Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

Na mes greitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2010 12 01, 22:51)
na tikiuosi leis, bet dabar jau pradeda atrodyt, kad visai nieko nebemoku, oj ilgas vakaras laukia sad.gif O du atviri klausimai buvo ar daugiau?

man buvo 2 smile.gif viskas bus gerai, jei tikai mokeisi, tai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytoj man BT spec. dalies egzaminas pas Baranskaite. blush2.gif
Na begu ilsetis ir p.s. Aciu uz naujus namucius wub.gif
Atsakyti
Gal kas turi is administracines kursinio pavizdi , realiai man reikia pamatyti kas tai per zverisn turi buti , nes teks ji parasyti dirbant 2 darbuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jei simet koju nepakratysiu tai gal isplauksiu lotuliukas.gif Ir sugalvok tu man senatveje mokytis lotuliukas.gif
P.S renax@delfi.lt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 02 gruodžio 2010 - 08:24
labas.

na, nesu as apkalbetoja ir pan, bet naujoji metodininke Gertruda veda mane is kantrybes.. jau savaite praejo, o ji kaip neiraso pazymio, taip neiraso ir jau antra karta taip. Pirma skambinau jau, negi ir sikart reiks skambint? g.gif

O gal cia tik man taip papuola... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 02, 13:14)
labas.

na, nesu as apkalbetoja ir pan, bet naujoji metodininke Gertruda veda mane is kantrybes..  jau savaite praejo, o ji kaip neiraso pazymio, taip neiraso ir jau antra karta taip. Pirma skambinau jau, negi ir sikart reiks skambint?  g.gif

O gal cia tik man taip papuola...  g.gif

O pries tai buvo metodininke ne kuo geresne, ateini pastoviai susiraukusi, nieko normalei nepaaiskina kol neklausi
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 02, 14:14)

Mano nuomone, Gertrūda šimtą kartų geresnė nei buvusioji... rolleyes.gif
o dėl pažymio, gal tiesiog katedros referentė jai dar neperdavė lapelio tavo... ax.gif nes šiaip, Gertrūda kai tik gauna lapukus, visada kai tik gali suveda rezultatus... rolleyes.gif man ji patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 02, 15:14)
labas.

na, nesu as apkalbetoja ir pan, bet naujoji metodininke Gertruda veda mane is kantrybes..  jau savaite praejo, o ji kaip neiraso pazymio, taip neiraso ir jau antra karta taip. Pirma skambinau jau, negi ir sikart reiks skambint?  g.gif

O gal cia tik man taip papuola...  g.gif

na, kad manau mums ir "sekasi" su metodininkėmis, nei praeita, nei ši paslaugumu ir noru padėti studentams neišsiskyrė, et aš jau nebesistebiu, juk čia "Romkė", nėra ko norėti..nusivylusi aš šia mokymo įstaiga ir dėl požiūrio į studentą ir dėl kitko...
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 12 02, 16:27)
et aš jau nebesistebiu, juk čia "Romkė", nėra ko norėti..nusivylusi aš šia mokymo įstaiga ir dėl požiūrio į studentą ir dėl kitko...

aš irgi tokios nuomonės kaip tu smile.gif

tiesa, gal kas atsimena, buvau rašiusi , kad laikysiu BT bendrą dalį...tai va, neišlaikiau...tik tiek gerai, kad dėstytojas lapelio nesugadino, t.y.neįrašė jokio balo. Bet kokias klaidas padariau, ir ką ne taip rašiau nežinau sad.gif Buvau užtikrinta, kad tikrai išlaikysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2010 12 02, 16:34)
aš irgi tokios nuomonės kaip tu smile.gif 

tiesa, gal kas atsimena, buvau rašiusi , kad laikysiu BT bendrą dalį...tai va, neišlaikiau...tik tiek gerai, kad dėstytojas lapelio nesugadino, t.y.neįrašė jokio balo. Bet kokias klaidas padariau, ir ką ne taip rašiau nežinau sad.gif Buvau užtikrinta, kad tikrai išlaikysiu doh.gif

o koks dėstytojas, nueik ir sužinok klaidas ar ką blogai parašei 4u.gif
Atsakyti
Mergičkos, labai reikia Jūsų pagalbos 4u.gif

Žinau, kad tikrai Jums reikėjo spręsti TT viešosios uždavinukus.
Man labai reiketų pagalbos tų, kurie sprendė uždavinį NR 5. o tiksliau uždavinys apie Jonikės jūrą tarp Okeanijos ir Nitlandijos.
Ryt reikia nusiųsti sprendimą, o dar ne viską atsakiau blush2.gif

Please pasakykit kas sprendė šį uždavinį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, taip ir nesulaukiau Jūsų atsakymo dėl aplinkosaugos teisės.
Prašau pagalbos, nes silpnai pasiruošiau ir nežinau ar verta laikyti rytoj...
Gal kam teko susidurti su dėstytoja Agne Murauskaite? Gal žinot, kaip pas ją vyksta egzaminas?? rytoj planavau pas ją 5 važiuoti, parašiau laišką ir paklausiau kokia bus egzamino forma... ji atrašė, kad atvažiuot galiu, o kokia egzo forma neparašė...
Tai va ir dvejoju, ar pas ją laikyt ar pas Verketį vėliau.. PRAŠAU PATARKIT smile.gif
Atsakyti