Na nežinau, man atrodo mes čia jau labai į misticizmą linkstam. Mudvi su mama viena kitai neretai vienu metu skambinam ir pykstam, kad prisiskambint negalim - tai čia mes dabar jau abi "mintis skaitom"?

Kai vyras po darbų grįžta girdžiu dar iš lauko žingsnius (nors gyvenam daugiabutyje ir tų žmonių tokiu metu daug eina) ir su Brukne abi kartu einam link durų dar nespėjus paskambint į duris

Tai čia gal irgi mistiniai potyriai?

Močiutė mano paskambina ir paklausia "kas atsitiko", nes blogą sapną susapnavo (ir visada pasiteisina, nuo jos nieko nenuslėpsi

), bet nebandom dabar jai kažkokių aiškiaregiškų galiu piešt. Taigi... nu visi mes ne tik protaujam, bet ir jaučiam, tiek žmonės tiek gyvūnai, ir nieko čia antgamtiško...
Beje, kai pasiiminėjau Bruknę, tai ji buvo tas šuniukas, kuris iš septynių vienintelis painiodavosi man po kojomis, ėjo palei laužą ir dūmus (kepamus sparnelius, nes negi pasiimsi šunį ir išvažiuosi, reikia su nakvyne likt) link manęs, kai nei vienas kitas nematė reikalo to daryt ir pan. O aš jos tą pirmą vakarą tikrai neišskyriau niekaip iš kitų (ką ten išskirsi iš tos pilkos gaujos). Tai čia kas, stebuklingas antgamtinis žinojimas, kad va šita ypata mane išsiveš?

Manau tiesiog dėsninga abipusė simpatija ir tiek

Tęsiasi iki šiol
dabar bandau prisiminti iš mano 10 šunų, ir dar bilekiek šaltakraujų, nors vieną orakulišką poelgį .. turbūt man nepasisekė tokio augint

.. Nes visus kitus jų ,,protingus" poelgius aš kol kas paaiškinu.. bet artėja kūčios.. mažu ką nors orakuliško iškrės? gal Teleloto nusipirkt
Tai jus greičiausiai esate iš tų žmonių, kurie netiki Dievu... Kam visur logiškas paaiškinimas? Kartais jo gali ir nebūti