Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

QUOTE(*Mėnulis* @ 2010 12 09, 08:57)
Aš irgi pas Kujalį laikiau prieš kokius 3 metus. Man jis pasirodė normalus dėstytojas. Išlaikiau iš pirmo karto.
O tas pokštininkas - Pakštaitis.

Buvau šitam skyrely prieš gerą pusmetį. Užbėgau pasižiūrėti, kaip likusiom sekasi. Skaitau ir galvoju, kaip gerai, kad manęs tie mokslų klausimai nebekamuoja.

Ooo, kokie zmones. bigsmile.gif Kaip sekasi? Pavydu gi, kai zmones dirba sau ramiai ir apie egzus negalvoja. blush2.gif

QUOTE(Satide @ 2010 12 09, 13:53)
Aš irgi kartais užsuku, pasiskaitau ir tyliai pasidžiaugiu, kad tai jau praeitas etapas.
Negaliu atprasti lįsti į šią temą  ax.gif

Vat, kokia priklausomybe. biggrin.gif As irgi be jos negaliu.
Satide, o magistranturos sturmas vyksta ar atidetas? ax.gif

QUOTE(saliutas @ 2010 12 09, 16:32)
Islaikiau merginos konstitucine lyginamaja, gavau 7  thumbup.gif   VISKAS! Baigiau sesija be skolu, isshkyrus viena kurioje nedalyvavau  thumbup.gif  wub.gif

Liuks, laukia pelnytas poilsis ir ramios sventes. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 09 gruodžio 2010 - 16:45
Merginos, gal kuri gali pasakyt koks buvo senaties terminas skolai isjeskoti pagal senaji LR Ck?
Atsakyti
Sveikos, tikriausiai ne daug kam aktualu, bet gal kam nors padės:)
Antradienį laikiau šeimos teisę pas Michailovienę: leido pasirinkti ar testą ar uždavinius.
Pasirinkau testą, tai buvo labai lengvas, tik terminus siūlau pasižiūrėt.
Šiandien laikiau kriminalistiką (nes pratybas atsinešiau į egzaminą, buvau tik pirmoj paskaitoj, kurios metu jis taip ir sakė) kitose paskaitose patikslino, kad atiduoti reikia 10 dienų iki egzamino. Tiek liko prasiknisus prie pratybų ir išlaikius egzaminą, užtikrintai teigiu, kad pratybų daryti NEAPSIMOKA. Taip pat šiandien laikiau elito ir lyderystės egzą pas Valicką. Kas galit rinkitės šitą egzaminą. Jį išlaikyti galima ir visiškai neskaičius...
Buvo testas, kurį galima atsakyt tiesiog pagalvojus.. KLausime yra atsakymas smile.gif buvo galima saikingai nusirašyt vieniems nuo kitų. Be to dėstytojas leido suprasti, kad neišlaikiusių nebus. Jei norit lengvai "praeiti" - Elitas ir lyderystė pats tas. Nu tai tiek pastebėjimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 12 09, 17:32)
Islaikiau merginos konstitucine lyginamaja, gavau 7  thumbup.gif  VISKAS! Baigiau sesija be skolu, isshkyrus viena kurioje nedalyvavau  thumbup.gif  wub.gif

Sveikinu islaikius smile.gif pati turiu sia skola, pas ka laikei? kokia forma buvo egzas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly888 @ 2010 12 09, 21:17)
Sveikinu islaikius smile.gif pati turiu sia skola, pas ka laikei? kokia forma buvo egzas? smile.gif

Laikiau pirma karta kaip sakant egzaminas buvo su kursiokais wink.gif PAs Vainiute laikiau. B.rita testu neturiu. O del KRIMINALISTIKOS pratybu , tai as jas padariau gavau 9 ( darbo idejau pakanakamai ) , ir egzo man nereikejo laikyti mirksiukas.gif Man kazkaip idomiau ratybas daryti nors gal darbo daugiau , negu visa knyga mokytis ir nezinia koki klausima jis uzduos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 12 09, 20:24)
Laikiau pirma karta kaip sakant egzaminas buvo su kursiokais wink.gif PAs Vainiute laikiau. B.rita testu neturiu. O del KRIMINALISTIKOS pratybu , tai as jas padariau gavau 9 ( darbo idejau pakanakamai ) , ir egzo man nereikejo laikyti  mirksiukas.gif  Man kazkaip idomiau ratybas daryti nors gal darbo daugiau , negu visa knyga mokytis ir nezinia koki klausima jis uzduos  blush2.gif

o mum ir pratybas pildyt reikėjo ir egzą laikyt doh.gif
Pratybas atmestinai matos tikrino: pridėta klaustukų, kad neatlikta užduotis, net nematė, kad vokai įdėti toj vietoj buvo su užduotim, o kas išvis nuotraukų neįdėjo panašius pažymius gavo kaip ir mes ( tai kam dar gaišt laiką reikėjo) žodžiu ir aš nerekomenduoju to egzo rinktis cool.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, gal yra dar tokiu, kurie neislaike KT ir planuoja gruodzio 18 ar 23 eit perlaikyneti pas Mesoni? g.gif
beje, noreciau paklausti tu, kurie neseniai laike, kokia forma buvo egzaminas, kiek ir kokie mazdaug klausimai buvo, platus ar labai smulkiai viska zinoti reikia... is karto aciu atsakiusioms.. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 12 09, 19:24)
Laikiau pirma karta kaip sakant egzaminas buvo su kursiokais wink.gif PAs Vainiute laikiau. B.rita testu neturiu. O del KRIMINALISTIKOS pratybu , tai as jas padariau gavau 9 ( darbo idejau pakanakamai ) , ir egzo man nereikejo laikyti  mirksiukas.gif  Man kazkaip idomiau ratybas daryti nors gal darbo daugiau , negu visa knyga mokytis ir nezinia koki klausima jis uzduos  blush2.gif

O ka klause per lyginamaja ?
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 12 09, 13:53)
Aš irgi kartais užsuku, pasiskaitau ir tyliai pasidžiaugiu, kad tai jau praeitas etapas.

Negaliu atprasti lįsti į šią temą  ax.gif

Tai, va. ir aš neatprantu nuo šios temos. matyt, liga biggrin.gif

QUOTE(mamute @ 2010 12 09, 15:42)
kai iš pirmo karto išlaikai, tai visi normalūs atrodo tongue.gif

Čia tai tikra tiesa. Tik aš buvau nusiteikus neišlaikyt, nes atrodė, kad nieko blizgančio neparašiau, o gavau daugiau nei minimaliai. Tai danties ant jo negriežiu. ax.gif

QUOTE(Paja @ 2010 12 09, 16:45)
Ooo, kokie zmones. bigsmile.gif Kaip sekasi? Pavydu gi, kai zmones dirba sau ramiai ir apie egzus negalvoja. blush2.gif

Sekasi tikrai gerai, negaliu skųstis. Dirbu, kartu ir vėl studijuoju, tik šį kartą teismų praktiką biggrin.gif . Gerai, kad egzų nebėra.
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 12 09, 22:38)
O ka klause per lyginamaja ?

Klause 3-ju klausimu smile.gif 1) valstybes vadovo insitutas siuolaikinese pasaulio salyse (platus klausimas) 2) klausimu nepamenu, bet buvo apie konstitucijos kontrole, ir jos modelius ( cia apie europietiskaji ir amerikietiskaji modelius) 3) rinkimu sistema. rusys. Lietuvos rinkimu sistema. KEista , bet nebuvo lyginimo apie uzsienio valstybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 12 09, 15:42)
kai iš pirmo karto išlaikai, tai visi normalūs atrodo tongue.gif

t.y. kai mokais visi normalūs atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 12 10, 15:06)
t.y. kai mokais visi normalūs atrodo rolleyes.gif

nesutinku, kartais ir kai moki ir net kai pazymi gera gauni, visvien normaliu destytoja pavadint negali mirksiukas.gif
Atsakyti