Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

sveikutes, gal kas man galetu paaiskinti ax.gif kiek reikia pasirinkti baigiamuju egzu toje knyguteje? nebesuprantu.... 4u.gif
Atsakyti
labutis,

gal ir man galite permesti teises istorijos konspektus, o anksciau viena minejo, kad turi aplinkosaugos konspektus, labai prasau permeskite i pasta.

Raminta
bridge.klaipeda@gmail.com
Atsakyti
Sveikos merginos, esu naujoke siame forume, nors daznai paskaitinedavau jusu pasisakymus. Esu III- kurse MRU.Turiu tokia beda, kita savaite laikau egzamina KONSTITUCINES LYGINAMOSIOS, nezinau koks destytojas ar Vainiute ar Mesonis uzduotis duos. Gal galit pasakyt kas laikete, kokios buna uzduotys?
Atsakyti
QUOTE(b.rita @ 2010 12 04, 19:33)
Sveikos merginos, esu naujoke siame forume, nors daznai paskaitinedavau jusu pasisakymus. Esu III- kurse MRU.Turiu tokia beda, kita savaite laikau egzamina KONSTITUCINES LYGINAMOSIOS, nezinau koks destytojas ar Vainiute ar Mesonis uzduotis duos. Gal galit pasakyt kas laikete, kokios buna uzduotys?

Regis mes kursiokės esam bigsmile.gif Iš kelintos Jūs grupės? Ar laikėt su srautu Konstitucinę ar dabar bus pirmas laikymas?
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2010 12 04, 20:16)
Regis mes kursiokės esam  bigsmile.gif  Iš kelintos Jūs grupės? Ar laikėt su srautu Konstitucinę ar dabar bus pirmas laikymas?

Bus pirmas laikymas.
Papildyta:
QUOTE(b.rita @ 2010 12 04, 21:51)
Bus pirmas laikymas.

is trecios g.
Atsakyti
sveikos, studentės smile.gif

norėjau Jūsų pasiteirauti gal kuri turėjo paskaitas pas dėstytoją R. Kacevičių? Man reikia išsilaikyti šią savaitę Lyginamosios poltikos teorijos egzaminą. Gal kas kokių gerų konspektukų draugiškai papasuotų blush2.gif ?

4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turite koki šeimos teisės padorų konspektuką ,
ar uždavinių pavyzdžių? taip pat teisės istorijos blush2.gif Būčiau labai dėkinga jei atsiųstumėt smile.gif
saukalaite.aida@gmail.com
Manau čia mūsų nemažai iš tos to pačio kurso (šiemet įstojusių į trečią kursą), mano grupė 1 smile.gif
Atsakyti

i 
Diskusijos apie tai, kur geriau studijuoti, perkeltos čia
Panašią temą-apklausą rasite čia
Moderatorė
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2010 12 04, 21:16)
Regis mes kursiokės esam  bigsmile.gif  Iš kelintos Jūs grupės? Ar laikėt su srautu Konstitucinę ar dabar bus pirmas laikymas?

As ir ta pati mokaus lotuliukas.gif nu matai kiek cia musu nemazai jau visos 3 lotuliukas.gif as is 5 grupes thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(saliutas @ 2010 12 05, 19:01)
As ir ta pati mokaus  lotuliukas.gif  nu matai kiek cia musu nemazai jau visos 3  lotuliukas.gif  as is 5 grupes  thumbup.gif

kita semestra ir as prisijunksiu, grisiu po akademiniu, tik nezinau i kuria grupe ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
O kodel sakot, kad blogai jog skolu galima turet kiek nori? Man asmeniskai tai labai gerai, kadangi dirbame, turim vaiku, ir manau visko laiku suspeti neimanoma. Anksciau kai istojau galima buvo tureti tik 3, nors taip pagalvojus, niekad ir neturejau daugiau nei 3, nes baisu buvo jog ismes lotuliukas.gif o dabar kai atsipalaiduoti galima, ohohoho kiek ju turiu blink.gif Net nezinau ar spesiu viska issilaikyt iki kovo pirmos dienos.
O del stojimo tai sakau, negali istoti visi kas nori net i mokama, cia yra pletkai. Tik zinoma tai priklauso nuo norinciuju studijuoti ir ju vidurkio, jei ateis su labai gerais balais, tiems kas su blogesneis sansu nebus. As kai stojau tai istojau tik neakivaizdziai, i dienini nei neistojau, nors bandziau, o atejau su raudonu diplomu blink.gif ten dauguma buvo su raudonais kai dokumentus tvarkem.
Papildyta:
Beje diplomus vidurinio grazins gal kuri zinot?
Atsakyti
as siandien po romenu egzo, is tikruju buvo zymiai sunkiau negu isivaizdavau. net nezinau kokiu rezultatu tiketis, bet jauciu reiks ruostis perlaikymui.. blush2.gif
Atsakyti