Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 08:19)
Sveikos prisiduodu
http://www.babyplan.ru/profile/39778
tik labai jau man skauda juosmeni, turbut ateina mano mm verysad.gif
ir isbere, kaip pries mm..... siaubiakas  unsure.gif

Mergyt, taigi puikia laikaisi thumbup.gif O mmm kaip ir ankstoka dar, todel nosi akstyn!
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif Nu ka vakar sakiau uztraukus rankini sedziu, tai siandien atleidau, bet... negana to, kad kilciau, tai leidausi zemyn doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 08:19)
Sveikos prisiduodu

Bet juk labai graziai laikaisi thumbup.gif is kur cia tos mmm? Gi sakem, Kaledom visos issikraustom pas nestukes, tai apie mmm negali buti nei kalbos topsecret.gif schmoll.gif

QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 03, 08:34)
Labas rytas  4u.gif 
Nu ka pradedam leistis  verysad.gif
user posted image

Kur leistis nori? Greitai kylam aukstyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 03, 07:50)
1. Labas rytas  bigsmile.gif Nu ka vakar sakiau uztraukus rankini sedziu, tai siandien atleidau, bet... negana to, kad kilciau, tai leidausi zemyn  doh.gif  lotuliukas.gif
2. Kur leistis nori? Greitai kylam aukstyn  4u.gif

1. nu ryt jau sok i virsu butinai mirksiukas.gif ner ten ko pozemiais lakstyti biggrin.gif
2. nzn, gal is taves pavyzdi imu biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,mergaites,prisiduodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 03, 08:53)
1. nu ryt jau sok i virsu butinai  mirksiukas.gif  ner ten ko pozemiais lakstyti  biggrin.gif
2. nzn, gal is taves pavyzdi imu  biggrin.gif

vatai tau reikejo siandien pavysdy parodyti tai ir as siandien buciau pakilusi lotuliukas.gif zinai darbe papratusi su vaikais pazeme lakstyti tai ir BT is paskos bigsmile.gif Nieko ryt pamatyste kaip soksiu iki dangaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 07:54)

Super grafikelis thumbup.gif
Atsakyti
ziuokute,arteja O,vaisingu jums nd mirksiukas.gif
sypsenele,ka cia sumastei,greit i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 08:54)

tu tai ziuriu stabiliai - varo viena linija, nusobosta, pakyla ir toliau varo, nei aukstyn nei zemyn rolleyes.gif saunuole taip ir laikykis thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 08:57)
ziuokute,arteja O,vaisingu jums nd mirksiukas.gif

vakar prasiau V sakau gal pasivartaliojam pataluos, tai sake siandien vakare, nes sestadieni galesim miegoti kaip parsiukai iki pietu po bemieges nakteles bigsmile.gif o ir siaip vakar kazkoks kaip su sluota gaves buvo lotuliukas.gif

As ir taip mastau, kad jau ne uz kalnu O, o vakar visa nuo pat pietu jauciausi stota kaip parsavede kiaule doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 09:56)
Super grafikelis  thumbup.gif

ne negalvok apie jokias mmm,uzdrausta.o juosmeni gali paskaudeti ir del nestumo,as kai buvau 2 kartus pastojusi,tai jausmas buvo toks kad jau jau turiu susirgti ,bet taip ir nepasirode mmm.taip kad nosyte auksciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 03, 10:01)
tu tai ziuriu stabiliai - varo viena linija, nusobosta, pakyla ir toliau varo, nei aukstyn nei zemyn  rolleyes.gif saunuole taip ir laikykis  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

vakar prasiau V sakau gal pasivartaliojam pataluos, tai sake siandien vakare, nes sestadieni galesim miegoti kaip parsiukai iki pietu po bemieges nakteles  bigsmile.gif o ir siaip vakar kazkoks kaip su sluota gaves buvo  lotuliukas.gif

As ir taip mastau, kad jau ne uz kalnu O, o vakar visa nuo pat pietu jauciausi stota kaip parsavede kiaule  doh.gif  lotuliukas.gif

vakar net termometra patikrinau ar teisingai rodo,ir siand atsikelus spoksojau ar tikrai taip rodo kaip matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 09:05)
vakar net termometra patikrinau ar teisingai rodo,ir siand atsikelus spoksojau ar tikrai taip rodo kaip matau smile.gif

Labai grazus grafikelis thumbup.gif as jau uzuodziu, kad tas suplyses gandras is to multiko, kai kam atnese stebukliuka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 09:19)
Sveikos prisiduodu

jokiu mm puikiai laikaisi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 03, 10:07)
Labai grazus grafikelis  thumbup.gif as jau uzuodziu, kad tas suplyses gandras is to multiko, kai kam atnese stebukliuka  wub.gif  thumbup.gif

kad butu tavo tiesa... bet as taip dar negalvoju, tik daznai pasiziuriu i grafikeli,nes man paciai jis labaaaiii patinka smile.gif
Atsakyti