Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

ačiū smile.gif
o kada žadat laikyti?
Jei apsispręsiu laikyti rytoj, parašysiu, kaip sekėsi ir klausimus smile.gif
Atsakyti
Ar gavot?
Papildyta:
QUOTE(Arija2003 @ 2010 12 02, 19:49)

as dar nezinau, zadu kita savaite, bet man kazkoks vyras desto pavardes nepamenu, tai ziuresiu kada budes, siaip man sis egzas atrodo lengvas, bet buna kaip visada...kurie sunkus atrodo puiku, o kurie lengvi buna pravalas doh.gif
Atsakyti
Labas dar kartą,
jei dar kas nors galėtų pasidalinti šeimos teisės, socialinės apsaugos teisės
ir kreditų ir bankų medžiaga, būčiau labai laiminga ir dėkinga - toks mano šios sesijos planas smile.gif Mano paštas : saukalaite.aida@gmail.com Labai ačiū
Atsakyti
Sveiki,

Gal kam yra teke susidurt su dest. Daiva Rapceviciene?
Atsakyti
QUOTE(perfume @ 2010 12 02, 23:16)
Labas dar kartą,
jei dar kas nors galėtų pasidalinti šeimos teisės, socialinės apsaugos teisės
ir kreditų ir bankų medžiaga, būčiau labai laiminga ir dėkinga - toks mano šios sesijos planas smile.gif Mano paštas : saukalaite.aida@gmail.com Labai ačiū

Ishsiunciau thumbup.gif
Is Kriminalistikos pratybu gavau 9 , sake destytojas labai geras darbas mano tai visa patenkinta sedziu wub.gif nes prie ju sedejau pakankamai daug laiko doh.gif
siandien laikiau spec.baudziamaja, sake rezultatai rytoj tikriausiai jau bus. atrodo parasiau , bet kazkaip bijau labai , zinot Baudziako katedra g.gif Dar manes nebuvo sarasuose, kad as ishsilaikiusi BT bendraja , neitrauke matai i sarasus doh.gif blink.gif tai teko BEGTI su keliais grupiokais pas metodininke kad atspausdintu lapa kad turime ishsilaike bendraja dali g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 02 gruodžio 2010 - 23:43
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 12 02, 18:00)
o koks dėstytojas, nueik ir sužinok klaidas ar ką blogai parašei  4u.gif

Gutauskas. Tokiu atveju reikia laukti neakivaizdininkų šeštadienio...
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2010 12 03, 08:24)
Gutauskas. Tokiu atveju reikia laukti neakivaizdininkų šeštadienio...

nu neblogas dėstytojas, kiek girdėjau smile.gif gal budi jis ir ketvirtadienį ar kitą dieną.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 12 03, 09:41)
nu neblogas dėstytojas, kiek girdėjau  smile.gif  gal budi jis ir ketvirtadienį ar kitą dieną.

tai kad budi tikiu, bet aš dirbu ir Kaune gyvenu. Tiesiog neturiu galimybės važiuoti darbo dieną
Atsakyti
Laba diena merginos,

norejau paprasyti, gal ir man aplinkosaugos teises medziaga galetumete persiusti, siuo e-mailu. bridge.klaipeda@gmail.com.

pasidalinsiu savo laikymais:
treciad. laikiau soc. apsaugos teise pas prof. tartila. Tai dave du labai kobkrecius klausimus: tai isvardinti valstybiniu pensiju rusys ir parasyti bedarbio apibrezima pagal DK. ir viskas. tai pabendravome 10 min. pasirasem ir issiskirsteme, tai nebuvo labai sunku.

vakar laikiau vadyba, pas Vysniauskiene, tai cia dave 1 klausimuka, isvardinti organizaciju strukturu tipus, tai kadangi neviska galejau nupiesti tai parase 7 ir irgi 20 min. ir viskas.

jei kam reiktu tu dalyku konspektu galesiu atsiusti.

dabar reikia ruostis dar keliems egzams, gal kas nori kartu eiti atsiskaityti juk taip visada lengviau. dar reikia: Gudelis. Viesasisi admininstravimas, paskui korupcija ir jos prevencija, tada aplinkosaugos teise ir teises informatika.
Atsakyti
QUOTE(neramiraminta @ 2010 12 03, 13:07)
Laba diena merginos,

norejau paprasyti, gal ir man aplinkosaugos teises medziaga galetumete persiusti, siuo e-mailu. bridge.klaipeda@gmail.com.

pasidalinsiu savo laikymais:
treciad. laikiau soc. apsaugos teise pas prof. tartila. Tai dave du labai kobkrecius klausimus: tai isvardinti valstybiniu pensiju rusys ir parasyti bedarbio apibrezima pagal DK. ir viskas. tai pabendravome 10 min. pasirasem ir issiskirsteme, tai nebuvo labai sunku.

vakar laikiau vadyba, pas Vysniauskiene, tai cia dave 1 klausimuka, isvardinti organizaciju strukturu tipus, tai kadangi neviska galejau nupiesti tai parase 7 ir irgi 20 min. ir viskas.

jei kam reiktu tu dalyku konspektu galesiu atsiusti.

dabar reikia ruostis dar keliems egzams, gal kas nori kartu eiti atsiskaityti juk taip visada lengviau. dar reikia: Gudelis. Viesasisi admininstravimas, paskui korupcija ir jos prevencija, tada aplinkosaugos teise ir teises informatika.

noriu paklaust del vadybos, ar jums ir buvo sita destytoja paskirta?
Atsakyti
QUOTE(aiwija @ 2010 12 03, 13:20)
noriu paklaust del vadybos, ar jums ir buvo sita destytoja paskirta?

taip.
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 12 02, 23:42)
Is Kriminalistikos pratybu gavau 9 , sake destytojas labai geras darbas mano tai visa patenkinta sedziu  wub.gif  nes prie ju sedejau pakankamai daug laiko  doh.gif 
siandien laikiau spec.baudziamaja, sake rezultatai rytoj tikriausiai jau bus. atrodo parasiau , bet kazkaip bijau labai , zinot Baudziako katedra  g.gif  Dar manes nebuvo sarasuose, kad as ishsilaikiusi BT bendraja , neitrauke matai i sarasus  doh.gif  blink.gif  tai teko BEGTI su keliais grupiokais pas metodininke kad atspausdintu lapa kad turime ishsilaike bendraja dali  g.gif

Labas. 4u.gif

Saunuole del kriminalistikos. thumbup.gif
Pas ka laikei? Jei netingi ir gali, brukstelk i musu pasta uzduotis. ax.gif

Merginos, gal kas turit teises istorijos gera konspekta? Sklaidau knygas, bet tusciai-nelenda i galva. doh.gif
Atsakyti