Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW...

QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 15:31)
Visai ne pikta ir nepriekabi, ko nepasakyciau apie kai kurias kitas sios temos dalyves smile.gif
Tiesiog nelabai malonu, kad ateini i tema pasiskaityt/pasitart apie Bear;us ar EMU, bet girdi tik UGG UGG UGG...Nors temos pavadinimas skamba kitaip jeigu ka smile.gif

Nemaciau temoj ne vienos nares, ikyriai propaguojancios UGG ar kazkuria kita firma, turbut matote tai, ka norite matyti.
As turiu UGG, turiu EMU, butu idomu ir Bearpaw isbandyti. Kol kas poziuris neutralus, nes neatvaiksciojau viso sezono su jais. Beje, ir mokejau tikrai ne simtais, UGG apie 240lt, Emu apie 120lt. Reikia moketi ieskoti, ir diskusijos apie aukstas kainas, verta-neverta baigsis.
Atsakyti
Tai jeigu jau taip mokat, tai kodel nenorit palengvinti paiesku kitom merginom ir pasidalinti "paslaptimi" kurgi tuo UGGsus uz tokia kaina radot? bigsmile.gif Ar kaip eiliniam lietuviui tiesiog gaila? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 07 sausio 2011 - 15:46
QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 15:45)
Tai jeigu jau taip mokat, tai kodel nenorit palengvinti paiesku kitom merginom ir pasidalinti "paslaptimi" kurgi tuo UGGsus uz tokia kaina radot? bigsmile.gif Ar kaip eiliniam lietuviui tiesiog gaila? biggrin.gif

Taigi jus sakete, jog internetinis shopinimasis ne jums ir neturite tam laiko g.gif
Atsakyti
Teisingai, taip ir sakiau. Todel ir klausiu zmogaus, kuris tam turi laiko ir rado, kur jis rado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 01 07, 15:45)

Nu po tokio issireiskimo tiesiog spinduliuoju noru issamiai viska surasyti.
Bet kadangi tema skaitot ne tik jus, bet ir protingi zmones, parasysiu:
Ugg su nuolaida buvo 6pm.com puslapy, aisku, buvo greit ispirkta, bet tarpininke spejo man paimti. O EMU pirkau endless.com, taip pat uz gera kaina buvo amazon.com, siuo metu geros kainos 6pm.com.
Atsakyti
Patarkite prasau, koks dydis EMU wool tiktu 24,5 cm kojai ? 4u.gif
Atsakyti
US7.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 sausio 2011 - 21:40
Sveiki 4u.gif ,

Buvau labai susižavėjusi UGG GREENFIELD, bet pasiskaičiau prie šio modelio komentarų, kad žemaūgėms nepatartina, nes jie jau labai tall, tada nusižiūrėjau ugg kenly, bet kaip suprantu jie gan platoki per blauzdą, vėl stabdis. Galvoju, jei man reikia us5 (22,5cm), tai gal tas aulas nebus toks jau platus lyginant pagal didesnius dydžius g.gif Ir laaabai domina, koks jų maždaug SVORIS, ir jie lyg aukštesni nei classic tall?
Bet galiausiai jaučiu, kad pirksiu šituos
http://www.revolvecl...rod...6d=Shoes
Tik nelabai kur randu komentarų apie juos g.gif , o jau dydžių tai iš vis doh.gif
Vonios Fanė mačiau domėjosi, gal ką žinot apie tą Australia luxe col. Komentuoja, jog prašmatnesni už UGG ax.gif
Labai laukiu komentarų, o ypač apie svorį, noriu pasiskaičiuot tiksliai kainą ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amelija28: 07 sausio 2011 - 23:48
Labai gera kaina vyriškiems UGG thumbup.gif
Vyriški UGG likęs 44 dydis
Atsakyti
Merginos, ar galit pasakyti kaip taisyklingai valyti UGG batukus. Turiu orginalu prieziuros rinkini, bet bijau valyti, kad nesugadinciau. Mano batai pasidenge druska. Ant UGG Cleaner & Conditioner raso, kad reikia sudrekinti batus, ispausti maza rutuliuka kondicionieriaus ant kempines, istrinti batus ir gausiai isskalauti vandeniu, leisti isdziuti, o poto su sepeteliu istrinti. Kuria sepetelio puse naudotis, yra trintukas, gumines tokios kaip sukos, ir sepetelis su sereliais. Kaip jus valote?
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2011 01 08, 16:30)
Merginos, ar galit pasakyti kaip taisyklingai valyti UGG batukus. Turiu orginalu prieziuros rinkini, bet bijau valyti, kad nesugadinciau. Mano batai pasidenge druska. Ant UGG Cleaner & Conditioner raso, kad reikia sudrekinti batus, ispausti maza rutuliuka kondicionieriaus ant kempines, istrinti batus ir gausiai isskalauti vandeniu, leisti isdziuti, o poto su sepeteliu istrinti. Kuria sepetelio puse naudotis, yra trintukas, gumines tokios kaip sukos, ir sepetelis su sereliais. Kaip jus valote?

Mano šepetėlis ne originalus, bet irgi turiu tokį ax.gif Aš valau su tais šereliais, jais pašiaušiu paviršių. O trintuku tai tik jeigu kokia dėmelė, išsitepus kur nors. Šukutėm guminėm nubraukiu jei prikibę kikie nešvarumai ties pado siūle (nelabai žinau kaip paaiškint) ax.gif
Atsakyti
Mergiukai,gal kas turite EMU OXLEY mirksiukas.gif Kažin kaip jų dydžiai g.gif Žiūriu 6pm labai gera kaina,o pavasariui butų thumbup.gif Gal kas užmatėte kur geresne kaina būtų galima rast UGG KENLY g.gif Kiek visur žiūrinėju tai jie nei kiek nenukainuoti unsure.gif
Atsakyti