Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai II

QUOTE(__snowflake @ 2011 02 16, 13:54)
Labas,

O tai nebūtina važiuoti, galima el.paštu gauti? Nes labai jau sunku prisitaikyti, juolab kad tik vieną dien per sav dirba ir tik 2 val.

Sveika 4u.gif Jis siaip prase,kad mano gine jam pasuktu ir jis viska supasakotu,bet mano atveju nebuvo ko pasakot,nes atsakymas neigiamas.
Tai as paprasiau,kad man normas ir atsakymus atsiustu el.pastu,nes is Mazeikiu vaziuot i Kauna vien del popieriaus mums neiseis doh.gif
Tai atsiunte be problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jamiro @ 2011 02 06, 16:37)
Kazkodel man gydytoja nieko neminejo, nors klausiau jos ka imanoma butu padaryti, kad organizmas pats issivalytu. Kalbant apie vaistus, kazkodel paminejo, jog del to, kad man darytas cezaris, vaistais neskatintu persileidimo.. as aisku is tu liudnu ziniu, net nesugalvojau paklausti kodel gi  doh.gif

Mano pirmas gimdymas buvo CP, bet šį nesivystantį nėštumą vis vien bandė nutraukti vaistais (aš visomis keturiomis buvau už vaitus, o ne operaciją). Tik nepavyko, teko daryti valymą... verysad.gif
Atsakyti
[quote=kerzaka,2011 02 15, 18:25]
o tas injekcijas dareisi kai buvai pastojus?
Papildyta:

nebuvau pastojus dare kad but lengviau pastoti ir isnesioti, o jej buciau pastojusi tai pas ja karta i menesi vaziuociau ir vaistuku leistis kad persileidimas neivyktu. bet deja nepavyko tai ir nebevaziavau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 02 19, 20:44)
na ziuresi kaip cia man iseis susiukti  doh.gif o tai gal tada jiems paisiskambinti pabandyk? kokius tu tyrimua nori pasidaryt? ar tik profilaktiskai pasitikrinti?
norejau paklasti ar tau abu naturalus persileidimai buvo?
man tai nuejau i 12 sav scana ir ti tada suzinojau, kad jau no 6 sav nebesivysto, tai pasiryzau tada daryti abrazija. tai dakaras ir seseles, tikrai labai priziurejo ir rupinosi, net su dakratu poklabiui buvom pakviesti ir  mums sake iskaro vel bandyti, nes tada ten viskas labai aktyvu, bet kazkaip su vyru pasitarem, gal reiktu palaukti kol bent emociskai sustipresiu, tai jauciu uzims laiko kol pastosiu dabar vel  verysad.gif

reiks su SB pasitart ir skambint, as tai noriu AFS pasidaryt, abu kartus buvo naturalus persileidimai, labai greiti ir neskausmingi, kaip eilines menesines verysad.gif
aisku savaiminis persileidimas zymiai geriau nei abrazija, bet sirdy skausmas vienodas.
ka jums persileidimo atveju sakydavo daktarai? tik uzjauciu ir issiusdavo namo ar dar ir duodavo kokiu patarimu? jei dar sulaukdavot kokiu patarimu buciau labai dekinga jei pasidalintumete jais, nes as buvau viena is tu kurioms nic nieko nesake ir issiunte namo..
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 02 21, 00:52)
Mano pirmas gimdymas buvo CP, bet šį nesivystantį nėštumą vis vien bandė nutraukti vaistais (aš visomis keturiomis buvau už vaitus, o ne operaciją). Tik nepavyko, teko daryti valymą... verysad.gif

kažkaip keistai man skamba tas po CP savaime negalima išsivalyti unsure.gif
aš irgi tik su CP pagimdžiau savo aukselį ir ką šiemet persileidau, gydytojai patarė savaime valytis ir išsivaliau.. tiesa užtruko viskas 5 savaites doh.gif parėmiau ne kurią pramonę, bet nereikėjo jokios abrazijos schmoll.gif čia gal nuo organizmo priklauso ir kiek laiko praėję po CP, nes pas mane tai 4 metau su trupučiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simuliukas @ 2011 02 19, 22:14)
Sveika  4u.gif  Jis siaip prase,kad mano gine jam pasuktu ir jis viska supasakotu,bet mano atveju nebuvo ko pasakot,nes atsakymas neigiamas.
Tai as paprasiau,kad man normas ir atsakymus atsiustu el.pastu,nes is Mazeikiu vaziuot i Kauna vien del popieriaus mums neiseis  doh.gif
Tai atsiunte be problemu  smile.gif

Man irgi važiuoti nelabai patogu, iš Šiaulių esu, o dar kai laiką reikia taip suderinti, kadangi tiek trumpai tedirba.
Bet kai paskambinau dėl rezultatų tik pasakė seselė, kad jau yra ir kad atvažiuokit. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2011 02 21, 11:32)
kažkaip keistai man skamba tas po CP savaime negalima išsivalyti  unsure.gif
aš irgi tik su CP pagimdžiau savo aukselį ir ką šiemet persileidau, gydytojai patarė savaime valytis ir išsivaliau.. tiesa užtruko viskas 5 savaites  doh.gif parėmiau ne kurią pramonę, bet nereikėjo jokios abrazijos  schmoll.gif čia gal nuo organizmo priklauso ir kiek laiko praėję po CP, nes pas mane tai 4 metau su trupučiu  unsure.gif

O kas CP yra? doh.gif
as irgi manau, kad nuo organizmo priklauso, man jau turejo buti 12 sav, bet nuejau pirmam patikrinimui ir sirdeles nerado, to skausmo niekad nepamirsiu savo gyvenime, kai galvoji, kad viskas yra gerai, visi nestumo pozymiai, net tokiu minciu nebuvo ...
tai liepe pagalvot per savaitgali, ka noriu daryti, isvalyma, tabletemis ar abraija, bet kadangi 6 savaiciu, sustojo vystytis ir tik dar po tiek pat laiko suzinojau, kad nieko nenesioju, tiesiog dar daugiau nebegalejau laukti, tik daryt abrazija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 02 22, 01:01)
O kas CP yra?  doh.gif
as irgi manau, kad nuo organizmo priklauso, man jau turejo buti 12 sav, bet nuejau pirmam patikrinimui ir sirdeles nerado, to skausmo niekad nepamirsiu savo gyvenime, kai galvoji, kad viskas yra gerai, visi nestumo pozymiai, net tokiu minciu nebuvo ...
tai liepe pagalvot per savaitgali, ka noriu daryti, isvalyma, tabletemis ar abraija, bet kadangi 6 savaiciu, sustojo vystytis ir tik dar po tiek pat laiko suzinojau, kad nieko nenesioju, tiesiog dar daugiau nebegalejau laukti, tik daryt abrazija  schmoll.gif

CP- cezario pjūvis mirksiukas.gif 4u.gif ne visos yra laimingos ir pačios gali pagimdyti schmoll.gif
dėl abrazijos užjaučiu 4u.gif 4u.gif visos mes čia likimo draugės friends.gif ir kitas kartas tikrai mums bus laimingas mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 02 22, 01:01)
Otai liepe pagalvot per savaitgali, ka noriu daryti, isvalyma, tabletemis ar abraija, bet kadangi 6 savaiciu, sustojo vystytis ir tik dar po tiek pat laiko suzinojau, kad nieko nenesioju, tiesiog dar daugiau nebegalejau laukti, tik daryt abrazija  schmoll.gif

stiprybes unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2011 02 22, 09:35)
CP- cezario pjūvis  mirksiukas.gif  4u.gif ne visos yra laimingos ir pačios gali pagimdyti  schmoll.gif
dėl abrazijos užjaučiu  4u.gif  4u.gif visos mes čia likimo draugės  friends.gif ir kitas kartas tikrai mums bus laimingas  mirksiukas.gif  wub.gif

aciukas smile.gif
as irgi sakau, kad turi pasisekti kita, karta, bet kartais suabejoju, juk garantiju tai nera, paskui, vel bus labai skaudu verysad.gif
man 2 dieneles veluoja mmm g.gif labai jau noreciau testuka pasidaryt, bet nenoriu vaistyti pinigeliu, jauciu jos nebeuzkalnu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na va buvom pas gyd. Abraitį-mano tyrimai dėl antifosfolipidionio sindromo neigiami. Viskas gerai. Vėl liko neaišku, dėl ko neateina leliukas. Ką jums ginekologės darė po afs, jei jis neigiamas, kokie sekantys tyrimai?
Atsakyti
sveikos merginos, priezastis del mano persileidimu beveik aiski, gryzo blogi tyrimai del gimdos kaklelio vezio.. reik pasidaryti pakartotinius tyrimus... bijau.. verysad.gif
Atsakyti