Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW...

QUOTE(troliuke @ 2010 12 10, 14:03)
Aciukas, paskiau pamaciau, kad jie ilgesni.
na manau imsiu Kenliukus  ax.gif
tik dar reikia tiksliai issiaiskinti del dydziu. jei nesioju 40-41 LT, koki dydi pas tuos amerikonus cia imti  g.gif 9?
Ir kokia spalvyte jus rinktumetes ar pilka, ar juoda. abejoju tarp dvieju situ spalvu. gal pilki nebus labai teplus  g.gif
ir beje kainuos jau su visais taxais 208.86 $  4u.gif

As nesioju 40-41, turiu siaura koja, tai man US9 puikiai tinka:) Turejau ir US8- buvo ankstoki, ilgainiui deformavosi batai, atgal nuslinko kulnas. Taip jau galvos, kad turiu vienus ir US10 dydzio, tai man didoki, nors geriau nei mazesnis variantas:> na o US9 yra pats aukso viduriukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EglėGabrielė: 10 gruodžio 2010 - 17:03
Klausiau pries tai bet niekas neatsake, ar siame puslapyje originalus ugg? Sarase neradau, bet gal sakau buna isimciu 4u.gif
http://www.styleboots.co.uk/
Atsakyti
QUOTE(EglėGabrielė @ 2010 12 10, 13:59)
As nesioju 40-41, turiu siaura koja, tai man US9 puikiai tinka:) Turejau ir US8- buvo ankstoki, ilgainiui deformavosi batai, atgal nuslinko kulnas. Taip jau galvos, kad turiu vienus ir US10 dydzio, tai man didoki, nors geriau nei mazesnis variantas:> na o US9 yra pats aukso viduriukas  mirksiukas.gif

Labai didelis dekui uz atsakyma 4u.gif
ir as galvojau imti us 9, tik dar abejojau, sakau gal dar didesnius reikia biggrin.gif
tada viska suderinsiu su tarpininke ir jau tada uzsisakinesiu smile.gif
tik va del spalvytes dar neapsisprendziu g.gif
ar juodus imti UGG KENLY, ar pilkus? g.gif
kaip jus patartumete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 12 10, 19:43)
Klausiau pries tai bet niekas neatsake, ar siame puslapyje originalus ugg? Sarase neradau, bet gal sakau buna isimciu  4u.gif

as manau, kad ne g.gif beto per pigiai kainuoja, kad butu originalus
Atsakyti
kaip dziaugiuos, kad nusipirku emu, kaip faina su jais vaiksciot, kiekviena syki audamasi batus apsidziaugiu is naujo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
DAR noriu patarimo. jau issirinkau UGG KENLY, tik sakykite PILKOS spalvos UGG yra baltas avikailis kaip suprantu, o juodos spalvos- juodas. ten tai pat avikailis?? ax.gif soris uz kvaila klausima, jei ka biggrin.gif
Atsakyti
Mergiukai, ka tik gavau stai situos grazuoliukus. UGG Kids Bailey Button Triplet (Youth). 5 dydis. Ir remiasi didysis pirstas doh.gif Ka daryt? Siaip nesioju 37, kartais 38 dydi, ismatavau viduj 23 cm., gal net iki 24 cm. sunku ismatuoti. O mano pacios koja 23-23.5 cm. As ju tiek laukiau ir va tau... doh.gif Nezinau ar pasilikt ar pardavinet, ar jie prasitampys kazin.. verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
as tai pasilikciau.ir tegu remiasi, i juos uztenka detis plona kojine, gali net ir be jos.siltu kojiniu nereikia.kailis susigules, tikrai bus geri.didesnis dydis paskui prades smukineti. jei nespaudzia ir tik remiasi, tai tikrai geras.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 12 10, 21:45)
as tai pasilikciau.ir tegu remiasi, i juos uztenka detis plona kojine, gali net ir be jos.siltu kojiniu nereikia.kailis susigules, tikrai bus geri.didesnis dydis paskui prades smukineti. jei nespaudzia ir tik remiasi, tai tikrai geras.

Nors vienas paguodziantis komentaras 4u.gif Taip pergyvenu, kad nebezinau verysad.gif
Atsakyti
Nurimkit, prasivaikscios, pradzioj turi remtis.
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 12 10, 17:43)
Klausiau pries tai bet niekas neatsake, ar siame puslapyje originalus ugg? Sarase neradau, bet gal sakau buna isimciu  4u.gif

Sitoj vietoj isimciu nebuna biggrin.gif

QUOTE(Kristela333 @ 2010 12 10, 21:38)
Mergiukai, ka tik gavau stai situos grazuoliukus. UGG Kids Bailey Button Triplet (Youth). 5 dydis. Ir remiasi didysis pirstas  doh.gif  Ka daryt? Siaip nesioju 37, kartais 38 dydi, ismatavau viduj 23 cm., gal net iki 24 cm. sunku ismatuoti. O mano pacios koja 23-23.5 cm. As ju tiek laukiau ir va tau... doh.gif  Nezinau ar pasilikt ar pardavinet, ar jie prasitampys kazin.. verysad.gif

Sunerimau ir as, laukiu sio modelio to pacio dydzio ir koja mano panasi, 24 cm pilni, tai kas man bus g.gif Turiu Ugg kitokio modelio 5Youth, tai jau laisvoki-prasinesiojo, bet pirstas ir nesireme g.gif
Atsakyti
O kaip su jais ar tikrai šilta? lyginant su odiniais batais su natūraliu kailiu viduje kas geriau būtų dėl šilumos? smile.gif nes su tais batais su kailiu man vistiek šąla kojos schmoll.gif
Atsakyti