Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

QUOTE(Soneee @ 2011 01 04, 15:07)
Pas ka laikai?Gal pas Dambrauskiene?As pas ja skola turiu doh.gif

Nea, pas Rasa M. (pribijau skelbti pavardes, nes paskaito apie save cia biggrin.gif ), apie destytoja esu nekokios nuomones ax.gif
Atsakyti
gal kas is jusu mergaites turi kokios nors informacijos apie muitines ir mokestinius gincus? (tiksliau apie nagrinejimo stadijas) g.gif renku medziaga kursiniui, gal kas galetu padeti, nes internete lb nedaug yra schmoll.gif aciukas is anksto aldoncik@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 04, 12:24)
Prasideda ir man sesija, pirmas egzaminas darbo teise, man atrodo bjauriausias is visu (arba destytoja bjauriausia)  doh.gif

mums darbo paskutinis ir jam dvi dienos biggrin.gif nusisausim jauciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 04, 10:24)
Prasideda ir man sesija, pirmas egzaminas darbo teise, man atrodo bjauriausias is visu (arba destytoja bjauriausia)  doh.gif

Viskas bus ok, tai vienas lengviausiu egzaminu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos, noriu is jusu sulaukti komentaru ir, jei turit medziagos, i ka akis "pakabinti" artimiausiu metu. Man reikia siu dalyku konspektu ES institucine, desto V. Tamaviciute, bet egzamina laikysiu greiciausiai pas sia destytoja lekt.I.Navickaite -Sakalauskiene, gal teko susidurti? Taip pat domina darbo teise, desto lekt.dr.A.Verikas, lauksiu jusu komentaru bei, jei turit konspektu i scerneckyte@gmail.com dekui
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif gal kuri pasakytu ar MRU norint studijuoti teise ir muitines veikla studijos vyksta Vilniuje...?turiu omeny dienines studijas. ir galima stoti iskart po vidurines, jokiu papildomu reikalavimu nera, turiu omenyje jokiu pazymu is gydytoju ir pan kaip pvz policijos veikla norint studijuoti...?ir dar, noriu suzinoti tikslia kaina ksiu studiju: teise ir muitines veikla, bet kainorastyje butent tokio pavadinimo nera, tai tada ziureti ta skilti kur teise,viesasis administravimas ir pan...? is anksto labai dekoju uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 01 04, 18:57)
Labas vakaras 4u.gif  gal kuri pasakytu ar MRU norint studijuoti teise ir muitines veikla studijos vyksta Vilniuje...?turiu omeny dienines studijas. ir galima stoti iskart po vidurines, jokiu papildomu reikalavimu nera, turiu omenyje jokiu pazymu is gydytoju ir pan kaip pvz policijos veikla norint studijuoti...?ir dar, noriu suzinoti tikslia kaina ksiu studiju: teise ir muitines veikla, bet kainorastyje butent tokio pavadinimo nera, tai tada ziureti ta skilti kur teise,viesasis administravimas ir pan...? is anksto labai dekoju uz atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taip, dienines studijos vyksta Vilniuje. Jokiu papildomu reikalavimu nera (ivairiu pazymu reikia tik stojant i policijos veikla).
Del kainos bijau sumeluoti, reikia patikslint ju puslapyje, bet atrodo, kad bus apie 2 000lt uz pusmeti.
Atsakyti
Laba laba laba biggrin.gif su šviančiais praėjusiais mirksiukas.gif biggrin.gif

žodžiu... važiuoju laikyti romėnus ketvirtadienį, sakykit, ar reikia perspėti dėstytoją? o jei jo nėra, referentė duoda testus? g.gif

QUOTE(Soneee @ 2011 01 04, 14:07)
O as tai si ketvirtadieni (sausio 6) eisiu administracini procesa laikyt

nebijok, nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal kas ketvirtadieni noretu kartu laikyti Korupcijos kontroles ir prevencijos (A. Raudonienė) ir Viesojo administravimo pagrindu (D.Gudelis) egzaminus, gal kas zino kokia tvarka pas juos vyksta egzaminai?

Raminta
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2011 01 04, 19:55)
Merginos, reikia pagalbos, noriu is jusu sulaukti komentaru ir, jei turit medziagos, i ka akis "pakabinti" artimiausiu metu. Man reikia siu dalyku konspektu ES institucine, desto V. Tamaviciute, bet egzamina laikysiu greiciausiai pas sia destytoja lekt.I.Navickaite -Sakalauskiene, gal teko susidurti? Taip pat domina darbo teise, desto lekt.dr.A.Verikas, lauksiu jusu komentaru bei, jei turit konspektu i scerneckyte@gmail.com dekui

as laikiau pas sia destytoja I.Navickaite - Sakalauskiene. Zinok super. Labai maloni destytoja. Klausinejo zodziu. labai malonus ir idomus dialogas mums gavosi. klausinejo papildomai, ko nepasakiau. gavau auksta bala ir esu labai patenkinta tuo. tad drasiai eik ir nebijok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingaa: 04 sausio 2011 - 22:25
QUOTE(_Izidė_ @ 2011 01 04, 21:44)
Laba laba laba  biggrin.gif  su šviančiais praėjusiais  mirksiukas.gif  biggrin.gif

žodžiu... važiuoju laikyti romėnus ketvirtadienį, sakykit, ar reikia perspėti dėstytoją? o jei jo nėra, referentė duoda testus?  g.gif
nebijok, nesunku  mirksiukas.gif

chi chi, cia tokia idomia situacija as su tais romenais apturejau unsure.gif zdz vaziavau pirmad (cia dar lapkriti) i egzamina, gedo pakeliui masina, velavau ir pan. kai 10h nuvaziavau manes neprieme, nes nebuvo katedroj vietoj, puse 11 atsilaisvino viena vieta, nuejau, sakau laba diena, atsiprasau, kad cia veluoju, egzamina laikyt noriu, o jis atsisuko ir sako: jei per pusvalandi parasysi, tai sesk, jei ne- tai ne,nes man i paskaita po to reik. sakau, gal referente tada paziures (nes pirma karta kai laikiau, tai irgi prie referentes likau rasyt). o jis sako, tai kad as egzaminuoju, ne referente. ir ka, likau nieko nepesus, apsisukau ir grizau i kauna... o moralas tame, kad tu gal pasiderink, jog referente tave tikrai priims, nes nznau ar jam nuotaikos tada nebuvo ar kas, bet situacija man buvo ne is maloniuju, nes ir is darbo atsiprasius buvau ir visa kt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2011 01 05, 00:34)
chi chi, cia tokia idomia situacija as su tais romenais apturejau  unsure.gif  zdz vaziavau pirmad (cia dar lapkriti) i egzamina, gedo pakeliui masina, velavau ir pan. kai 10h nuvaziavau manes neprieme, nes nebuvo katedroj vietoj, puse 11 atsilaisvino viena vieta, nuejau, sakau laba diena, atsiprasau, kad cia veluoju, egzamina laikyt noriu, o jis atsisuko ir sako: jei per pusvalandi parasysi, tai sesk, jei ne- tai ne,nes man i paskaita po to reik. sakau, gal referente tada paziures (nes pirma karta kai laikiau, tai irgi prie referentes likau rasyt). o jis sako, tai kad as egzaminuoju, ne referente. ir ka, likau nieko nepesus, apsisukau ir grizau i kauna... o moralas tame, kad tu gal pasiderink, jog referente tave tikrai priims, nes nznau ar jam nuotaikos tada nebuvo ar kas, bet situacija man buvo ne is maloniuju, nes ir is darbo atsiprasius buvau ir visa kt.  unsure.gif

as kai vaziavau laikyt, irgi panasi situacija buvo. atvaziavau 9.15 tai mane dar prieme, nors irgi nenorejo. o kas po manes atejo tu neprieme.
Atsakyti