QUOTE(duona @ 2007 09 10, 17:34)
Sveikutės mamytės. Mes irgi pradėjom lankyti Ryto darželį. Gal kuri norėtų pasidalinti prisiminimais ar šviežiais įspūdžiais apie Geniukų ir Žirniukų auklėtojas?
Žirniukų grupėje jei nepasikeitė, tai auklėtojos Alfreda ir Aiškuolė. Aiškuolė tai vaikams kaip tikra močiutė, moka prieiti prie jų, man labai patinka kaip ji su jais žaidžia, vaidina.

O Alfreda tai tikras auksas, myli tuos vaikučius kaip savo
Geniukų grupę lankėm du metus, pas auklėtojas Ireną ir Ritą. Labai geros auklėtojos, tik kiek šaltokos, bet labai moka užimti ir lavinti vaikus.

Jei Geniukų grupėjė tie patys vaikai kur ir pernai, tai labai lauksim jūsų pasipasakojimų ir linkėjimų perduoti norėsim
Papildyta:
QUOTE(krize @ 2007 09 10, 09:26)
Sveikutes, mes irgi patekom pas Lilija i Vytureliu grupe. Nezinau, kol kas as su ja nerandu bendros kalbos, arba nesuprantu as jos. Lyginant su Alfreda ir Aiskuole, Lilija man kol kas keistoka. Kazkaip nenuosirdziai man tas jos linksmumas atrodo...
Dar kelios pastabeles: kol lankem senaja grupe, su mazaja issiskirdavom be asaru, naujojoje - aukletoja pleste atplesia nuo manes, kad galeciau iseiti. Skaudu... Be to, nors ir kaip sunkiai pratinames prie puoduko, senojoje grupeje mazoji beveik visa diena isbudavo be pamperso, cia gi - visa diena su... Pasekmes- vel nesipraso ir daro i kelnes. Gal susidraugausim su naujosiomis aukletojomis, taciau kol kas ispudis ne koks

Laukiu kol kita gris is atostogu, su ja jau daugiau teko pabendrauti vasara, kai Alfreda vadavo
Nepergyvenk, mažoji aišku verkia, nes ir grupė, ir auklėtoja pasikeitė. O pampersą tikrai nuims, tik tu suprask - juk rugsėjį prieina pilną naujokų ir auklėtojai tikrai paprasčiau laikinai palikti pampersą, nes sunku visus apeiti ir naujokus užimti. O dėl bendravimo su tėvais, tai tikrai ne su visais jai pavyksta rasti bendrą kalbą, bet pamatysit - vaikai ją tikrai pamilsta ir su jais ji tikrai nuoširdžiai linksma ir mielai užsiima (dažnai su vežimėliu pravažiuodama stebėdavau kaip ji užsiima kieme

)