Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

QUOTE(Katerina.S @ 2006 08 31, 12:42)
doh.gif  As nieko nezinau, buvau tik pora kartu darzelije  blush2.gif
Rodos mes 6 grupeje pas Lilia ir Jurate.

Jūratė jau dirba bitučių grupėje. Pas Lilią 6grupėje liko keletas berniukų, tai gal Andriaus ir nepervedė. ax.gif
Atsakyti
Rodos ir vyrui nieko nesake. g.gif Vakar man Lilija skambino, vadinasi
Andrius jos grupeje. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katerina.S: 01 rugsėjo 2006 - 10:16
Jo, tavo Andrius liko pas Lilią. Bus su mano Patricija grupiokai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimante2 @ 2006 09 01, 21:10)
Jo, tavo Andrius liko pas Lilią. Bus su mano Patricija grupiokai. thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kada būna mokėjimo lapeliai ir iki kada reikia sumokėti? Nes trijų auklėtojų klausiau ir skirtingus atsakymus gavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palma @ 2006 09 25, 17:44)
Noriu paklausti, kada būna mokėjimo lapeliai ir iki kada reikia sumokėti? Nes trijų auklėtojų klausiau ir skirtingus atsakymus gavau  unsure.gif

Pas mus buna kazkur nuo 15 d, sumoketi praso iki 20-22 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal yra cia mamyciu, kuriu vaikuciai lanko sitam darzeli lopselinuku grupe? Noretusi suzinoti kokie ispudziai ir ar yra eiles kokios nors... mes planuojam nuo kovo menesio bandyti. Idomu ar nebus problemu del priemimo...
Atsakyti
QUOTE(Niamatoma @ 2006 12 15, 15:04)
Gal yra cia mamyciu, kuriu vaikuciai lanko sitam darzeli lopselinuku grupe? Noretusi suzinoti kokie ispudziai ir ar yra eiles kokios nors... mes planuojam nuo kovo menesio bandyti. Idomu ar nebus problemu del priemimo...

Maniškis jau į didesnių grupę eina, bet, kai ėjom užrašyt prieš tris metus, tai siūlė po mėnesio pradėt lankyt - tuo metu eilių nebuvo mirksiukas.gif
Siūlau pas vedėją nueit ir iš anksto užrašyt cool.gif
Beje, ilgokai jinai užlaikys - labai mėgsta tuščiai ir daug kalbėt blink.gif
Atsakyti
Ziuriu nieks neraso, tai as parasysiu ax.gif
Siandien darzelyje buvo svente - atvaziavo Kaledu senelis, atveze vaikuciams dovanu 000054.gif
Mano Andrius buvo meskutis. thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Cia video is darzelio (spausti ant paveiksliuko):

user posted image
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

šiandien buvome pas direktorę, greičiausiai nuo kovo, o gal ir anksčiau pradėsime lankyti lopšelinukų grupę. ax.gif

O direktorė, tai tikrai labai plepi, užmiršau net ko ketinau klausti... doh.gif gal galėtumėte Jūs padėti blush2.gif Kiek mokate už mėnesį? ir ar tos procedūros dar papildomai kiek kainuoja? rolleyes.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
as savo mazyle planuoju pradeti vesti i lopseliogrupre "Zirniukai" gal kas vedate i ta grupe, kokie butu atsiliepimai apie aukletoja? As net vardo nespejau pasiteirauti aukletojos sad.gif
Atsakyti