oi kaip smagu ,kad yra palaikymo komanda
Labas rytas
BT laikosi, tai nekalbam dar apie jokias mm
Linkiu prisikarkseti ir ryt vel pakilti
Nugi nebloga priezastis gerai nuotaikai
Nu dar neprarandam vilties
As si cikla kazko uzstrigau....termometras nesugedes, nes viena ryta pabudau valanda veliau, tai rode 36.93- dalele atemiau, ir i grafikeli irasiau ta pacia, nuobodzia 36.83
Is visu matuotu ciklu, pirmas toks 'stabilus'
QUOTE(FilMar @ 2010 12 03, 08:19)
Sveikos prisiduodu
http://www.babyplan.ru/profile/39778
tik labai jau man skauda juosmeni, turbut ateina mano mm
ir isbere, kaip pries mm..... siaubiakas
http://www.babyplan.ru/profile/39778
tik labai jau man skauda juosmeni, turbut ateina mano mm
ir isbere, kaip pries mm..... siaubiakas
BT laikosi, tai nekalbam dar apie jokias mm
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 03, 08:34)
Linkiu prisikarkseti ir ryt vel pakilti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 08:54)
labas rytas,mergaites,prisiduodu
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 03, 09:24)
QUOTE(Ankara @ 2010 12 03, 09:39)
Tas pats variantas ir pas mane pradėjau leistis
Greičiau jau Duphaston veikia BT, bet už poros dienelių jaučiu poveikis baigsis
Greičiau jau Duphaston veikia BT, bet už poros dienelių jaučiu poveikis baigsis
Nu dar neprarandam vilties
As si cikla kazko uzstrigau....termometras nesugedes, nes viena ryta pabudau valanda veliau, tai rode 36.93- dalele atemiau, ir i grafikeli irasiau ta pacia, nuobodzia 36.83
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 10:41)
Is visu matuotu ciklu, pirmas toks 'stabilus'
Na man tai labai patinka toks stabilumas, jei taip ir toliau tai gal už poros dienelių NT pabandyk
QUOTE(Ankara @ 2010 12 03, 10:44)
Na man tai labai patinka toks stabilumas, jei taip ir toliau tai gal už poros dienelių NT pabandyk 
Uoj ne..saugomes kolkas, dabar matuoju tik tam, kad stebeti save (dar 2 ciklai, ir pradesim rimtus planavimus), o ir BT mano nestukine turi buti virs 37, nors gal po gimdymo kas pasikeite, tai ir stebiu save
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 11:59)
Uoj ne..saugomes kolkas, dabar matuoju tik tam, kad stebeti save (dar 2 ciklai, ir pradesim rimtus planavimus), o ir BT mano nestukine turi buti virs 37, nors gal po gimdymo kas pasikeite, tai ir stebiu save 
gaila,nes ir as jau buciau siuliusi NT pagadinti
Papildyta:
FOXY,tu gal elektroniniu term matuoji kad matai dalis po kablelio?
Labas rytelis,
FilMar, gerai laikaisi, taip ir toliau.
Ankara, laukau kumstukus, ryt prasom vel kilti.
Angel, laikykis, nesileisk.
Sypsenele, ryt vel kylam.
Lullaby, grazu.
O as maniau, kad planuojate.
Na o as slenku po truputi link O.
FilMar, gerai laikaisi, taip ir toliau.
Ankara, laukau kumstukus, ryt prasom vel kilti.
Angel, laikykis, nesileisk.
Sypsenele, ryt vel kylam.
Lullaby, grazu.
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 06:59)
O as maniau, kad planuojate.
Na o as slenku po truputi link O.
QUOTE(angel08 @ 2010 12 03, 11:08)
Jo. Nors turiu kita elektrini termometra, kuris nerodo tokiu tikslumu.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 03, 11:08)
Visos cia planuoja, tai ir neiprasta, kad kazkas zaidziasi su BT ir neplanuoja
O tavo O reguliari?
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 07:23)
Visos cia planuoja, tai ir neiprasta, kad kazkas zaidziasi su BT ir neplanuoja
O tavo O reguliari?
O tavo O reguliari?
Na cia kaip ir planuojanciuju burelis, tad neiprasta, zinau, kad BT matuojancias del apsisaugojimo yra kitur, temoje naturalus seimos planavimas.
Nemanau, kad reguliari, siaip dar tik antras ciklas bus, kad visa ismatuosiu, bet mm kaip laikrodukas, tikiuosi O pas mane taip pat bus tiksli ir labai negrybaus i sonus.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 03, 11:35)
Na cia kaip ir planuojanciuju burelis, tad neiprasta, zinau, kad BT matuojancias del apsisaugojimo yra kitur, temoje naturalus seimos planavimas.
Bet neuzilgo pradesite planus, tad irgi tinka.
Nemanau, kad reguliari, siaip dar tik antras ciklas bus, kad visa ismatuosiu, bet mm kaip laikrodukas, tikiuosi O pas mane taip pat bus tiksli ir labai negrybaus i sonus.
Na, as nematuoju BT apsisaugojimo sumetimais
Na, idomu bus paziureti kaip istikro su tavo O, nes jei ciklas kaip laikrodukas, tai ir O panasiai turetu buti- kaip laikrodukas
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 08:05)
Na, as nematuoju BT apsisaugojimo sumetimais
Saugomes naturaliai, kaip ir anksciau
O cia sedziu, nes nepaprastai smagu pasidziaugti kitu teigiamais NT, o ir laukimas iki tikru planavimu smagesnis
Na, idomu bus paziureti kaip istikro su tavo O, nes jei ciklas kaip laikrodukas, tai ir O panasiai turetu buti- kaip laikrodukas
Tikiuosi taip ir bus.
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 03, 12:05)
ooo kad pas mane taip butu
Sveikos, prisiduodu ir aš, vėl nukritau.. susinervinau baisiausiai iš pačio ryto