Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

Ir mes siandien uzsirasem i si darzeli! thumbup.gif Atrodo i 3 grupe. tongue.gif
Nors mes gyvename Karoliniskese, ir prie namo yra darzelis Delfinukas su baseinu, nusprendziau uzrasyti i si darzeli. Labai patiko aplinka ir atmosfera. wub.gif
Tiek blogo perskaiciau forume apie Delfinuka, bet vistiek nuejau paziuret ir uzsirasyt. doh.gif g.gif schmoll.gif ohmy.gif mad.gif wacko.gif censored2.gif Baisu!!! Be kysio i tave, kaip i priesa ziuri. Sako kad vietu nera, bet gali atsirast, ir iskarto naglai kysa 2% mokesti uzpildyt. Man buvo sokas!!! blink.gif

Ryto darzelio direktore labai maloni buvo thumbup.gif , iskarto prieme be jokiu kysiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katerina.S: 26 balandžio 2006 - 13:25
QUOTE(Katerina.S @ 2006 04 26, 13:21)
Ir mes siandien uzsirasem i si darzeli! thumbup.gif Atrodo i 3 grupe.  tongue.gif
Nors mes gyvename Karoliniskese, ir prie namo yra darzelis Delfinukas su baseinu, nusprendziau uzrasyti i si darzeli. Labai patiko aplinka ir atmosfera.  wub.gif

Ryto darzelio direktore labai maloni buvo  thumbup.gif , iskarto prieme be jokiu kysiu!

Sveiki prisijungę 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man rodos jūsų berniukas su Palmamos dukryte lankys tą pačią vyturėlių grupę - pas Lilią ir Jūratę. Man tai labai patinka tiek pati ta grupė, tiek auklėtojos, tiek ją lankantys vaikučiai (rudenį buvo tekę pabendrauti mano dukrytei su tos grupės vaikais) thumbup.gif Mano dukrytei Patricijai dabar 2m4mėn, tai tikiuosi ir mus rudenį prijungs prie šios grupės, nes kol kas dar vis esam tarp mažiausiųjų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimante2: 26 balandžio 2006 - 15:25
Mes pradesim lankit, kai sutvarkisim medicinine, butinai parasysiu savo pirmus ispudzius tongue.gif
Atsakyti
Visiškai sutinku, kad jei ne vedėja, tai auklėtojos būtų geros drinks_cheers.gif Nueiti pas vedėją - tai tuščiai praleisti valandą. Ji kalba, kito negirdi blink.gif Išeini kaip po sunkios darbo dienos ir nieko neišsiaiškinus. Tokioj atmosferoj tikrai nenorėčiau dirbti.
Atsakyti
QUOTE(vilmic @ 2006 04 28, 16:28)
Visiškai sutinku, kad jei ne vedėja, tai auklėtojos būtų geros  drinks_cheers.gif Nueiti pas vedėją - tai tuščiai praleisti valandą. Ji kalba, kito negirdi  blink.gif Išeini kaip po sunkios darbo dienos ir nieko neišsiaiškinus. Tokioj atmosferoj tikrai nenorėčiau dirbti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vedėja, tai matosi, kad mėgsta pašnekėti drinks_cheers.gif
Šiandien vyras nunešė dukros dokumentus, tai paklausus ar ko reiktų darželiui, sakė, kad nieko.
Beje, gal žinote, kaip auklėtoja Jūratė? Nes man ji griežta pasirodė g.gif
Atsakyti
gal galėtumėte kas nors pasakyti, pries kiek laiko reikia vaika užrašyti i šį daržlį
Atsakyti
Mes užrašėme balandžio pradžioje, o pradėjome eiti nuo gegužės 2 d. Kai atėjome pas vedėją ji iš karto paklausė nuo kada norime vesti. Vedėjos duotame informaciniame lape parašyta, jog grupės komplektuojamos kasmet iki birželio 1 d. Geriausia pasiskambinti ir pasikalbėti su pačia vedėja.
Atsakyti
QUOTE(Palmama @ 2006 05 02, 13:57)
[Beje, gal žinote, kaip auklėtoja Jūratė? Nes man ji griežta pasirodė  g.gif [/color]

Auklėtoja Jūratė griežtumo turi tikrai tik tiek kiek reikia smile.gif O šiaip tai tikrai rami ir švelni auklėtoja thumbup.gif Tik žiūriu pastaruoju metu matyt kiek pavargus, gal dėl to, kad daugiau padirbėti tenka, nes Lilia atostogauja. ax.gif
Sėkmės jums susidraugaujant su auklėtojomis ir vaikais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimante2 @ 2006 04 26, 16:24)
Sveiki prisijungę 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man rodos jūsų berniukas su Palmamos dukryte lankys tą pačią vyturėlių grupę - pas Lilią ir Jūratę. Man tai labai patinka tiek pati ta grupė, tiek auklėtojos, tiek ją lankantys vaikučiai (rudenį buvo tekę pabendrauti mano dukrytei su tos grupės vaikais)  thumbup.gif Mano dukrytei Patricijai dabar 2m4mėn, tai tikiuosi ir mus rudenį prijungs prie šios grupės, nes kol kas dar vis esam tarp mažiausiųjų smile.gif

Taip, mes lankom 6 gr. pas Jrate, kitos aukletojos dar nemaciau, nes ji atostogauja. Andriukui labai patinka siam darzelije. Kol kas viskas thumbup.gif
Atsakyti
Vyresnelis ta darzeli lanke. Tikrai geros nuomones likau biggrin.gif Buvo pas aukletoja Rima, miela moteris. Ir Rita saunuole thumbup.gif Kita savaite eisiu maziuka i lopseli uzrasyti, nors dabar jau vezioti ten vaika gausis lankas... Rimante, o kada tavo vyrukas prades eiti? Maniskiam vasari bus metukai, tada is karto ir isleisiu. Gal kartu paklius? ax.gif

Didziausias pliusas, mano nuomone, yra ju kiemas. Ne kiekvienas darzelis yra atokioj vietoj pusyne. Vaikas kartais gintariuku parsinesdavo. Sake, kad rasdavo kieme rolleyes.gif Vis pamirsdavau aukletojos paklausti, ar tikrai taip, ar ten ji padedavo jiems "rasti" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 29 birželio 2006 - 15:01
[ Rimante, o kada tavo vyrukas prades eiti? Maniskiam vasari bus metukai, tada is karto ir isleisiu. Gal kartu paklius? ax.gif

Mano vyrukas jei dar gyvensim lazdynuose į darželį eis nuo kito rudens, kai jam bus 1m ir 9mėn. 4u.gif Nors jei nepavyks susirasti geros auklės gal ir anksčiau leisim. ax.gif

Katerina, o kaip jums toliau sekasi?
Atsakyti