QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 16:23)
Pacios sau priestaraujat kai kurios

Juk as ir sakiau, kad kiekviena daikta perka pagal savo galimybes ir supratima ar tas daiktas vertas tam tikros sumos

Man pvz. negaila dideles sumos geram rankinukui, gerai kosmetikai, geriem batam, kuriuos aviu kasdien, bet tokiem kaip pvz. botai, kurios gal kokius 6-8 kart tebuvau uzsidejus rudeni, kadangi po Akropolius as su tokiais batais neeinu zmoniu gasdint, tas pats ir su UGG ar EMU ir pan., juos devesiu tik su vaiku eidama i lauka ar siaip kur i miska ar ilgam pasivaiksciojimui, bet tikrai ne i darba ir ne i miesta su jais eisiu, tad nematau jokios prasmes moket 700 uz tokios paskirties batus. Ir dar pasikartosiu, kad cia TIK mano nuomone, bet matau, kad kitokia nuomone cia nelabai gerbiama
Tai kaip tik atrodo, kad Jūs labai jau pykstat už kitokią nei Jūsų nuomonę...
Aš irgi galvojau, kad nusipirksiu tuos UGG tik ėjimui į lauką ar pan., bet sėkmingai darbe su jais sėdžiu (nes vėsu pas mus ir nuolat man kojos šaldavo, nors batai ir su natūraliu kailiu...)

ir jau pamiršau tą "šaltų kojų" jausmą...
O originalius pirkau todėl, kad gaila buvo "išmesti" kad ir 200-250 Lt nekokybiškiems batams - kai pasižiūri su kokiais užkritusiais, nusmukusiais ir nukleištais vaikščioja, tai...

Todėl -pasikartosiu - kiekvieno teisė rinktis ką, kiek ir už kiek