Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

[quote=dontik,2011 01 11, 21:09]
[quote=Alfis,2011 01 11, 20:46]
as buciau labai dekinga irgi. BT laikysiu 4 karta, po dideles pertraukos...
asta.valentukeviciute@gmail.com
4u.gif
issiunciau 4u.gif
[/quote]

labai labai aciu drinks_cheers.gif , skaitineju dabar, sunkiai lenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimmi @ 2011 01 11, 21:07)
Sveikutes,

Gal kas laikysit ketvirtadieni finansu teise pas Novikeviciu ?
Linkiu didziules sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sio destytojo nei prisiminti nesinori....
Atsakyti
QUOTE(Deimmi @ 2011 01 11, 23:07)
Sveikutes,

jei laikysi, tai parasyk, kaip sekes g.gif manes irgi laukia sitas egzaminas greitu laiku..
Atsakyti
Sveikutes,

Perlaikinejau pries menesi mazdaug, pirma karta kai atejau tai jo nebuvo, referente dave klausimus, bet nesugebejau nieko tinkamo parasyti tai leido iseisti su lapeliu, antra karta ejau labiau pasimokius, bet buvo daug perlaikanciu tai buvo galimybe nusirasyt, jis sau sedejo prie kompo retkarciais akis pakeldavo rolleyes.gif Atsakiau i 2 klausimus i viena pilnai i kita pusiau, tai gavau 6 ir buvau labai patenkinta smile.gif Klausimus kazkur minejau anksciau, bet atsimenu kad buvo:
finansu teises samprata, reiksme ir funkcijos
ikiteismine mokestiniu gincu nagrinejimo stadija (sake sita megsta labai klausima)
kitai grupei buvo
teismine mokestiniu gincu nagrinejimo stadija
gyventoju pajamu mokestis
o kai pirma karta laikiau tai buvo
biudzeto proceso sudarymo tvarka ir terminai
ir apie kazkoki mokesti parasyti tiksliai neatsimenu apie koki
Bet kiek girdejau is kitu, tai reikia zinoti pagrindinius mokescius nes megsta uzdavinet klausimus susijusius su siais mokesciais smile.gif
Sekmes laikant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2011 01 11, 20:11)
parasyk savo e-maila ax.gif

Gal galetumet ir man i pasta persiust BT, buciau labai dekinga smile.gif nilia88@gmail.com
Papildyta:
Sveikutes,

Sveiki, as zadu ryt vaziuot laikyt:) prisiskaitai cia tai ir baisus tas destytojas atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Nelly888 @ 2011 01 12, 12:30)
Gal galetumet ir man i pasta persiust BT, buciau labai dekinga  smile.gif  nilia88@gmail.com
Papildyta:

Sveiki, as zadu ryt vaziuot laikyt:) prisiskaitai cia tai ir baisus tas destytojas atrodo...

man irgi per izangines nekoks pasirode... bei pasake kas eis is anksto laikyt, tai gali buti dar atviri klausimai, o per egzamina jau testas bus... tai irgi noreciau is anksto issilaikyti, taciau kolkas laiko truksta, skolas bandau issilaikyti is karto.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2011 01 12, 11:56)
man irgi per izangines nekoks pasirode... bei pasake kas eis is anksto laikyt, tai gali buti dar atviri klausimai, o per egzamina jau testas bus... tai irgi noreciau is anksto issilaikyti, taciau kolkas laiko truksta, skolas bandau issilaikyti is karto.. ax.gif

teisingai darot, kad iš anksto einat laikyt finansų. Pernai per egzą jo testo neišlaikė daugiau nei pusė studentų unsure.gif
Iš anksto laikant klausimai beveik visada tie patys būna ( Milala juos parašė) mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zino kokius Dauksiene (ES) atvirus klausimus duoda per egzamina?
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2011 01 11, 20:11)
parasyk savo e-maila ax.gif

Persiųskit ir man BT uždavinukus ginta1979@yahoo.co.uk. Šitas dalykas kelia didžiausią baimę.
Aš turiu tik tuos , kurie MRU puslapy yra, jei kam reikia prašom.
Papildyta:
Sveikutes,

Laikiau pernai, tai buvo testas, bet labai sukti klausimai.
Papildyta:
[quote=ginta1979,2011 01 12, 14:43]
Persiųskit ir man BT uždavinukus ginta1979@yahoo.co.uk. Šitas dalykas kelia didžiausią baimę.
Aš turiu tik tuos , kurie MRU puslapy yra, jei kam reikia prašom.
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginta1979: 12 sausio 2011 - 13:45
QUOTE(orta22 @ 2011 01 11, 15:22)
Ir as eisiu, gal susitiksim? smile.gif

Gal, dviese moraliskai lengviau butu. mirksiukas.gif

Labas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 12 sausio 2011 - 13:53
QUOTE(melana @ 2011 01 12, 12:05)
teisingai darot, kad iš anksto einat laikyt finansų. Pernai per egzą jo testo neišlaikė daugiau nei pusė studentų unsure.gif
Iš anksto laikant klausimai beveik visada tie patys būna ( Milala juos parašė)  mirksiukas.gif

gal apie A. Visockaite kokiu atsiliepimu zinot? Mums FT pas ja...
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Rašau kursinį pas Dr. Dangį Gudelį. Gal yra kokių atsiliepimų?
Taip pat baigiamojo vadovas Andrius Valickas. Gal girdėta kas? Man pirmą kartą girdimas asmuo g.gif
Atsakyti