Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 06, 14:53)
dabar matau - ale labai jau tu vaisinga si menesi smile.gif)) pagal violetine spalva biggrin.gif

nu rupuze jei vos ne visas ciklas violetinis tai turi buti nestuke.gif 100% lotuliukas.gif juokauju lotuliukas.gif reikia paieskoti kazin kaip kitom ten piesia tam tinklapyje tas vaisingas dienas mirksiukas.gif einu pasicekavyti bigsmile.gif
Atsakyti
visos dabar matyt i nauja psl sulindusios biggrin.gif

o kam ten patrnerio temperatura reikalinga lotuliukas.gif irgi BT pamatuoti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 06, 13:58)
nu rupuze jei vos ne visas ciklas violetinis tai turi buti  nestuke.gif 100%  lotuliukas.gif juokauju  lotuliukas.gif reikia paieskoti kazin kaip kitom ten piesia tam tinklapyje tas vaisingas dienas  mirksiukas.gif einu pasicekavyti  bigsmile.gif

pradejau pildytis - violetiniai ir man dazo jau kita diena po mmm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 06, 15:02)
o kam ten patrnerio temperatura reikalinga  lotuliukas.gif irgi BT pamatuoti? biggrin.gif
Papildyta:
pradejau pildytis - violetiniai ir man dazo jau kita diena po mmm smile.gif

matyt ir i sikniuka reikia termometra istatyti, kol miega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 12 06, 14:51)
PANEVĖŽYS
Tulpiu g. 47, kaina 38Lt atsakymo laukti dvi dienas
Jaksto g. konsultacineje poliklinikoje 70lt tą pačia dieną būna atsakymas

4u.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 06, 14:11)
matyt ir i sikniuka reikia termometra istatyti, kol miega  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man va ka pribraize bigsmile.gif ale O sutampa ir su FF ir su BP smile.gif tik kad jau irgi visa violetine smile.gif))
user posted image
Atsakyti
as vis nerimastu, del vakarykstes O blush2.gif ikeliu jum savo laiminga(sunelio) grafikeli, jame matyti irgi, kad O kazkaip idomiai vos ne is keliu kartu vyko lotuliukas.gif paziurekit http://www.fertility...com/home/21d095 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2010 12 06, 14:47)
as vis nerimastu, del vakarykstes O blush2.gif  ikeliu jum savo laiminga(sunelio) grafikeli, jame matyti irgi, kad O kazkaip idomiai vos ne is keliu kartu vyko lotuliukas.gif paziurekit http://www.fertility...com/home/21d095 blush2.gif

na man cia tavoji O visai teisingai nubrezta? kodel is keliu kartu? pakritimai buna gi, bet po ju kilimas nesiskaiciuoja kaip O smile.gif
Atsakyti
nu aisku nera identiska, bet O net ta pacia CD gautusi hihihi.gif ziuriu, kai suneli planavom, mokejau ir liniuote pasidaryt, o dabar nebeiseina doh.gif pasenau matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 06, 16:48)
na man cia tavoji O visai teisingai nubrezta? kodel is keliu kartu? pakritimai buna gi, bet po ju kilimas nesiskaiciuoja kaip O smile.gif

jo jo cia tai teisingai,as tik noriu pasakyt, kad ir tada uzkildavo ir pakrisdavo BT, bet tai dar nebuvo O, o tik paskui tik kai uzkilo ir uzkilo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FilMar @ 2010 12 06, 13:03)
Mergaites mano HCG 13,8, penktadieni jis buo 5,21.....
nezinau ka daryti, skaiciukas kaip nestumui yra per mazas.....

filmar, kodėl manai kad per mažas? manau kad tokie skaičiukai rodo ankstyvą nėštumą, o ypač jų didėjimas, tuo labiau kad BT tokia graži.
Atsakyti
nu taip but gerai, kad O vakar buvo, ND paciu laiku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydinti @ 2010 12 06, 16:53)
filmar, kodėl manai kad per mažas? manau kad tokie skaičiukai rodo ankstyvą nėštumą, o ypač jų didėjimas, tuo labiau kad BT tokia graži.

ir as taip manau drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
nepykit, jei as ikyri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 12 06, 13:50)
O prie ko OT, nejaugi ir jie nėštumą gali parodyti?  g.gif  blush2.gif
Papildyta:

nerodo  blush2.gif  atidaro mano profilį  blush2.gif

http://www.babyplan.ru/diary

doh.gif
Papildyta:
http://www.babyplan.ru/profile/80051

niekaip nuorodos nesiseka teisingai imesti.
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2010 12 06, 15:55)
nu taip but gerai, kad O vakar buvo, ND paciu laiku ax.gif
Papildyta:

ir as taip manau drinks_cheers.gif  wub.gif
Papildyta:
nepykit, jei as ikyri blush2.gif

Uoj, baisiai ikyri biggrin.gif biggrin.gif Taigi cia BT tema, tai ir diskutuojam, kas su BT susije mirksiukas.gif

Nu lyg ir panasu butu su 'sunelio' grafikeliu, kad vakar O ivyko, bet vaisingos isskyros pirma karta sutapo su O, o dabar FF nemanau, kad bres kita linija, nes vaisingu isskyru nebuvo vakar g.gif Tu zinai, pabandyk dabar i prieki pora dienu dar aukstesne BT pazymeti ir paziureti, ar breztu FF O diena vakar g.gif
Atsakyti