gal kas turit BT spec dalies uzdaviniu sprendimus.Jezus,baigiu galus atiduot su siuo egzu...
QUOTE(prilijo @ 2010 12 08, 16:56)
gal kas turit BT spec dalies uzdaviniu sprendimus.Jezus,baigiu galus atiduot su siuo egzu...
tavo mažylis Piesliaką su visa jo katedra pralenks

neturiu tų uždavinių, bet man jų irgi reikia, nes kitas egzas bus šis.
QUOTE(prilijo @ 2010 12 08, 15:56)
QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 08, 16:04)
tavo mažylis Piesliaką su visa jo katedra pralenks

Turiu, sprestus MRU studenciu.
Kur siust?
Zinau, kad labai veiksmingos Fedosiuko skaidres, yra katedros puslapiuke.
QUOTE(Paja @ 2010 12 08, 17:32)
Turiu, sprestus MRU studenciu.
Kur siust?
Kur siust?

Turiu tas fedosiuko skaidres,tik laikau gaila ne pas ji, o pas Kulaji-kirveli.

aciu.
QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 08, 16:42)

aciu.
nu jau kirvelis. jis niekada nerašo pažymio nei žmogus moka ir parašo, o kas moka -visada išlaiko ir gauna gan neblogus pažymius. pati pas jį 8 gavau prie6 por1 met7, netikiu kad būtų sukirvėjęs.
QUOTE(l'eau @ 2010 12 08, 22:08)
nu jau kirvelis. jis niekada nerašo pažymio nei žmogus moka ir parašo, o kas moka -visada išlaiko ir gauna gan neblogus pažymius. pati pas jį 8 gavau prie6 por1 met7, netikiu kad būtų sukirvėjęs.
girdėjau, apie visus baudžiamosios dėstytojus taip kalba.
Nemanau, kad yra nors vienas dėstytojas universitete, kuris rašo teigiamą pažymį už nieką. t.y. nemokėjimą. Ar yra? kaip moki, taip gauni.
vadinasi, 2 kartus nebuvau pasiruošus egzui tinkamai. Padrąsino mane tavo postas, optimizmo įgavau ir baimė sumažėjo.
Labas rytas merginos
Siandiena zadu vaziuoti laikyt Lyginamaja Konstitucine teise. Jau vakar klausiau, bet dar karteli, gal kuri trumpai gali atsakyt Konstitucijos samprata LR Kons.teismo jurisprudencijoje. Perskaiciau tas atskirasias nuomones, kur nurode akciograma, taciau taip ir nesupratau kaip tureciau atsakyt i si kl.
Tiesiog sis kl buvo per egzamina, ir jei vel tai nezinosiu ka rasyt.

Siandiena zadu vaziuoti laikyt Lyginamaja Konstitucine teise. Jau vakar klausiau, bet dar karteli, gal kuri trumpai gali atsakyt Konstitucijos samprata LR Kons.teismo jurisprudencijoje. Perskaiciau tas atskirasias nuomones, kur nurode akciograma, taciau taip ir nesupratau kaip tureciau atsakyt i si kl.

QUOTE(Sauliukas:) @ 2010 12 08, 16:42)
pas mus, kai egza laikem, ta grupe, kur pas Fedosiuka papuole, labai nedaug buvo neislaikiusiu, o kurie laike pas Kujali, tai tiem prasciau pasiseke. ir dar vienas destytojas buvo, toks pokstininkas, tik pavardes neatsimenu.

Aš irgi pas Kujalį laikiau prieš kokius 3 metus. Man jis pasirodė normalus dėstytojas. Išlaikiau iš pirmo karto.
O tas pokštininkas - Pakštaitis.
Buvau šitam skyrely prieš gerą pusmetį. Užbėgau pasižiūrėti, kaip likusiom sekasi. Skaitau ir galvoju, kaip gerai, kad manęs tie mokslų klausimai nebekamuoja.
QUOTE(*Mėnulis* @ 2010 12 09, 09:57)
Aš irgi pas Kujalį laikiau prieš kokius 3 metus. Man jis pasirodė normalus dėstytojas. Išlaikiau iš pirmo karto.
Buvau šitam skyrely prieš gerą pusmetį. Užbėgau pasižiūrėti, kaip likusiom sekasi. Skaitau ir galvoju, kaip gerai, kad manęs tie mokslų klausimai nebekamuoja.
kai iš pirmo karto išlaikai, tai visi normalūs atrodo

Islaikiau merginos konstitucine lyginamaja, gavau 7
VISKAS! Baigiau sesija be skolu, isshkyrus viena kurioje nedalyvavau