Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

oi kaip smagu ,kad yra palaikymo komanda wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 08:19)
Sveikos prisiduodu
http://www.babyplan.ru/profile/39778
tik labai jau man skauda juosmeni, turbut ateina mano mm 
ir isbere, kaip pries mm..... siaubiakas

BT laikosi, tai nekalbam dar apie jokias mm 4u.gif

QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 03, 08:34)
Labas rytas 
Nu ka pradedam leistis
user posted image

Linkiu prisikarkseti ir ryt vel pakilti biggrin.gif

QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 08:54)
labas rytas,mergaites,prisiduodu

wub.gif wub.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 03, 09:24)

prisiduodu ir pati (geros nuotaikos)  cool.gif

thumbup.gif Nugi nebloga priezastis gerai nuotaikai mirksiukas.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 12 03, 09:39)
Tas pats variantas ir pas mane pradėjau leistis  doh.gif
Greičiau jau Duphaston veikia BT, bet už poros dienelių jaučiu poveikis baigsis 

Nu dar neprarandam vilties mirksiukas.gif

As si cikla kazko uzstrigau....termometras nesugedes, nes viena ryta pabudau valanda veliau, tai rode 36.93- dalele atemiau, ir i grafikeli irasiau ta pacia, nuobodzia 36.83 biggrin.gif Is visu matuotu ciklu, pirmas toks 'stabilus'
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 10:41)
Is visu matuotu ciklu, pirmas toks 'stabilus'

Na man tai labai patinka toks stabilumas, jei taip ir toliau tai gal už poros dienelių NT pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 12 03, 10:44)
Na man tai labai patinka toks stabilumas, jei taip ir toliau tai gal už poros dienelių NT pabandyk  mirksiukas.gif

Uoj ne..saugomes kolkas, dabar matuoju tik tam, kad stebeti save (dar 2 ciklai, ir pradesim rimtus planavimus), o ir BT mano nestukine turi buti virs 37, nors gal po gimdymo kas pasikeite, tai ir stebiu save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 11:59)
Uoj ne..saugomes kolkas, dabar matuoju tik tam, kad stebeti save (dar 2 ciklai, ir pradesim rimtus planavimus), o ir BT mano nestukine turi buti virs 37, nors gal po gimdymo kas pasikeite, tai ir stebiu save  ax.gif

gaila,nes ir as jau buciau siuliusi NT pagadinti smile.gif
Papildyta:
FOXY,tu gal elektroniniu term matuoji kad matai dalis po kablelio?
Atsakyti
Labas rytelis, 4u.gif

FilMar, gerai laikaisi, taip ir toliau. 4u.gif

Ankara, laukau kumstukus, ryt prasom vel kilti. 4u.gif

Angel, laikykis, nesileisk. 4u.gif

Sypsenele, ryt vel kylam. mirksiukas.gif 4u.gif

Lullaby, grazu. thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 06:59)
Uoj ne..saugomes kolkas, dabar matuoju tik tam, kad stebeti save (dar 2 ciklai, ir pradesim rimtus planavimus), o ir BT mano nestukine turi buti virs 37, nors gal po gimdymo kas pasikeite, tai ir stebiu save  ax.gif

O as maniau, kad planuojate. ax.gif 4u.gif

Na o as slenku po truputi link O. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 11:08)

FOXY,tu gal elektroniniu term matuoji kad matai dalis po kablelio?

Jo. Nors turiu kita elektrini termometra, kuris nerodo tokiu tikslumu.

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 03, 11:08)

Na o as slenku po truputi link O.  ax.gif

Visos cia planuoja, tai ir neiprasta, kad kazkas zaidziasi su BT ir neplanuoja ax.gif

O tavo O reguliari?
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 07:23)
Visos cia planuoja, tai ir neiprasta, kad kazkas zaidziasi su BT ir neplanuoja  ax.gif

O tavo O reguliari?

Na cia kaip ir planuojanciuju burelis, tad neiprasta, zinau, kad BT matuojancias del apsisaugojimo yra kitur, temoje naturalus seimos planavimas. smile.gif Bet neuzilgo pradesite planus, tad irgi tinka. smile.gif 4u.gif

Nemanau, kad reguliari, siaip dar tik antras ciklas bus, kad visa ismatuosiu, bet mm kaip laikrodukas, tikiuosi O pas mane taip pat bus tiksli ir labai negrybaus i sonus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 03, 11:35)
Na cia kaip ir planuojanciuju burelis, tad neiprasta, zinau, kad BT matuojancias del apsisaugojimo yra kitur, temoje naturalus seimos planavimas.  smile.gif Bet neuzilgo pradesite planus, tad irgi tinka.  smile.gif  4u.gif

Nemanau, kad reguliari, siaip dar tik antras ciklas bus, kad visa ismatuosiu, bet mm kaip laikrodukas, tikiuosi O pas mane taip pat bus tiksli ir labai negrybaus i sonus.  ax.gif

Na, as nematuoju BT apsisaugojimo sumetimais ax.gif Saugomes naturaliai, kaip ir anksciau ax.gif O cia sedziu, nes nepaprastai smagu pasidziaugti kitu teigiamais NT, o ir laukimas iki tikru planavimu smagesnis ax.gif

Na, idomu bus paziureti kaip istikro su tavo O, nes jei ciklas kaip laikrodukas, tai ir O panasiai turetu buti- kaip laikrodukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 08:05)
Na, as nematuoju BT apsisaugojimo sumetimais  ax.gif Saugomes naturaliai, kaip ir anksciau  ax.gif O cia sedziu, nes nepaprastai smagu pasidziaugti kitu teigiamais NT, o ir laukimas iki tikru planavimu smagesnis  ax.gif

Na, idomu bus paziureti kaip istikro su tavo O, nes jei ciklas kaip laikrodukas, tai ir O panasiai turetu buti- kaip laikrodukas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

Tikiuosi taip ir bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 12:05)
Na, idomu bus paziureti kaip istikro su tavo O, nes jei ciklas kaip laikrodukas, tai ir O panasiai turetu buti- kaip laikrodukas  rolleyes.gif

ooo kad pas mane taip butu hihihi.gif buciau pats laimingiausias zmogus pasaulyje - gal lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiduodu ir aš, vėl nukritau.. susinervinau baisiausiai iš pačio ryto doh.gif
Atsakyti