QUOTE(My.Vica @ 2010 12 09, 20:38)
O gal galite pavardinti kokiu parduotuviu is kur paziureti? Buciau labai dekinga
Ir dar klausimas, ar cia UGG orginalus?
http://www.styleboots.co.uk/
as perku emu batus, man jie labiau tinka.o ugg batuku originalu reiktu ziureti pagal oficialias aprduotuves, jos yra pataeiktos pirmame sios temos puslapyje.
QUOTE(troliuke @ 2010 12 09, 21:23)
O sakykite siunciantis is usa ar anglijos nereikia moketis muito??
Nes mane patikino, kaip uzklausiau tarpininkiu temoje, jei pati siusiuosi, tai reikes muita susimoketi ir atceit gausis tas pats
tai asiku muita is usa gausit, uz tai ir sakau pirkti is tarpininkes. jum ne tik muito nebus, bet ir uz siuntima sumokesit maziau bendrame siuntinyje nei siusites pati.tarpininkes turedamos didelius kiekius siuntiniu, paleidzia brangesniu, greitesniu apstu, bet jum kaina nepasijaucia, kai issidalina.
o uk jie brangus.tai ka sumokesit tarpininkei, bus pigiau visais atzvilgiais.
taip pat, muitas nera taikomas europos sajungos narems.tad is anglu siunciantis muito nebus tikrai.
kitas dalykas, matau jus dar sunkiai orentuojates situose pirkimusoe, nepulkit taip aklai iskart, paskaitinekit, paklauskit tarpininkiu gal ka patars, nes per skubejima nusipirksit labai brangiai.
Papildyta:
QUOTE(tolla @ 2010 12 09, 21:49)
Man niekada UGG nepatiko, tai nelabai ir nusimanau apie juos, bet įdomu pasidarė, kuo UGG skiriasia nuo EMU? Kaip Juos atskirti?
tai daug kuo skiraisi, du atskiri gamintojai. skiriasi dizainu, zenklu

, nesiojimu.emu sakyciau salyginai pigesni uz ugg bent su vilna.su kailiu panasi gal net kaina. kam kokie labiau patinka, kur koks modelis kam geresnis.
o kaip atrodo vieni ir kiti, uztenka isimesti per google ir paziuret. na du skirtingi gamintojai.tas pats kaip pvz audi ir bmw

nu abi masinos, bet skiriasi, tai ats pats ir su skirtingais prekiu zenklais batuose.
o jei nenorit gilintis, tai paprastas zenkliukas ant batu. ant vienu uzrasyta emu ant kitu ugg, jei nesigilinsim i kitus esminius dalykus.