QUOTE(kaaa @ 2010 12 01, 22:51)
na tikiuosi leis, bet dabar jau pradeda atrodyt, kad visai nieko nebemoku, oj ilgas vakaras laukia
O du atviri klausimai buvo ar daugiau?

man buvo 2

Rytoj man BT spec. dalies egzaminas pas Baranskaite.
Na begu ilsetis ir p.s. Aciu uz naujus namucius

Na begu ilsetis ir p.s. Aciu uz naujus namucius

Gal kas turi is administracines kursinio pavizdi , realiai man reikia pamatyti kas tai per zverisn turi buti , nes teks ji parasyti dirbant 2 darbuose
, jei simet koju nepakratysiu tai gal isplauksiu
Ir sugalvok tu man senatveje mokytis 
P.S renax@delfi.lt

P.S renax@delfi.lt

labas.
na, nesu as apkalbetoja ir pan, bet naujoji metodininke Gertruda veda mane is kantrybes.. jau savaite praejo, o ji kaip neiraso pazymio, taip neiraso ir jau antra karta taip. Pirma skambinau jau, negi ir sikart reiks skambint?
O gal cia tik man taip papuola...
na, nesu as apkalbetoja ir pan, bet naujoji metodininke Gertruda veda mane is kantrybes.. jau savaite praejo, o ji kaip neiraso pazymio, taip neiraso ir jau antra karta taip. Pirma skambinau jau, negi ir sikart reiks skambint?

QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 02, 13:14)
labas.

O pries tai buvo metodininke ne kuo geresne, ateini pastoviai susiraukusi, nieko normalei nepaaiskina kol neklausi
QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 02, 14:14)
labas.
Mano nuomone, Gertrūda šimtą kartų geresnė nei buvusioji...

o dėl pažymio, gal tiesiog katedros referentė jai dar neperdavė lapelio tavo...

QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 02, 15:14)
labas.

na, kad manau mums ir "sekasi" su metodininkėmis, nei praeita, nei ši paslaugumu ir noru padėti studentams neišsiskyrė, et aš jau nebesistebiu, juk čia "Romkė", nėra ko norėti..nusivylusi aš šia mokymo įstaiga ir dėl požiūrio į studentą ir dėl kitko...
QUOTE(aladija @ 2010 12 02, 16:27)
et aš jau nebesistebiu, juk čia "Romkė", nėra ko norėti..nusivylusi aš šia mokymo įstaiga ir dėl požiūrio į studentą ir dėl kitko...
aš irgi tokios nuomonės kaip tu

tiesa, gal kas atsimena, buvau rašiusi , kad laikysiu BT bendrą dalį...tai va, neišlaikiau...tik tiek gerai, kad dėstytojas lapelio nesugadino, t.y.neįrašė jokio balo. Bet kokias klaidas padariau, ir ką ne taip rašiau nežinau

QUOTE(Eripa @ 2010 12 02, 16:34)
aš irgi tokios nuomonės kaip tu
tiesa, gal kas atsimena, buvau rašiusi , kad laikysiu BT bendrą dalį...tai va, neišlaikiau...tik tiek gerai, kad dėstytojas lapelio nesugadino, t.y.neįrašė jokio balo. Bet kokias klaidas padariau, ir ką ne taip rašiau nežinau
Buvau užtikrinta, kad tikrai išlaikysiu 

o koks dėstytojas, nueik ir sužinok klaidas ar ką blogai parašei

Mergičkos, labai reikia Jūsų pagalbos
Žinau, kad tikrai Jums reikėjo spręsti TT viešosios uždavinukus.
Man labai reiketų pagalbos tų, kurie sprendė uždavinį NR 5. o tiksliau uždavinys apie Jonikės jūrą tarp Okeanijos ir Nitlandijos.
Ryt reikia nusiųsti sprendimą, o dar ne viską atsakiau
Please pasakykit kas sprendė šį uždavinį

Žinau, kad tikrai Jums reikėjo spręsti TT viešosios uždavinukus.
Man labai reiketų pagalbos tų, kurie sprendė uždavinį NR 5. o tiksliau uždavinys apie Jonikės jūrą tarp Okeanijos ir Nitlandijos.
Ryt reikia nusiųsti sprendimą, o dar ne viską atsakiau

Please pasakykit kas sprendė šį uždavinį

Sveikos merginos, taip ir nesulaukiau Jūsų atsakymo dėl aplinkosaugos teisės.
Prašau pagalbos, nes silpnai pasiruošiau ir nežinau ar verta laikyti rytoj...
Gal kam teko susidurti su dėstytoja Agne Murauskaite? Gal žinot, kaip pas ją vyksta egzaminas?? rytoj planavau pas ją 5 važiuoti, parašiau laišką ir paklausiau kokia bus egzamino forma... ji atrašė, kad atvažiuot galiu, o kokia egzo forma neparašė...
Tai va ir dvejoju, ar pas ją laikyt ar pas Verketį vėliau.. PRAŠAU PATARKIT
Prašau pagalbos, nes silpnai pasiruošiau ir nežinau ar verta laikyti rytoj...
Gal kam teko susidurti su dėstytoja Agne Murauskaite? Gal žinot, kaip pas ją vyksta egzaminas?? rytoj planavau pas ją 5 važiuoti, parašiau laišką ir paklausiau kokia bus egzamino forma... ji atrašė, kad atvažiuot galiu, o kokia egzo forma neparašė...
Tai va ir dvejoju, ar pas ją laikyt ar pas Verketį vėliau.. PRAŠAU PATARKIT