Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

QUOTE(saliutas @ 2011 01 12, 20:00)
Beto man siandien pirma diena kaip praktika, kaip man patinka, kokia laiminga  wub.gif  thumbup.gif

o kur atlikinejat jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2011 01 12, 21:00)
Man per kita sesija bus Finansu teise, pries tai dar koli reikia ishsilaikyti... siaubas pirma karta per 3 metus ne iskart i egza , bet dar pries tai kolis bus  blush2.gif  biggrin.gif  sakot reikia laikytis is anksto pas ji, na jau teks tada aciu mergaites, kad perspejote  wub.gif
Beto man siandien pirma diena kaip praktika, kaip man patinka, kokia laiminga  wub.gif  thumbup.gif

o neakivaizdininkams irgi gal koli reiks laikyti?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 12, 20:24)
o kur atlikinejat jei ne paslaptis?

Aisku, kad nepaslaptis ax.gif Pas kriminalistus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2011 01 12, 21:31)
o neakivaizdininkams irgi gal koli reiks laikyti?

Taip, reikes reikes doh.gif jau per izangines paskaitas i pavasario sesija kas norejo tas rase, bet manes nebuvo, taip kad dabar reikia atsiskaityti iki egzamino FT doh.gif
Atsakyti
[quote=ginta1979,2011 01 12, 14:44]
Persiųskit ir man BT uždavinukus ginta1979@yahoo.co.uk. Šitas dalykas kelia didžiausią baimę.
Aš turiu tik tuos , kurie MRU puslapy yra, jei kam reikia prašom.
Papildyta:

Laikiau pernai, tai buvo testas, bet labai sukti klausimai.
Papildyta:
[quote=ginta1979,2011 01 12, 14:43]
Persiųskit ir man BT uždavinukus ginta1979@yahoo.co.uk. Šitas dalykas kelia didžiausią baimę.
Aš turiu tik tuos , kurie MRU puslapy yra, jei kam reikia prašom.
Papildyta:
[/quote]

as buciau dekinga,kad persiustum tuos BT uzdavinius kurie MRU puslapy 4u.gif
Kaip islaikyti baudziaka-nezinau, nu kelmas esu, vsai nelenda g.gif
asta.valentukeviciute@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alfis: 12 sausio 2011 - 23:02
islaikysi, reik skaityt ir suprast, tada viskas parasta atrodo
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2011 01 12, 23:54)
Aisku, kad nepaslaptis  ax.gif  Pas kriminalistus  blush2.gif
Papildyta:

kaip faina ax.gif as irgi buciau ejusiu praktikai pas kriminalistus, taciau kai nuejom pas metodininke klaust del praktikos, pasake kad mums nereikia praktikos atlikineti, nors ir yra programoje, pasake tiesiog, kam jus tada laisvai pasirenkamus dalykus rinkotes... o negalejo sitos informacijos pirmam kurse pranesti schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2011 01 13, 09:04)
kaip faina  ax.gif  as irgi buciau ejusiu praktikai pas kriminalistus, taciau kai nuejom pas metodininke klaust del praktikos, pasake kad mums nereikia praktikos atlikineti, nors ir yra programoje, pasake tiesiog, kam jus tada laisvai pasirenkamus dalykus rinkotes... o negalejo sitos informacijos pirmam kurse pranesti schmoll.gif  g.gif

labas rytas
ta prasme vietoj praktikos kreditų galima laisvai pasirenkamus dalykus laikyti?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 01 13, 10:34)
labas rytas

Na mums bent jau buvo galima (teisė)
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 01 13, 11:34)
labas rytas

pasirodo kad galima (cia apie neakivaizdininkus eina kalba), nors as labiau praktikos noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2011 01 13, 09:35)
Na mums bent jau buvo galima (teisė)

reiks užklausti savo metodininkės, gerai būtų, nes gyvenu ne Lietuvoje, tai ir suku galvą kaip čia daryti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 01 13, 10:50)
reiks užklausti savo metodininkės, gerai būtų, nes gyvenu ne Lietuvoje, tai ir suku galvą kaip čia daryti  mastau.gif

Taip, išsiaiškinkite, kaip konkrečiai jums. Mums praktika buvo kaip laisvai pasirenkama.
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2011 01 13, 09:54)
Taip, išsiaiškinkite, kaip konkrečiai jums. Mums praktika buvo kaip laisvai pasirenkama.

Ačiū 4u.gif nes net nepagalvojau, kad gali būti koks kitas variantas.
Papildyta:
QUOTE(dontik @ 2011 01 13, 09:48)
pasirodo kad galima (cia apie neakivaizdininkus eina kalba), nors as labiau praktikos noreciau  ax.gif

aš nuotolinėse, bet mus paskui jungia prie kitų. Praktikos ir aš labiau norėčiau, bet kai jinai maždaug 10-ties savaičių, kiek daugokai gautųsi Lietuvoje būti....
Atsakyti