Įkraunama...
Įkraunama...

Instinktai ar kažkas daugiau?

QUOTE(žostautė @ 2010 12 03, 12:39)
Bet reikia šunį vestis kai eini bilieto pirkt biggrin.gif

teks vestis visus 10 ir pirkti 10 bilietų.. vis tikimybė didesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 12 03, 13:39)
Bet reikia šunį vestis kai eini bilieto pirkt biggrin.gif

drinks_cheers.gif As ir taip pamislijau, bet nenorejau parodyt savo neisprusimo kaip ten su tais bilietais is tiesu yr, pasirodo neklydau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 12 03, 12:48)
Na nežinau, man atrodo mes čia jau labai į misticizmą linkstam. Mudvi su mama viena kitai neretai vienu metu skambinam ir pykstam, kad prisiskambint negalim - tai čia mes dabar jau abi "mintis skaitom"? biggrin.gif Kai vyras po darbų grįžta girdžiu dar iš lauko žingsnius (nors gyvenam daugiabutyje ir tų žmonių tokiu metu daug eina) ir su Brukne abi kartu einam link durų dar nespėjus paskambint į duris biggrin.gif Tai čia gal irgi mistiniai potyriai? biggrin.gif Močiutė mano paskambina ir paklausia "kas atsitiko", nes blogą sapną susapnavo (ir visada pasiteisina, nuo jos nieko nenuslėpsi  doh.gif ), bet nebandom dabar jai kažkokių aiškiaregiškų galiu piešt. Taigi... nu visi mes ne tik protaujam, bet ir jaučiam, tiek žmonės tiek gyvūnai, ir nieko čia antgamtiško...

Beje, kai pasiiminėjau Bruknę, tai ji buvo tas šuniukas, kuris iš septynių vienintelis painiodavosi man po kojomis, ėjo palei laužą ir dūmus (kepamus sparnelius, nes negi pasiimsi šunį ir išvažiuosi, reikia su nakvyne likt) link manęs, kai nei vienas kitas nematė reikalo to daryt ir pan. O aš jos tą pirmą vakarą tikrai neišskyriau niekaip iš kitų (ką ten išskirsi iš tos pilkos gaujos). Tai čia kas, stebuklingas antgamtinis žinojimas, kad va šita ypata mane išsiveš? biggrin.gif Manau tiesiog dėsninga abipusė simpatija ir tiek  ax.gif  Tęsiasi iki šiol  wub.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 03, 13:35)
dabar bandau prisiminti  iš mano 10 šunų,  ir dar bilekiek šaltakraujų, nors vieną orakulišką poelgį .. turbūt man nepasisekė tokio augint  g.gif  smile.gif .. Nes visus kitus jų ,,protingus" poelgius aš kol kas paaiškinu.. bet artėja kūčios.. mažu ką nors orakuliško iškrės? gal Teleloto nusipirkt smile.gif

Tai jus greičiausiai esate iš tų žmonių, kurie netiki Dievu... Kam visur logiškas paaiškinimas? Kartais jo gali ir nebūti mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Visiškai pritariu. O kam tuos šunų poelgius aiškintis ir gilintis - logiška nelogiška, mistika ne mistika. Yra taip, kaip yra, ir viskas.
Atsakyti
čia labai atidžiai pradėjus gilintis į tuos visokius sutapimus kad ir žmogiškame gyvenime, tai oj.... doh.gif tiesiog, matyt, mums žmonėms labai norisi tikėti tuo kažkuo daugiau.. rolleyes.gif Nes netikint, būna sunkiau, o tiems kurie tiki, gyvent yra tikrai lengviau nei pvz tokiai kaip man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geras vėjas @ 2010 12 03, 14:27)
Tai jus greičiausiai esate iš tų žmonių, kurie netiki Dievu...  Kam visur logiškas paaiškinimas? Kartais jo gali ir nebūti  mirksiukas.gif

Na mane vadinti ateiste būtų mažų mažiausiai neteisinga, bet nesigilinkim. Jūs neteisingai supratote - aš tiesiog esu tikra, kad tokie dalykai nutinka kiekvienoje šeimoje, su daugeliu gyvūnų, daugeliui žmonių. Ir todėl to nereikia sureikšminti. Tai nėra antgamtiška - tai kaip tik LABAI gamtiška ir natūralu biggrin.gif

QUOTE(grase @ 2010 12 03, 14:30)
drinks_cheers.gif  Visiškai pritariu. O kam tuos šunų poelgius aiškintis ir gilintis - logiška nelogiška, mistika ne mistika. Yra taip, kaip yra, ir viskas.

Taip, jie tiesiog yra tokie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Geras vėjas @ 2010 12 03, 13:27)
Tai jus greičiausiai esate iš tų žmonių, kurie netiki Dievu...  Kam visur logiškas paaiškinimas? Kartais jo gali ir nebūti  mirksiukas.gif

aišku čia Jūs visai ne į temą smile.gif .. bet ar žinote, kad būtent religija ir nepalaiko visų tų parapsichologinių, raganiškų ir orakuliškų idėjų? smile.gif ir, anot religijos, šuo neturi sielos ? smile.gif Tai dar va klausimas kas čia kuo tiki o kas ne smile.gif

grase , mano nuomone perprasti šuns mąstymą nėra nereikalingas dalykas o gali būti netgi labai naudingas auginant ir auklėjant šunį... neretai šeimininkai padaro ne vieną šuns auklėjimo klaidą nežinodami elementariausių šuns instinktų ir jų reikšmės šuns gyvenime. Pati esu padarius jų ne vieną. Ypač augindama kartu ir mažus vaikus ir šunis vienu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 03 gruodžio 2010 - 13:58
QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 03, 14:54)
aišku čia Jūs visai ne į temą smile.gif .. bet ar žinote, kad būtent religija ir nepalaiko visų tų parapsichologinių, raganiškų ir orakuliškų idėjų? smile.gif ir, anot religijos, šuo neturi sielos ? smile.gif Tai dar va klausimas kas čia kuo tiki o kas ne smile.gif

Anot katalikų religijos devil.gif (o gal visų krikščionių? g.gif ) Tuoj mus užbanins visas.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 12 03, 13:55)
Anot katalikų religijos  devil.gif  (o gal visų krikščionių?  g.gif ) Tuoj mus užbanins visas.

nu mes gi vis apie šunis smile.gif.. kiek pamenu lyg musulmonai iš viso šunų nepripažįsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geras vėjas @ 2010 12 03, 14:27)

Ir kas cia tokio, jei zmogus yra netikintis? As tai drasiai pripazistu, kad esu nereliginga ir megstu logiskus paaiskinimus ir labai itariai ziuriu i visokias mistikas, prietarus ir t.t., ir pan. Ne isimtis ir sunu pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 12 03, 14:53)
Na mane vadinti ateiste būtų mažų mažiausiai neteisinga, bet nesigilinkim. Jūs neteisingai supratote - aš tiesiog esu tikra, kad tokie dalykai nutinka kiekvienoje šeimoje, su daugeliu gyvūnų, daugeliui žmonių. Ir todėl to nereikia sureikšminti. Tai nėra antgamtiška - tai kaip tik LABAI gamtiška ir natūralu biggrin.gif 
Taip, jie tiesiog yra tokie  wub.gif

mirksiukas.gif Nenorėjau išvadinti ateiste, atsiprašau. Tiesiog, man keista kad ieškote loginio paaiškinimo kiekvienam šuns poelgyje.

QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 03, 14:54)

Prie ko čia siela?
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 12 03, 15:02)
Ir kas cia tokio, jei zmogus yra netikintis? As tai drasiai pripazistu, kad esu nereliginga ir megstu logiskus paaiskinimus ir labai itariai ziuriu i visokias mistikas, prietarus ir t.t., ir pan. Ne isimtis ir sunu pasaulyje.

drinks_cheers.gif man taip pat
Atsakyti