Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

Su praejusiomis sventemis, mergaites! santa2.gif Baliai baigesi, griztam prie mokslu, ania? mirksiukas.gif Man jau upas ir tikejimas, kad sugebesiu si pavasari baigt- silpsta, bet visgi bandysiu cool.gif likau su visais 14 egzaminu ir nepradetais rasyti 2 kursiniais, ech, sunkus keli menesiai nusimato ax.gif Reikes jusu pagalbos mirksiukas.gif
Gal kuri zino kada destytojams baigsis atostogos? ar pvz jau si ketvirtad. (6)d. bus galima verztis i egzamina ax.gif Ir Vytaras Paltanavicius (Filosofija) kokie atsiliepimai apie jo egzamina? Gal kuri jau laiket si skirtumini bigsmile.gif kiek turiu pasizymejus, tai jis geras destytojas, bet apie egzamino forma niekas lyg ir nekalbejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besishypsanti: 02 sausio 2011 - 17:55
QUOTE(Revera @ 2010 12 02, 20:03)
Mergičkos, labai reikia Jūsų pagalbos  4u.gif

Žinau, kad tikrai Jums reikėjo spręsti TT viešosios uždavinukus.
Man labai reiketų pagalbos tų, kurie sprendė uždavinį NR 5. o tiksliau uždavinys apie Jonikės jūrą tarp Okeanijos ir Nitlandijos.
Ryt reikia nusiųsti sprendimą, o dar ne viską atsakiau  blush2.gif

Please pasakykit kas sprendė šį uždavinį  4u.gif

Patikek manim, as turiu varianta Nr. 4, ir jo niekaip neiveikiu. Nebezinau nei ko griebtis verysad.gif
Beje, mergytes, o TT (Privat) reikia rasyti koki rasto darba? Izanginej nebuvau tai visai nieko nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aqwa :): 03 sausio 2011 - 11:45
Besishypsanti, Arija ir kitom, bandanciom suspet iki kovo 1, kuo dideliausios sekmes 4u.gif Nepasiduokit ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

As tai jau tikrai zinau, kad pavasari dar nelaikysiu baigiamuju. Neiseina man niekaip sausi grizt. Gali but, kad net vasari i sesija negrisiu. Tai jau kaip ir viskas aisku su tuo spejimu. Na, bet iki lapkricio tada tikrai tureciau spet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FF @ 2011 01 03, 16:14)
Besishypsanti, Arija ir kitom, bandanciom suspet iki kovo 1, kuo dideliausios sekmes 4u.gif Nepasiduokit ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

As tai jau tikrai zinau, kad pavasari dar nelaikysiu baigiamuju. Neiseina man niekaip sausi grizt. Gali but, kad net vasari i sesija negrisiu. Tai jau kaip ir viskas aisku su tuo spejimu. Na, bet iki lapkricio tada tikrai tureciau spet biggrin.gif

na, jau merginos, gal spėsite, gal pavyks, kaip nors susiimkite ir nugalėkite tuos sunkumus...
fanfan- pakeitei savo vardą???? bigsmile.gif tau žinoma būnant ne LT yra žymiai sunkiau negu vietinėms....vat aš galvoju, jeigu ir man reiktų važinėti bent jau iš kokio Kauno ar iš Klaipėdos tai irgi daug sudėtingiau būtų....
aš pasigirsiu- nugalėjau visus skirtuminius, liko tik pora kursinių iki kovo parašyti ir apsiginti, tad gal kaip nors...
Visoms- DIDELIAUSIOS SĖKMĖS drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos , gal kas zinote apie destytoja Beinoraviciu ir teises teorijos laikymo ypatumus?
Atsakyti
smile.gif+2011 01 03, 12:38-->
QUOTE(aqwa smile.gif @ 2011 01 03, 12:38)
Patikek manim, as turiu varianta Nr. 4, ir jo niekaip neiveikiu. Nebezinau nei ko griebtis  verysad.gif
Beje, mergytes, o TT (Privat) reikia rasyti koki rasto darba? Izanginej nebuvau tai visai nieko nezinau

nors mes jau seniai pridavem uzdavinius, bet galiu pasakyti kur visi dare klaidas. Remesi konvencija kuri negaliojo dar tuo metu, kai buvo ivykis, reikia remtis ne Juru teises konvencija 1986m o tomis senomis, kurios pacios pirmos buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites... Visas su praejusiom sventem 4u.gif Lendu is pogrindzio ir as...
QUOTE(index @ 2010 12 28, 15:21)
Sveikos, su praėjusiom ir gerų ateinančių wink.gif
užmėtysit mane akmenim, kad tiek nesirodžiau pas jus, nebežinau nei kuo gyvenat smile.gif
Kaip jūs? Ar jau gerokai pasistūmėt priekin? smile.gif

Na, matai,pasirodo ne viena as tokia lotuliukas.gif
Su pasistumejimu,tai suds(atsiprasant) pas mane... Kaip visada tempiu iki paskutinio doh.gif

QUOTE(Arija2003 @ 2010 12 29, 13:50)
As ir galvoju, kad nespesiu, bet nutariau susiimti ir i ataka skolu laikymo  biggrin.gif Nutariau po naujuju metu jau nuo pirmo ketvirtadienio laikyt, nes paskaiciavau viska, isejo, kad du kursinius apsiginti reikia, jau parasiau ir leido gintis, tiek guli, kad jau ir primirsau apie ka ten  lotuliukas.gif viena dar parasyt reikia, ir dar egzu neskaiciuojant ateinancios sesijos reikia laikyt 8, tai viso 11 apsileidau visiskai, 
Na bet vilties dar turiu, nebesinori vazineti i lt del egzaminu, o beto ir vaikas nuo to kencia.
Visas su artejanciais naujais, palinkesiu visoms sekmingai islaikyt visus egzus, ir ateinanciais metais gauti pagaliau diplomus

Arija,as prie taves jungiuos,sakiau nuo ketvirtadienio irgi varau laikyt kazka,nes man be ateinancios sesijos dar 6 dalykus issilaikyt reikia,tai viso 9 doh.gif As taip pat turiu dar vilties,bet jei nepavyks,nesusaudys juk niekas lotuliukas.gif
QUOTE(Besishypsanti @ 2011 01 02, 19:54)
Su praejusiomis sventemis, mergaites!  santa2.gif  Baliai baigesi, griztam prie mokslu, ania?  mirksiukas.gif  Man jau upas ir tikejimas, kad sugebesiu si pavasari baigt- silpsta, bet visgi bandysiu  cool.gif  likau su visais 14 egzaminu ir nepradetais rasyti 2 kursiniais, ech, sunkus keli menesiai nusimato  ax.gif  Reikes jusu pagalbos  mirksiukas.gif 
Gal kuri zino kada destytojams baigsis atostogos?

Nezinau tiksliai,bet manau,kad sausio 6 jau turetu dirbt unsure.gif
QUOTE(aladija @ 2011 01 03, 18:19)
na, jau merginos, gal spėsite, gal pavyks, kaip nors susiimkite ir nugalėkite tuos sunkumus...
Visoms- DIDELIAUSIOS SĖKMĖS drinks_cheers.gif

Kad tavo zodziai Dievui i ausi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Su Naujaisais metais, linkiu, kad jie būtų be skolų, patys geriausi ir laimingiausi santa2.gif
Gal turit kokių gerų konspektų ES materialines ir TT privatines?
Būtų labai malonu jei pasidalintumėt 4u.gif
liudanka@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Milala @ 2011 01 03, 22:48)

Gal turit kokių gerų konspektų ES materialines ir TT privatines?
Būtų labai malonu jei pasidalintumėt  4u.gif
liudanka@gmail.com

Man taip pat praverstu ax.gif s.kuzminiene@yahoo.com
O pati tai bylas kazkokias turiu ES ir TT smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turit baudžiamosios teisės bendrosios dalies konspektus ir kokius nors uždavinius su sprendimais? Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėt ax.gif
Mano paštas egle108@gmail.com
Atsakyti
Prasideda ir man sesija, pirmas egzaminas darbo teise, man atrodo bjauriausias is visu (arba destytoja bjauriausia) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 04, 13:24)
Prasideda ir man sesija, pirmas egzaminas darbo teise, man atrodo bjauriausias is visu (arba destytoja bjauriausia)  doh.gif

Pas ka laikai?Gal pas Dambrauskiene?As pas ja skola turiu doh.gif

O as tai si ketvirtadieni (sausio 6) eisiu administracini procesa laikyt,gal prisijungt yra norinciu? biggrin.gif
Susirasiau su dest. Kalasnyku,tai sake budes ir priims cool.gif Nu ka,einu zubrint wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soneee: 04 sausio 2011 - 14:09