Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

Tai taip priima ir kitu laiku jei vietu yra smile.gif
kazkaip man dar pavasari per mazas atrode i darza, dabar jau kitas reikalas thumbup.gif

Kaip aukletojos zirniukuose? myli vaikus?

Gal netaktiskas klausimas blush2.gif , bet ar pamaloninat aukletojas kokiom gerybem g.gif tiesiog dabar jau taip yra, nesakau, kad taip reikia elgtis, bet jei nuo to priklauso ar tavo vaika labiau paziures tai kas belieka doh.gif
Atsakyti
labas rytas.visus su Rugsejo 1- maja. Mes jau parejome is darzelio, patekom i Peledziuku grupe, pas aukletoja Rima smile.gif man patiko, maziukas obuoli suvalge, padalyvavo sventeje, nors nesoko biggrin.gif Sia savaite dar pratinsimes po kelias h, labai patiko kad vaikiukai tokie mazi, visi dar leliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita8282 @ 2010 08 20, 15:59)
Tai taip priima ir kitu laiku jei vietu yra  smile.gif
kazkaip man dar pavasari per mazas atrode i darza, dabar jau kitas reikalas  thumbup.gif

Kaip aukletojos zirniukuose? myli vaikus?

Gal netaktiskas klausimas blush2.gif , bet ar pamaloninat aukletojas kokiom gerybem  g.gif tiesiog dabar jau taip yra, nesakau, kad taip reikia elgtis, bet jei nuo to priklauso ar tavo vaika labiau paziures tai kas belieka  doh.gif

lankom mes si darziuka, praejom ir zirniukus, galiu pasakyt aukletojos tikrai geros ir tikrai priziuri, tik viena aukletoja gal siek tiek grieztesne ir vaikams, ir tevams tongue.gif bet nieko, vaikas visada buvo priziuretas(p.s. Pas mus buvo aukletojos Alfreda ir Zivile) turbut kiek tevu, tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo still_magic: 01 rugsėjo 2010 - 14:16
Sveikos mamytes,

pradesim ir mes lankyti si darzeli, eziuku grupei. Pavaduotoja tai labai maloni ir nuosirdi pasirode, aukletojos taip pat, bet pats darzelis labai skurdokas pasirode: grupei saltoka, langai seni blink.gif , o lauko pavesines isvis tragiskos doh.gif
kokia jusu nuomone apie darzeli? gal kas jau lankot?
Bet is kitos puses svarbu, kad aukletojos butu geros ir uzsiimtu su vaikuciais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zara123 @ 2010 09 10, 12:18)
Sveikos mamytes,

pradesim ir mes lankyti si darzeli, eziuku grupei. Pavaduotoja tai labai maloni ir nuosirdi pasirode, aukletojos taip pat, bet pats darzelis labai skurdokas pasirode: grupei saltoka, langai seni  blink.gif , o lauko pavesines isvis tragiskos  doh.gif
kokia jusu nuomone apie darzeli? gal kas jau lankot?
Bet is kitos puses svarbu, kad aukletojos butu geros ir uzsiimtu su vaikuciais  4u.gif

Laba,

Darzelyje tikrai labai salta, siandien savo maziu pasiemiau saltom rankytem, ausytem ir zandukais lyg is lauko butu katik parejes nors lauke nebuvo buves. Teks dar silciau rengt nors prituzint vaiko nesinori. Man labai baugu del tu nepakeistu langu, kazkaip siais laikais tokiose istaigose maniau jau visur langai plastikiniai, net mokyklose langai keiciami, o cia darzelis-lopselis kur patys maziausi buna. Kazi kaip ziema, bijau kad radijatoriu silumos gali nepakakt. Kolkas tai vienintelis dalykas, kuris mane baido nuo sio darzelio. Mes ji lankome, bet tuo paciu ieskome kito.
Atsakyti
Sveikos, mamos, norejau paklausti, ar su darzeliu pasirasoma kokia nors sutartis? Nes mes nuo vasaros lankome, o nieko nesu pasirasiusi, kazkaip keista atrodo.. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Žiūriu seniai jau niekas nebendrauja šitoj temukėj.
Mes nuo rudenio planuojam pradėt lankyti šį darželį, tai gal kas galėtų pasidalinti įspūdžiais apie jį? Šaip išorė darželio tai skurdoka, bet žiūriu daugelis darželių panašios būklės. O kaip pati tvarka darželyje? Kaip auklėtojos? Kaip maitinimas?
Būčiau dėkinga, jei kas pasidalintų mintimis ax.gif
Atsakyti
Mes irgi nuo rudens planuojame eiti i si darzeli:). Kaip supratau, grupes bus nemazos, 15 vaiku grupeje tikrai bus. Apie aukles ir man butu idomu isgirsti atsiliepimus. Direktore nesenai pasikeite, apie ja nieko negaliu pasakyti dar:). Kai pries metus uzsirasem i si darzeli, tuometine direktore paliko labai teigiama ispudi, todel nedvejodami uzsiraseme:).
Atsakyti
Dabartinė, kuri priiminėjo prašymus, irgi visai maloni pasirodė smile.gif Žiūrėsim kaip ten bus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snow Angel @ 2011 03 27, 11:43)
Dabartinė, kuri priiminėjo prašymus, irgi visai maloni pasirodė smile.gif Žiūrėsim kaip ten bus toliau smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes:)
as galiu pasidalinti ispudziais truputi, nes mano vyresnelis irgi lanko si darziuka nuo zirniuku grupes.Mazyliu grupes auklytes tikrai geros, grieztos, bet vaikus ziuri neblogai, mum nebuvo vaikas iki vakaro tuo paciu pampiu ar slapiom kelnem, bet pampersu praso visada, net jei ir aiskini, kad vaikas jau atpratinamas nuo ju.Maistas nelabai geras, bent jau mano vaikas ateina namo labai alkanas, tai neskanu, tai mazai..tikrai maciau pora kart, tai porcijos mazos.Kai buvo maziuku grupe, tai daznai buvo tokiu bedu, kad lauke jau tikrai silta, bet po pietu, o ryte vedi vaika dar su striuke, tai kiek laipsniu bebutu vaikai lauke bus visi su striukem ir kepurem, be to i lauka maziukai buvo vedami tikrai retai. Dar gal tai ir budinga visiems darziukam, bet grupeje visad priimami vaikai su gan stipriu kosuliu ar tiikrai labai negrazia sloga tai gi labai retai susirenka visa grupe. Mums buvo taip is 15 vaiku uzrasytu ateidavo kokie 8-9. Dar dabar jau nepamenu del ko, bet turejom priekaistu, kad vaiko nelavina ir dar tas, kad 3 metu vaikai yra kartu su pusantru metuku vaikais, juos perves tik rugseji,mums nutiko taip, kad musu vaikas liko tik vienas toks didelis, o kiti maziukai, tai man atrodo darzelis turetu kaip nors tai spresti blush2.gif nes vaikui tai tikrai negerai, na turbut tiek, daugiau nesugalvoju, kas buvo negerai, tikiuosi kam pravers 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajli: 04 gegužės 2011 - 12:51