sveikos merginos, priezastis del mano persileidimu beveik aiski, gryzo blogi tyrimai del gimdos kaklelio vezio.. reik pasidaryti pakartotinius tyrimus... bijau..
Turi galvoje onkocitologinį tyrimą? O koks atsakymas atėjo? (kiek pamenu, ten trumpiniais ats pateikiami).
O kas tau pakomentavo, kad tai gali būti persileidimų priežastimi? Aš esu klaususi gyd., sakė, kad šie dalykai nesusiję
Sveikos, Jungiuosi ir as prie jusu. Nieko turbut naujo nepasakysiu, tik dar viena liudna istorija. Turiu mergyte, nestumas ir gimdymas buvo lengvi, viskas idealu. Tada sugalvojom, kad butu gerai pametinukai. Bet ilgai nesiseke pastot, buvom ir vaisingumo klinikoj apsilanke. Praejus pusantru metu, pasirode 2 juosteles. Turejau gimdyti per ateinancias Velykas (2011m.). 11-ta savaite pradejau kraujuot, nuvaziavau nakti i ligonine, pasake, kad nesivystantis. Nustojo vystytis sesiu savaiciu. Buvo, aisku, didziulis sokas... Kita diena padare valyma (spali). Neilgai trukus vel pamaciau 2 juosteles. Si karta buvo neramu, kad vel kas neatsitiktu. Deja, ka tik turejau persileidima (vis dar valosi gimda). Si karta viskas baigesi septinta savaite. Baisiausia, kad ta pacia diena pries persileidziant, buvau pas gine, dare echo, sirdute plake, viskas buvo ok, po pietu pradejo kraujuot, nulekiau i ligonine, vel dare echo, sirdute dar plake. Vakare maziukas pabego. Kaip ir daugeliui jusu, vis galvoju, kodel man? Tuo labiau, kad pirma nestuma taip lengvai viskas buvo, su sveikata absoliuciai jokiu problemu neturiu. Tiesiog neviltis apima. Eisiu po savaites pas gine, ziuresiu, kokius tyrimus siulys darytis.
Sveikos. Eina jau 6 savaite po abrazijos, bet niekaip mm nesulaukiu.. siandien kankina labai dideli pilvo skausmai kaip kad per mmm, bet nu niekaip nepramusa.. ar yra kam taip buve arba gal gydytojai ka nors apie tai minejo? kazkaip neramu darosi
Sveikos. Eina jau 6 savaite po abrazijos, bet niekaip mm nesulaukiu.. siandien kankina labai dideli pilvo skausmai kaip kad per mmm, bet nu niekaip nepramusa.. ar yra kam taip buve arba gal gydytojai ka nors apie tai minejo? kazkaip neramu darosi
ui zinau ta jausma...labai ilgas laukimas... man kazkur po 6 ir puses sav pasirode bet, manau nerimauk ir turi pasirodyti, jei jauti, kad kaip pries mmm tai tikrai ateis
taip ir man buvo, neramu, nueijau pas gydytoja, sako, kartais buna, kad uz veluoja, paime krujuko, slapimukio sako ateiti po 2 dienu, vaistuku israsys, kad paskatintu mmm (istikro nenorajau ju, kazkaip galvojau, kad kunas pats turi sugristi i senas vezias) ir ka kita diena sulaukiau
Turi galvoje onkocitologinį tyrimą? O koks atsakymas atėjo? (kiek pamenu, ten trumpiniais ats pateikiami).
O kas tau pakomentavo, kad tai gali būti persileidimų priežastimi? Aš esu klaususi gyd., sakė, kad šie dalykai nesusiję
taip, gavau tik laiska kad blogi tyrimai ir kad reikia pasidaryti pakartotinius tyrimus, taigi dabar laukiu kol gausiu laiskeli del pakartotiniu.. niekas nesake pati taip pamaniau, kadangi informacijos jokios is cia esanciu daktaru nesulaukiu, tai ir lenda baisiausios mintys man i galva,
dabar bandom dar karteli pastoti ziuresim kaip seksis, tik velgi vis bijau kad istorija nepasikartotu
taip, gavau tik laiska kad blogi tyrimai ir kad reikia pasidaryti pakartotinius tyrimus, taigi dabar laukiu kol gausiu laiskeli del pakartotiniu.. niekas nesake pati taip pamaniau, kadangi informacijos jokios is cia esanciu daktaru nesulaukiu, tai ir lenda baisiausios mintys man i galva,
dabar bandom dar karteli pastoti ziuresim kaip seksis, tik velgi vis bijau kad istorija nepasikartotu
Tikrai nemanau,kad del to...Buvo ir pas mane blogi,ir pakartotini blogi irgi ta pati galvojau,kai priezasties nerado.Sutvarke kaklelio problema,o kitos kaip buvo taip ir liko.
Linkiu,kad priezasciu nebereiktu ieskoti ir sis kartas butu sekmingas
sveikos mergaites senai pas jus lankiausi turiu naujiena, va po abrazijos praejo 3 men ir pradejom gaudyt gandrus, tai ir sugavom dar pas gyd nebuvau, bet mums apie 6 sav tikiuosi sis kartas bus laimingas visoms sekmes
sveikos mergaites
senai pas jus lankiausi
turiu naujiena, va po abrazijos praejo 3 men ir pradejom gaudyt gandrus, tai ir sugavom dar pas gyd nebuvau, bet mums apie 6 sav tikiuosi sis kartas bus laimingas
visoms sekmes
sveikos mergaites
senai pas jus lankiausi
turiu naujiena, va po abrazijos praejo 3 men ir pradejom gaudyt gandrus, tai ir sugavom dar pas gyd nebuvau, bet mums apie 6 sav tikiuosi sis kartas bus laimingas
visoms sekmes
Man sake, kad tyrimus atlieka tik po triju nesivystanciu
o tyrimus tai ginius turetu paskirti
As vis tik ir po pirmo nesivystancio begsiu pas endokrinologa, tik dar niekaip neprisiruosiu daugiau nieko nesitirsiu