Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

svajoklele verysad.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ciklas mano 28-30 dienu, siandien 26 cd. dariau ryte nt, bet nieko dziuginancio nepamaciau.. verysad.gif ar gali buti kad dar mazai laiko? ar si menesi nebeverta tiketis? angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 06, 14:30)
labai idomu ka ryt rodys  bigsmile.gif turetum jau saut i virsu  thumbup.gif

man ir labai idomu, nes va sitam grafike jau rodo, kad vakar O buvo bigsmile.gif tai dabar belieka tik rytojaus laukti, ka rodys BT ax.gif
Atsakyti
ne i tema, bet visom kazkada aktualu bus smile.gif HCG normos

Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 06, 13:42)
man ir labai idomu, nes va sitam grafike jau rodo, kad vakar O buvo  bigsmile.gif tai dabar belieka tik rytojaus laukti, ka rodys BT  ax.gif

niu niu, koki cia dar grafikiuka pildai g.gif ir niekam nesigiri biggrin.gif

neatidaro man paziureti ko tais schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2010 12 06, 14:42)
ciklas mano 28-30 dienu, siandien 26 cd. dariau ryte nt, bet nieko dziuginancio nepamaciau..  verysad.gif  ar gali buti kad dar mazai laiko? ar si menesi nebeverta tiketis?  angel_sadangel.gif

Na matai kai ne nuo pradziu matuoji, tai nieko ir pasakyti negali schmoll.gif mirksiukas.gif reikia laukti kazko: arba mmm, arba II mirksiukas.gif kaip sakant reikia tiketis geriausio, o kaip bus laikas parodys thumbup.gif
Atsakyti
o gal kuri zinot kur Panevezyje galima HCG tyrima pasidaryti ri kokia kaina butu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 06, 14:44)
neatidaro man paziureti ko tais  schmoll.gif

na gal dabar atidarys?user posted image mirksiukas.gif siandien kazkaip atkasiau ta puslapi ir suvedziau duomenis tai rodo, kad jau O vakar buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 06 gruodžio 2010 - 13:49
QUOTE(egliute001 @ 2010 12 06, 13:47)
o gal kuri zinot kur Panevezyje galima HCG tyrima pasidaryti ri kokia kaina butu?  blush2.gif

PANEVĖŽYS
Tulpiu g. 47, kaina 38Lt atsakymo laukti dvi dienas
Jaksto g. konsultacineje poliklinikoje 70lt tą pačia dieną būna atsakymas

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 06 gruodžio 2010 - 13:52
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 06, 13:48)
na gal dabar atidarys?

dabar matau - ale labai jau tu vaisinga si menesi smile.gif)) pagal violetine spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 06, 14:38)
svajoklele  verysad.gif
4u.gif  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2010 12 06, 14:42)
ciklas mano 28-30 dienu, siandien 26 cd. dariau ryte nt, bet nieko dziuginancio nepamaciau..  verysad.gif  ar gali buti kad dar mazai laiko? ar si menesi nebeverta tiketis?  angel_sadangel.gif

Isvis nei menkiausio vaiduokliuko?
Pagal ciklo ilgi O galejo buti 12-16CD (cia tik mazdaug), bet pagal BT tai nepanasu, kad tom dienom O g.gif Linkiu visgi sulaukti II si cikla, o jei nesulaksi, matuoti BT nuo pradziu, kad aiskiau butu
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 12 06, 12:10)
nemanau, kad O vakar,biau sutikciau su 18-19CD g.gif

4u.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 12 06, 15:11)
Gali, net ir labai gali ir FF po poros dienų manau perbrėš mirksiukas.gif

nu ir man kazkaip atrodo, kad vakar ji buvo blush2.gif

niu bus matyt, kuri teisi busim ax.gif 4u.gif
Papildyta:
liudinciom, nepraraskit vilties, jei ne si tai kita cikla tikrai pasiseks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti