Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

bet tai visada norejome i ryto darzeli smile.gif labai patiko vedeja ir pavaduotoja, vedeja atrodo rupinasi mazaisiais.Spygliukyje vedeja amzinai nelaiminga, susiraukus, kazko laukia..dar ta prailginta ir naktine grupes yra, kas mum gali tapt aktualu, nes esu vienisa mamyte..nebezinau smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms,

mes lankome zirniuku grupe. Man patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cascada @ 2010 07 24, 21:26)
bet tai visada norejome i ryto darzeli smile.gif labai patiko vedeja ir pavaduotoja, vedeja atrodo rupinasi mazaisiais.Spygliukyje vedeja amzinai nelaiminga, susiraukus, kazko laukia..dar ta prailginta ir naktine grupes yra, kas mum gali tapt aktualu, nes esu vienisa mamyte..nebezinau smile.gif

Tai zinoma, reikia ziureti prioritetus smile.gif Jei patinka vadovybe, o ir prailgintos grupes gal bus reikalingos, tai pirmyn wink.gif
Man irgi patinka, kad Ryto vedeja nieko nelaukia, viska paaiskino, klausimai kol kas nekyla.

QUOTE(loretėlė @ 2010 07 25, 20:46)
Labutis visoms,

mes lankome zirniuku grupe. Man patinka. thumbup.gif

Ir mes nuo vasaros lankome smile.gif As tik kelis dalykus isskirciau - kol ejau su mazike "pratintis", pastebejau, kad vaikus priima su baisia sloga ir kosuliu (tokiu, "lojanciu"), po savaites mano maze susirgo 2 savaitems, be antibiotiku neissivertem. Ir antra, pastebejau, kad kilimo krastas grupeje vienoje vietoje nelygus ir vaikiukai kliuna pastoviai uz jo, griuna. Bet siandien maciau, kad sutvarkyta smile.gif
Daugiau priekaistu kaip ir neturiu cool.gif
Atsakyti
nu va, manasis isvis beveik nesirges yra, baisu nuvest ir prasides ligos..pamenu kai lankemes kituose darzeliuose, giraiteje nepriima serganciu vaiku, bent vedeja taip sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cascada @ 2010 07 26, 21:31)
nu va, manasis isvis beveik nesirges yra, baisu nuvest ir prasides ligos..pamenu kai lankemes kituose darzeliuose, giraiteje nepriima serganciu vaiku, bent vedeja taip sake smile.gif

Maniske iki darzo irgi nesirgusi buvo..Na, tikriausiai prisidejo stresas, adaptacija, dygstantys dantys, kiti vaikai su sloga, bacilos...Kaip suprantu, reikia susitaikyti su tuo, kad vaikas sirgs. As pradejau vesti vasara su mintimi, kad bent jau gal vasara maziau sirgs..Kol kas tfu tfu tfu rolleyes.gif
Gul rudeni jau bus atsparesne.
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 07 26, 08:39)
Tai zinoma, reikia ziureti prioritetus smile.gif Jei patinka vadovybe, o ir prailgintos grupes gal bus reikalingos, tai pirmyn wink.gif
Man irgi patinka, kad Ryto vedeja nieko nelaukia, viska paaiskino, klausimai kol kas nekyla.
Ir mes nuo vasaros lankome smile.gif As tik kelis dalykus isskirciau - kol ejau su mazike "pratintis", pastebejau, kad vaikus priima su baisia sloga ir kosuliu (tokiu, "lojanciu"), po savaites mano maze susirgo 2 savaitems, be antibiotiku neissivertem. Ir antra, pastebejau, kad kilimo krastas grupeje vienoje vietoje nelygus ir vaikiukai kliuna pastoviai uz jo, griuna. Bet siandien maciau, kad sutvarkyta smile.gif
Daugiau priekaistu kaip ir neturiu  cool.gif

Tai kaip suprantu Jusu mazike yra vienintele mergaite kol kas grupeje. thumbup.gif

O del griuvimo vaiku, tai maniskis labai daug griuves. I ranku ar koju nubalnojimus as nekreipiu demesio, svarbu, kad nebutu rimtu traumu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretėlė @ 2010 07 28, 20:07)
Tai kaip suprantu Jusu mazike yra vienintele mergaite kol kas grupeje.  thumbup.gif

O del griuvimo vaiku, tai maniskis labai daug griuves. I ranku ar koju nubalnojimus as nekreipiu demesio, svarbu, kad nebutu rimtu traumu bigsmile.gif

Tai taip iseina, kad kol kas viena is maziuku, nes ta kita mergaite Marija iseis i kita grupe rudeni, jau didesniu smile.gif As ir galvoju, kodel maniske vis berniuku vardus vardina lotuliukas.gif
As pritariu, kad visi jie griuna, gi lygioj vietoj buna pargriuna doh.gif Bet akivaizdzias kliutis reikia pasalinti..
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 07 29, 08:41)
Tai taip iseina, kad kol kas viena is maziuku, nes ta kita mergaite Marija iseis i kita grupe rudeni, jau didesniu smile.gif As ir galvoju, kodel maniske vis berniuku vardus vardina  lotuliukas.gif
As pritariu, kad visi jie griuna, gi lygioj vietoj buna pargriuna  doh.gif  Bet akivaizdzias kliutis reikia pasalinti..

Man siandien aukletoja minejo, kad ir mus rudeni perkels i kita grupe. Bet reiks dar tiksliau pasiaiskinti.
Atsakyti
Sveikos mamos

Ir mes uz poros savaiteliu startuosim i si darzeli smile.gif I Žirniuku grupe
kazko neramu, ar patiks? ar pripras? tas ligu klausimas bauginantis doh.gif

o dar pediatre paguode, kad dazni sveciai poliklinikoje busim kai darzeli pradesim lankyti, nors vaikas nera ligoniukas
tai ir jaudulys nori nenori ima verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolita8282 @ 2010 08 16, 13:27)
Sveikos mamos

Ir mes uz poros savaiteliu startuosim i si darzeli  smile.gif I Žirniuku grupe
kazko neramu, ar patiks? ar pripras? tas ligu klausimas bauginantis  doh.gif

o dar pediatre paguode, kad dazni sveciai poliklinikoje busim kai darzeli pradesim lankyti, nors vaikas nera ligoniukas
tai ir jaudulys nori nenori ima  verysad.gif

Taaaip, maniske, deja, po keliu menesiu ejimo i Zirniukus, susirgo antra karta ir vel geriam antibiotikus, nes temperatura nemazeja doh.gif
Ziauru..As galvoju, o kas bus rudeni??? verysad.gif blink.gif ziema?? dar dazniau sirgs?...
Del patikimo - kiekvienas vaikas skirtingas, o pripranta visi, svarbu mamytems buti stiprioms ir neparodyti vaikui nerimo, ar, neduok dieve, paciai neapsiverkti, jei vaikas verks ax.gif
Nesijaudinkit, kol neatejo laikas mirksiukas.gif O jau vedet po truputi pratinti?
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 08 17, 16:13)
Taaaip, maniske, deja, po keliu menesiu ejimo i Zirniukus, susirgo antra karta ir vel geriam antibiotikus, nes temperatura nemazeja  doh.gif
Ziauru..As galvoju, o kas bus rudeni???  verysad.gif  blink.gif ziema?? dar dazniau sirgs?...
Del patikimo - kiekvienas vaikas skirtingas, o pripranta visi, svarbu mamytems buti stiprioms ir neparodyti vaikui nerimo, ar, neduok dieve, paciai neapsiverkti, jei vaikas verks  ax.gif
Nesijaudinkit, kol neatejo laikas  mirksiukas.gif  O jau vedet po truputi pratinti?

Nea schmoll.gif nes nuo rugsejo priima tik, tai tada ir pradesim pratintis

O sakykit kokios darbo valandos ten, kazkaip nepaklausiau? kada rytais vedat?

Atsakyti
QUOTE(Jolita8282 @ 2010 08 19, 14:03)
Nea  schmoll.gif nes nuo rugsejo priima tik, tai tada ir pradesim pratintis

O sakykit kokios darbo valandos ten, kazkaip nepaklausiau? kada rytais vedat?

Priima ten ir vasara, mes pradejom lankyti birzelio viduryje mirksiukas.gif
Darbo valandos nuo 7 iki 18 val, bet praso pasiimti anksciau nei 18 smile.gif Zinoma, jei yra galimybe. Paskui likusius vaikucius yra galimybe nuvesti i grupe, kuri laukia teveliu iki 20 val (bet tiksliai nzn, iki kokios valandos).
Sekmes kai pradesite lankyti 4u.gif
Atsakyti