SVEIKUTES, gal kas planuojate Tarptautine teise perlaikineti?
Vakar persimokiau, tai uzmigti niekaip nejo. O uzmigus vis tiek klasifikacijas, apibrezimus ir knygas sapnavau. Gal dar kas TT mokosi?
Siandien suzinojau egzaminu grafika, ne kiek neatsizvelge i musu prasymus. Na kaip nors
Siandien suzinojau egzaminu grafika, ne kiek neatsizvelge i musu prasymus. Na kaip nors

QUOTE(cuoliukė @ 2010 12 13, 19:15)
SVEIKUTES, gal kas planuojate Tarptautine teise perlaikineti?
aš planuoju. tikuosiiškart po naujų.
tai sakau vienai nelabai smagu, kuo daugia tuo geriau

QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 13, 22:03)
aš planuoju. tikuosiiškart po naujų.
man ir nepasisekė su TT bandysiu po naujųjų, būtų geriau kad daugiau būtų laikančių, oi beto labas visoms

QUOTE(saliutas @ 2010 12 13, 17:34)
Nai, kaip faina, o as kankinuos neakivaizdininku sestadieniui.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 13, 18:09)
Sveikatos.

QUOTE(Nelly888 @ 2010 12 14, 14:34)
Mergaitės gal zinot ka nors apie destytoja R. Raudį? zadu laikyt teismo mediciną nieko nezinau apie destytoja... is ko ruosetes egzaminui? 

Teismo medicina, kai laikem, tai buvo vienas is geriausiu laikymu, jei ne pats geriausias.

O tu viena eisi laikyti ar su grupe?
Paja, o kas su akimis?
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 12 14, 15:53)
Paja, o kas su akimis?
Temperatura kabo, sloga tokia, kad asaroju stipriai nuo ryto iki vakaro, todel ir akis skauda.

Merginos, gal zinot, jei stabdau nespeju skolu issilaikyt iki kovo 1 d. ir stabdau mokslus, kaip su pinigeliais buna, jei as jau susimokejusi uz paskutini semestra ir kada tuos valstybinius reiktu laikyt-pavasari ar rudeni? Metodininkei skambinau, bet ir ta serga, tai niekas negali dorai paaiskinti.
QUOTE(Paja @ 2010 12 14, 16:57)
Merginos, gal zinot, jei stabdau nespeju skolu issilaikyt iki kovo 1 d. ir stabdau mokslus, kaip su pinigeliais buna, jei as jau susimokejusi uz paskutini semestra ir kada tuos valstybinius reiktu laikyt-pavasari ar rudeni? Metodininkei skambinau, bet ir ta serga, tai niekas negali dorai paaiskinti.
Rudeni galima bus laikyti, bet iki mazdaug spalio vidurio reikes buti issilaikius visas skolas.