartais zinot ar yra kokios rinkliavos darze, na pvz, vaikuciu gimtadieniam? nes as dirbu tokiu grafiku, kad nesugebu vaiko nei nuvezt, nei pasiimt, tai vyras daro..
aciu

QUOTE(still_magic @ 2008 09 28, 11:28)
Gal jus kartais zinot ar yra kokios rinkliavos darze, na pvz, vaikuciu gimtadieniam? nes as dirbu tokiu grafiku, kad nesugebu vaiko nei nuvezt, nei pasiimt, tai vyras daro..
Ne, tėvai patys atneša šakotį ir sulčių

Papildyta:
QUOTE(Katerina.S @ 2008 09 28, 10:05)
Pirma savaite buvo sunki, rytais verke, nenorejo pasilikti. Antra savaite, patekom i ligonine (manem kad Rota virusas)
Aciu dievui viskas baigesi gerai, nieko baisaus, mus greitai isleido namo. Dabar lanko darzeli su malonumu, nebeverkia.

Linkiu nesirgti

Sveikos, mamytes
Uzrasiau as savo mazike i sarasus 2010 metams. Ir kazkaip susimasciau - tai, kad darzelis sanatorinis, tai pliusas, ar tai minusas?? Pliusas manyciau tai, kad gal prieziura geresne? O minusas tai, kad tie vaikuciai daznai serga, - tai tuomet ir manoji daznai sirgs? As dar nezinau, ar manoji sirgs ar ne. Bet jei nesirgs, tai ar verta ja leisti i sanatorini darzeli? Suprantu, kad vaikai serga visuose darzeliuose...kadangi esu dar zalia mamyte, patirties darzeliu sferoje visai neturiu ir neismanau, kas yra gerai, kas ne
Mane vedeja irgi uzkalbino, pamirsau paklausti, koks mazdaug procentas darzeli lankanciu vaikiuku is tikruju turi bedeliu del ligu, o koks procentas sveiki, tik jiems patogu si darzeli lankyti? Suprantu, kad pazyma del ligu tikrai nesunku gauti
Busiu labai dekinga uz paaiskinima
p.s. mums sis darzelis arciausias, todel ir noretumem ji lankyti..

Uzrasiau as savo mazike i sarasus 2010 metams. Ir kazkaip susimasciau - tai, kad darzelis sanatorinis, tai pliusas, ar tai minusas?? Pliusas manyciau tai, kad gal prieziura geresne? O minusas tai, kad tie vaikuciai daznai serga, - tai tuomet ir manoji daznai sirgs? As dar nezinau, ar manoji sirgs ar ne. Bet jei nesirgs, tai ar verta ja leisti i sanatorini darzeli? Suprantu, kad vaikai serga visuose darzeliuose...kadangi esu dar zalia mamyte, patirties darzeliu sferoje visai neturiu ir neismanau, kas yra gerai, kas ne

Mane vedeja irgi uzkalbino, pamirsau paklausti, koks mazdaug procentas darzeli lankanciu vaikiuku is tikruju turi bedeliu del ligu, o koks procentas sveiki, tik jiems patogu si darzeli lankyti? Suprantu, kad pazyma del ligu tikrai nesunku gauti

Busiu labai dekinga uz paaiskinima

p.s. mums sis darzelis arciausias, todel ir noretumem ji lankyti..
QUOTE(still_magic @ 2008 09 27, 20:25)
QUOTE(Katerina.S @ 2008 09 28, 10:48)
Labutis,
mes irgi pas žirniukus, tik dabar nelankome, nes atostogaujame.
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 12 16, 14:07)
Sveikos, mamytes

Kad darželis sanatorinis, tikrai pliusas

O koks procentas vaikų, kurie turi rimtų problemų, tikrai tau niekas nepasakys. Bet nemanau, kad jis labai skirtųsi nuo paprasto darželio (čia tarp mūsų, mergaičių)

Kas naujo darzelyje, kazkaip tylu cia 
Kaip bus su Zirniukais kitais metais ar aukletojos eis toliau su jais?

QUOTE(akai @ 2009 06 10, 14:46)
Kas naujo darzelyje, kazkaip tylu cia 

Sveikos, mielos mamytes

Labai prasau patarti, kakip man patekti i si darželi. Ar direktore yra sukalbama? Ar reiketu su voku eiti. Nes skambinau...ir, zinoma, kad pasake, kad vietu nera....O man 2vaikus reikia vesti

Butu puiku, jei bruksteltumet i AZ
ACIU

as tuo paciu klausimu, darzelis prie pat namu, esu vienisa mamyte, nu verkiant maziuka jau leist reikia.uzsirasem , bet ar greit pateksim tai kazi, situacija kaip visur.ar imanoma butu patekti per vokeli?
Šitame darželyje ne nuo vokelio priklauso. Jei yra vietų, priima ir be jo
Geriausia eiti tiesiai kalbėti su direktore, o ne telefonu. Jei tik gali, ji stengiasi visuomet padėti. Patikėkit, mūsiškiai visi trys ėjo/eina į tą darželį...

Geriausia eiti tiesiai kalbėti su direktore, o ne telefonu. Jei tik gali, ji stengiasi visuomet padėti. Patikėkit, mūsiškiai visi trys ėjo/eina į tą darželį...
Na prisirašom ir mes prie šio darželio. Jau pradėjome lankyti