Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

QUOTE(maryta @ 2010 12 17, 16:19)
labas mergaitės, pagaliau išsilaikiau konstitucinius ginčus 7 gavau, važiavau namo iki ausų patenkinta. Ryt planuoju pas TB perlaikynėti, kažin kaip vyksta perlaikymas tuos pačius testus duoda ar panašius, gal kas pamenat. blush2.gif

Jeigu ne paslaptis pas ka laikete konstitucinius gincus?ir kokie klausimai buvo? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kas esat laikiusi pas S.Kanisauska filosofijos egzamina? jis duoda savo 27 klausimu lapus , gal kas konspektus turit pagal juos, visaip ieskau internete bet nerandu nieko panasaus, gelbekit sita skola kabo man jau senai ...... verkiant reikia issilaikyt
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2010 12 17, 17:15)
Jeigu ne paslaptis pas ka laikete konstitucinius gincus?ir kokie klausimai buvo? 4u.gif

pas Indre Pukanasyte
Atsakyti
Romenu teises destytojas pakeite visus testukus,pasake,kad internete plaukioja klausimai biggrin.gif nebera lotynisku terminu 4u.gif
Atsakyti
maryta saunuole.

o kitos merginos atostogauja jau ?

Cia pries sventes nuosirdumo lasa siunciu wub.gif

http://www.youtube.c...h?v=6Jb1cldHjgI

man panasiai buvo wub.gif
Atsakyti
Iš TT gavau 8, daug mokiausi ir taikiau į dešimtuką, bet nepavyko doh.gif O sesijos pirmas egzaminas tik sausio 8d., tai laiko belekiek biggrin.gif Turiu daug istorijos konspektų, bet nežinau iš kurių mokytis g.gif bijau kažkaip šio egzamino blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
nuotaikos matyt jau sventines, mokslai antroje vietoje paliko, gal kas zino si ketvirtadieni galima dar vaziuoti ka nors laikyt. Dar pries naujus bus vienas ketvirtadienis.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 12 20, 17:04)
Iš TT gavau 8, daug mokiausi ir taikiau į dešimtuką, bet nepavyko  doh.gif O sesijos pirmas egzaminas tik sausio 8d., tai laiko belekiek  biggrin.gif Turiu daug istorijos konspektų, bet nežinau iš kurių mokytis  g.gif bijau kažkaip šio egzamino  blush2.gif

nuoširdžiausi sveikinimai, o raštu buvo egzas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 12 21, 21:33)
Sveikos.
nuotaikos matyt jau sventines, mokslai antroje vietoje paliko, gal kas zino si ketvirtadieni galima dar vaziuoti ka nors laikyt. Dar pries naujus bus vienas ketvirtadienis.

Sveika, galima matyt nes pati laikysiu viena is skolu susitariau su destytoju smile.gif o vat idomu del kito kazi ten nebus atostogos visiems ar ne? 4u.gif
Atsakyti
O man vis rūpi paklaust, kaip sekėsi Teisės istoriją laikyti šeštadienį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2010 12 21, 22:28)
O man vis rūpi paklaust, kaip sekėsi Teisės istoriją laikyti šeštadienį?  smile.gif

Labas,

jei klausimas man, tai nelaikiau. blush2.gif Nebegaliu prisiverst: visi ruosiasi, laukia svenciu, o as prie konspektu, knygu palinkusi, vaiku nebematau... Aisku, skolos is dangaus nenukrito, bet nutariau dvi savaites pailset (niekas nebelenda galvon, kad ir kiek skaityciau), o tada jau laikyti viska non stop. ax.gif
Kadangi atrimiausiu metu neprisijungsiu, tai:

Mielos koleges,

graziu, siltu ir jaukiu Jums artejanciu svenciu. Viskas bus gerai, svarbu, tiketi. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Paja, aciu uz sveikinimus. wub.gif
Merginos ar galima siandien eiti dar perlaikineti egzamina ? kolegei reikia zinoti ax.gif

Jums linkiu siltu jaukiu geru svenciu !!!!!
user posted image
Atsakyti