Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai II

sveikos merginos norejau pasakyti siandien buvau pas daktara po persileidimo jau praejo menuo tai paziurejo ir radi bakteriu per daug kuriu nelabai turetu buti tai israse penkiom dienom tabletyciu kurios jas numus ir kaip tik skatins ovuliacija tai kazkaip labai nudziugau ir gavau vilciu pas mano vyra viskas gerai nes vakar mes mylejomes o kaip tik siandien daktare eme tepineli ir dar buvo vyro likusios spermos tai pasake kad viskas ciki pas ji nes ir pas mane gerai tik biski padaugeja bakteriju kuriu nelabai reikia tad geriu toliau folijos rugsti ir vitaminus ir tikiuosi gal isgirsiu ant kaledu gera naujiena kad as nestuke.gif daktare liepe stebeti save gerent siuos vaistus ir ateiti po dvieju savaiciu tada viskas bus aisku ar man pasiseke ar nea
Atsakyti
QUOTE(anciuxxxeee @ 2010 12 03, 19:41)
sveikos merginos norejau pasakyti siandien buvau pas daktara po persileidimo jau praejo menuo tai paziurejo ir radi bakteriu per daug kuriu nelabai turetu buti tai israse penkiom dienom tabletyciu kurios jas numus ir kaip tik skatins ovuliacija tai kazkaip labai nudziugau ir gavau vilciu pas mano vyra viskas gerai nes vakar mes mylejomes o kaip tik siandien daktare eme tepineli ir dar buvo vyro likusios spermos tai pasake kad viskas ciki pas ji nes ir pas mane gerai tik biski padaugeja bakteriju kuriu nelabai reikia tad geriu toliau folijos rugsti ir vitaminus ir tikiuosi gal isgirsiu ant kaledu gera naujiena kad as  nestuke.gif daktare liepe stebeti save gerent siuos vaistus ir ateiti po dvieju savaiciu tada viskas bus aisku ar man pasiseke ar nea

sekmes ir lauksime geru naujienu apie nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano istorija panasi...
pries dvi savites turejau 12sav persileidima. Dare gimdos valyma. Pirma savo vaikeli isnesiojau sekmingai. Kazkaip negalvojau,kad taip gali nutikti ir man. Eisiu pas ginekologe,nunesiu isvadas is ligonines,prasysiu,kad darytu papildomus tyrimus mikoplazmu,chlamidiju ir pan.
Kol kas minties apie nestumo planavima neturiu,baugu man...tures laiko praeiti.

Atsakyti
As cia atejau suteikti vilties. Mano istorijoje trys nesivystantys nestumai, ir tik ketvirtas kartas buvo sekmingas. Po pirmojo karto galvojau, kad tai gamtos klaida ir ir tikejau, kad kitas kartas pavyks. Po to seke antras trecias nesivystantys...Tada jau buvau praradus vilti, kad kada nors pavyks sulaukti vaikelio. Visi atlikti tyrimai buvo puikus, ir kaip gydytojai sake, kad nesupranta del ko taip vyksta. Kai pastojau ketvirta karta, jau buvau susitaikius su ta mintimi, kad ir vel bus nesivystantis, nes dar ir kraujuoti pradejau 7 sav. Visai nesisaugojau ir netausojau saves, dirbau dar daugiau negu iki nestumo. Bet kartais likimo nenuspesi. Sis kartas buvo su laiminga pabaiga - gime dukrele smile.gif . Taip kad, nenuleiskit ranku,mielosios, nepraraskit tikejimo ir vilties. To jums linkiu is visos sirdies, nes pati puikiai jus suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė 75 @ 2010 12 06, 14:18)
As cia atejau suteikti vilties. Mano istorijoje trys nesivystantys nestumai, ir tik ketvirtas kartas buvo sekmingas. Po pirmojo karto galvojau, kad tai gamtos klaida ir ir tikejau, kad kitas kartas pavyks. Po to seke antras trecias nesivystantys...Tada jau buvau praradus vilti, kad kada nors pavyks sulaukti vaikelio. Visi atlikti tyrimai buvo puikus, ir kaip gydytojai sake, kad nesupranta del ko taip vyksta. Kai pastojau ketvirta karta, jau buvau susitaikius su ta mintimi, kad ir vel bus nesivystantis, nes dar ir kraujuoti pradejau 7 sav. Visai nesisaugojau ir netausojau saves, dirbau dar daugiau negu iki nestumo. Bet kartais likimo nenuspesi. Sis kartas buvo su laiminga pabaiga - gime dukrele smile.gif . Taip kad, nenuleiskit ranku,mielosios, nepraraskit tikejimo ir vilties. To jums linkiu is visos sirdies, nes pati puikiai jus suprantu 4u.gif

Aciu Jums uz palaikyma smile.gif ,labai svarbu,kad pasidalinate savo istorija.
Tikiuosi,kad ir mums visoms bus laiminga pabaiga - sveiki vaikuciai!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, man pries savaite su puse buvo atlikta abrazija, nesivyste leliukas . Po jos keturias dienas labai skaudejo, o po to aprimo. Taciau vis kartais paskaudedavo ir su krauju pasirodydyavo keletas kraujingu isskyru, o siandiena ju labai daug atsirado. Ar jums taip buvo? nezinau ar cia valosi gimda, ar kazkas rimto ir reiktu kreiptis i daktara?
Atsakyti
QUOTE(wenera8 @ 2010 12 06, 22:26)
Sveikos, man pries savaite su puse buvo atlikta abrazija, nesivyste leliukas . Po jos keturias dienas labai skaudejo, o po to aprimo. Taciau vis kartais paskaudedavo ir su krauju pasirodydyavo keletas kraujingu isskyru, o siandiena ju labai daug atsirado. Ar jums taip buvo? nezinau ar cia valosi gimda, ar kazkas rimto ir reiktu kreiptis i daktara?

manau turi pasikonsultuoti su gydytoja, kadangi tiksliai pamenu kaip man sake, kad jei kraujavimas nepraeis butinai kreipciausi i gydymo istaiga
Atsakyti
sveikos
pagaliau vakar prisiruosiau paskambinti ginei ir pranesti,kad persileidau.Aisku, jos paguoda menka buvo: geriau 8sav persileisti, o ne 20sav.is vienos puses gal ir taip, bet is kitos taigi vistiek vaikelio praradimas verysad.gif dar ji sako, kad reiketu genetinius tyrimus pasidaryti, tai kai sustipresiu, reiks juos pasidaryti.Dar vakar buvau pas seimos gyd, tai paprasiau, kad duotu siuntima skydliaukei issitirti, tai padare echo kaip ir gerai, o siandien pasidariau kraujo tyrima del skydliaukes, tai ryt bus atsakymas.ir dar reikia pas endokrinologa uzsirasyt.
Merginos, galvoju greiciau praeitu tie 3-4men ir pradet vaikeli.bet aisku be tyrimu nepradesim vaikelio, nes nebenoriu vel nusivilt.
Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif Mes visos turesim vaikelius biggrin.gif sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurynaa @ 2010 12 07, 20:05)
manau turi pasikonsultuoti su gydytoja, kadangi tiksliai pamenu kaip man sake, kad jei kraujavimas nepraeis butinai kreipciausi i gydymo istaiga

pritariu laurynai, nes man ir gyd sake: jei pradesi kraujuot tai kreipkis
Atsakyti
Na va uzsirasiau kitai savaitei pas ginekologe, jau siandiena kaip ir nieko nebera, bet vistiek pasitikrinsiu. Beje siandiena vaziavau suzinoti atsakymo, del ko mano leliukas nesivyste... atsakymai rodo, kad del infekcijos, buvo taip skaudu suzinoti, kad tai ivyko del mano organizmo kaltes verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wenera8 @ 2010 12 08, 17:12)
Na va uzsirasiau kitai savaitei pas ginekologe, jau siandiena kaip ir nieko nebera, bet vistiek pasitikrinsiu. Beje siandiena vaziavau suzinoti atsakymo,  del ko mano leliukas nesivyste... atsakymai rodo, kad del infekcijos, buvo taip skaudu suzinoti, kad tai ivyko del mano organizmo kaltes verysad.gif  verysad.gif

isivaizduoju, kaip tau skaudu buvo tai isgirsti 4u.gif
bet is kitos puses, tu bent zinai priezasti....issigydysi ir kitas kartas bus su laiminga pabaiga po 9 men 4u.gif
Atsakyti
Kaip gera skaityti istorijas su laiminga pabaiga 4u.gif nestuke.gif o kitoms mamytems linkiu kuo greiciau mus pradziuginti tokiom pat nestuke.gif
Man po abrazijos niekas nedare vaisiaus tyrimo, del ko jis zuvo arba dare ir man nieko nesake? g.gif itariu irgi itakos turejo infekcija;
Rendika, saunuole, kad jau pasidarei kelis tyrimukus, taip toliau 4u.gif
Atsakyti
suzinojau atsakyma is ligonines: viskas gerai,jokios infekcijos,jokio uzdegimo, tai kodel pabego verysad.gif
Atsakyti