Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW...

QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 14:01)
Na,botus as turiu biggrin.gif o dabar man dar ne pavasaris ir iki jo dar toloka smile.gif

Jums gerai, aš dar ne doh.gif Bet va savo UGG, tikiuos, sulaukt kitą savaitę rolleyes.gif
Atsakyti
Labai fainus botus pernai Deichamane pirkau gal uz 60 litu smile.gif Na, bet jus kadangi UGG perkat, tai ir botu matyt reik uz kokius 200-300 lt blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 12:26)
Turbut UGG fanes mane uzmetys akmenimis,bet as tikrai nesu is tu, kuriuos uz tokius meslabridzius mokes kelis simtus litu blush2.gif Man jie reikalingi tam, kad siltai eit su vaiku i lauka, i darba as tikrai su jais nevaiksciosiu tongue.gif

Sita, vaiksciokit jus kur norit su jais.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 13:54)
Noriu siltu batu,o ne 2 savaites ieskot...po to 3 savaites siustis per tarpininkes...o po to ateis pavasaris biggrin.gif
Papildyta:

Tai jus Deichmann paziurekite, gal rasite bigsmile.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 14:17)
Labai fainus botus pernai Deichamane pirkau gal uz 60 litu smile.gif Na, bet jus kadangi UGG perkat, tai ir botu matyt reik uz kokius 200-300 lt blush2.gif  tongue.gif

Kas uz kiek nori tas uz tiek perka cool.gif As turiu hunterius uz solidzia suma pirkau, ir devesiu jau 3 sezona

QUOTE(linamog @ 2011 01 07, 14:44)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 14:17)
Labai fainus botus pernai Deichamane pirkau gal uz 60 litu smile.gif Na, bet jus kadangi UGG perkat, tai ir botu matyt reik uz kokius 200-300 lt blush2.gif  tongue.gif

Na čia jau koks kieno supratimas ir labai subjektyvi nuomonė cool.gif UGG pirkau, nes norėjau kokybės ir šiltų patogių batų, o botai, mano galva, turi būt tokie pat - kokybiški ir patogūs, o prie viso to norisi ir gražių rolleyes.gif tongue.gif
Nes jei nėr skirtumo kokie tie botai ar batai, tai galima ir Maximos pirkt ir ramia galva vaikščiot smile.gif Beje, Maximoj esu mačius botų, iš išvaizdos net ir nevisai prastų, tik va dėl kokybės nieko nežinau ax.gif
Nors kita vertus, vaikystėj lakstėm su pačiais paprasčiausiais guminukais ir užaugom gražiom sveikom kojom, nieko nenutiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 01 07, 14:44)

Superinis atsakymas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mazvaikiskas atsakymas,o ne superinis tongue.gif
Papildyta:
Pacios sau priestaraujat kai kurios biggrin.gif Juk as ir sakiau, kad kiekviena daikta perka pagal savo galimybes ir supratima ar tas daiktas vertas tam tikros sumos ax.gif Man pvz. negaila dideles sumos geram rankinukui, gerai kosmetikai, geriem batam, kuriuos aviu kasdien, bet tokiem kaip pvz. botai, kurios gal kokius 6-8 kart tebuvau uzsidejus rudeni, kadangi po Akropolius as su tokiais batais neeinu zmoniu gasdint, tas pats ir su UGG ar EMU ir pan., juos devesiu tik su vaiku eidama i lauka ar siaip kur i miska ar ilgam pasivaiksciojimui, bet tikrai ne i darba ir ne i miesta su jais eisiu, tad nematau jokios prasmes moket 700 uz tokios paskirties batus. Ir dar pasikartosiu, kad cia TIK mano nuomone, bet matau, kad kitokia nuomone cia nelabai gerbiama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 07 sausio 2011 - 15:25
QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 16:18)
Mazvaikiskas atsakymas,o ne superinis tongue.gif

Ne į temą, bet - nepykit - kažkodėl Jūs labai jau priekabi ir gan piktoka... ax.gif smile.gif

Aš irgi pirkau originalius UGG, nes nesu tokia turtinga, kad galėčiau pirkti pigius (nekokybiškus) daiktus... kolegė sakė, kad Maximoj yra TOKIŲ kaip mano hihihi.gif - tik po 34,99 Lt ir nėra tokia kvaila, kad virš 400 mokėtų - na ką, jos teisė rinktis, nesiginčiju... kiekvienas daro taip, kaip jam geriausia ir protingiausia atrodo... smile.gif
Atsakyti
Visai ne pikta ir nepriekabi, ko nepasakyciau apie kai kurias kitas sios temos dalyves smile.gif
Maximoj as "uggsu" tikrai nepirksiu biggrin.gif Bet tikrai nesutinku su cia kazkodel persama nuomone, kad geriausia yra tik tai, kas brangiausia, tai yra uggsai schmoll.gif schmoll.gif Turiu pazistama, kuri yra didele situ visu kaliosu myletoja, turejo jinai ir uggsus ir bear'us, ir sake didelio skirtumo tikrai nera schmoll.gif
Tiesiog nelabai malonu, kad ateini i tema pasiskaityt/pasitart apie Bear;us ar EMU, bet girdi tik UGG UGG UGG...Nors temos pavadinimas skamba kitaip jeigu ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 16:23)
Pacios sau priestaraujat kai kurios biggrin.gif Juk as ir sakiau, kad kiekviena daikta perka pagal savo galimybes ir supratima ar tas daiktas vertas tam tikros sumos ax.gif Man pvz. negaila dideles sumos geram rankinukui, gerai kosmetikai, geriem batam, kuriuos aviu kasdien, bet tokiem kaip pvz. botai, kurios gal kokius 6-8 kart tebuvau uzsidejus rudeni, kadangi po Akropolius as su tokiais batais neeinu zmoniu gasdint, tas pats ir su UGG ar EMU ir pan., juos devesiu tik su vaiku eidama i lauka ar siaip kur i miska ar ilgam pasivaiksciojimui, bet tikrai ne i darba ir ne i miesta su jais eisiu, tad nematau jokios prasmes moket 700 uz tokios paskirties batus. Ir dar pasikartosiu, kad cia TIK mano nuomone, bet matau, kad kitokia nuomone cia nelabai gerbiama smile.gif

Tai kaip tik atrodo, kad Jūs labai jau pykstat už kitokią nei Jūsų nuomonę... smile.gif ax.gif
Aš irgi galvojau, kad nusipirksiu tuos UGG tik ėjimui į lauką ar pan., bet sėkmingai darbe su jais sėdžiu (nes vėsu pas mus ir nuolat man kojos šaldavo, nors batai ir su natūraliu kailiu...) smile.gif ir jau pamiršau tą "šaltų kojų" jausmą...
O originalius pirkau todėl, kad gaila buvo "išmesti" kad ir 200-250 Lt nekokybiškiems batams - kai pasižiūri su kokiais užkritusiais, nusmukusiais ir nukleištais vaikščioja, tai... doh.gif Todėl -pasikartosiu - kiekvieno teisė rinktis ką, kiek ir už kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
kodel merginos pykstates????
na man ugg emu ar bearpaw nera kaliosai...galiu tikpasakyti tai kad aciu dievui, kad pagaliau zmones turi supratima, kad pirmiausia patogumas o tik po to didelis grozis..siaip juokingai ziurisi kai lauke -20 o merginos su "spilkom" drebedamos issisketusios vaiksto smile.gif
kiekvienas turi savo nuomone, o kadangi esu jauna ir tik man svarbu kaip as atrodau tai renkuosi tai kas patogu smile.gif beja po to karto kai isigijau ugg'us ne karto nebekamavo pusles uzdegimas thumbup.gif drinks_cheers.gif va kas svarbiausia, nes kojytes siltos siltos smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesipykstam, karstai diskutuojam ko gero biggrin.gif
As irgi niekada neperku daikto is paveiksliuko ar pagal drauges drauges pusseseres tetos pasakojima doh.gif schmoll.gif Apskritai labai nemegstu tu internetiniu pirkimu, nebent ta daikta gali LT gyvai apziuret, apciupinet, pasimatuot ir tada jau pirktis kazkur is uzsienio pigiau...Kaip pradejau dometis tais batais, tariausi su viena drauge, kuri tikrai nera pigiu daiktu pirkeja, ir ji man patare, kad bent jau man, su mano poreikiais, optimaliausias variantas butu tie Bear'ai (ji pati juos turi ir 3 sezona labai sekmingai nesioja), kadangi juos gali nupirk uz kokius 250 lt. su kailiu, nes vilna atseit nieko gero, issimusa ir sala kojo po to,o EMU su naturaliu kailiu irgi be kokiu 350-400 lt. nenupirksi...Vat todel ir apsistojau ties tais Bearais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 07 sausio 2011 - 15:43
QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 16:31)
Visai ne pikta ir nepriekabi, ko nepasakyciau apie kai kurias kitas sios temos dalyves smile.gif
Maximoj as "uggsu" tikrai nepirksiu biggrin.gif Bet tikrai nesutinku su cia kazkodel persama nuomone, kad geriausia yra tik tai, kas brangiausia, tai yra uggsai schmoll.gif  schmoll.gif Turiu pazistama, kuri yra didele situ visu kaliosu myletoja, turejo jinai ir uggsus ir bear'us, ir sake didelio skirtumo tikrai nera schmoll.gif
Tiesiog nelabai malonu, kad ateini i tema pasiskaityt/pasitart apie Bear;us ar EMU, bet girdi tik UGG UGG UGG...Nors temos pavadinimas skamba kitaip jeigu ka smile.gif

Aš tikrai nesakau, kad EMU ar Bear'ai blogi, nes neturiu tokių, bet manau, kad jei jie originalūs - tai bus tikrai geri... Būtų kas pasiūlę tokius - būčiau turbūt ir pirkusi, bet pasitaikė, kad pasiūlė UGG už man prieinamą kainą - pirkau UGG smile.gif linkiu ir Jums nusipirkti tikrai kokybiškus ir smagius batus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 16:38)
Nesipykstam, karstai diskutuojam ko gero biggrin.gif

Teisingai, mes tik diskutuojam mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti