Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai II

QUOTE(jurgyte666 @ 2010 12 08, 18:31)
isivaizduoju, kaip tau skaudu buvo tai isgirsti  4u.gif
bet is kitos puses, tu bent zinai priezasti....issigydysi ir kitas kartas bus su laiminga pabaiga po 9 men  4u.gif

To labiausiai ir tikiuosi smile.gif nezinau kaip dar karta reiktu tai istverti....
Atsakyti
QUOTE(wenera8 @ 2010 12 09, 00:16)
To labiausiai ir tikiuosi  smile.gif  nezinau kaip dar karta reiktu tai istverti....

tegul taip ir būna mirksiukas.gif

šiaip man gydytoja sakė, kad po persileidimo yra 80 proc tikimybė išnešioti vaiką, taip, kad linkiu tų 80 proc mirksiukas.gif ir nereikia prarasti vilties, viskas bus gerai
o jei ir bus tas 20 proc. visada yra dar kartas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 12 09, 10:52)
tegul taip ir būna  mirksiukas.gif

šiaip man gydytoja sakė, kad po persileidimo yra 80 proc tikimybė išnešioti vaiką, taip, kad linkiu tų 80 proc  mirksiukas.gif ir nereikia prarasti vilties, viskas bus gerai
o jei ir bus tas 20 proc. visada yra dar kartas  mirksiukas.gif  4u.gif

Na tikiuosi, kad issigydzius infekcija viskas bus gerai smile.gif Dar reikes vitaminu planuojanciom skirtu pagerti ir vasaros pradzioje bandyti dar karta smile.gif Niekada nebuvau pagalvojus, kad gali taip nutikti... Visada atrode, kad jau kai pastosiu tai ir turesiu leliuka, o cia vat kaip gavosi verysad.gif Kol nesusiduri su tuo, net nepagalvoji , kad taip buna gyvenime....
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Na tikiuosi jusu pagalbos nuraminimui smile.gif

paskutines mmm buvo spalio 10d. (bent taip maniau, nes niekada nesekiau), truputi patepliojo rudai, gavau siuntima i klinikas: mato 5 sav vaisiu, nors turetu but 8sav. sirdeles nematyti, liepe ateit po savaites.

is to streso su saviskiu pradejom knisti tikraja mano mmm dada, ir issiaiskinom kad jos buvo spalio 25d. darem vakar hcg tyrima - 9673.

klausimas: jeigu is tikruju menesines buvo spalio 25d. ar viskas tvarkoj su vaisiuku ir ar HCG geras?

Labai aciu
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2010 12 09, 18:12)
Sveikutes smile.gif

paskutines mmm buvo spalio 10d. (bent taip maniau, nes niekada nesekiau), truputi patepliojo rudai, gavau siuntima i klinikas: mato 5 sav vaisiu, nors turetu but 8sav. sirdeles nematyti, liepe ateit po savaites.

is to streso su saviskiu pradejom knisti tikraja mano mmm dada, ir issiaiskinom kad jos buvo spalio 25d. darem vakar hcg tyrima - 9673.

klausimas: jeigu is tikruju menesines buvo spalio 25d. ar viskas tvarkoj su vaisiuku ir ar HCG geras?

Labai aciu

Jei mm tikrai spalio 25 diena buvo tau turetu buti apie 6 savaites,sirdeles dar gali ir nematyti,va kita savaite ir pamatys.O HCG geras,esu radus medicinos skaitaluose ,kad sirdute nuo 1080 turetu matytis.Tai tiek pas tave nera.Ramybes ir pasaugok save,viskas bus gerai mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2010 12 09, 20:12)
Sveikutes smile.gif

Labai aciu

Jei abejoji tai dar karta pasidaryk HCg tyrima, jei vaisius auga tai jis turetu dideti, o jei nustojo vystitis tai mazeja.
Mano atveju kai pasake, kad nesivystantis noredama isitikinti pasidariau HCG ir jis jau buvo gerokai zumazejes. Rode tik 3 - 5 sav. nestuma, nors realiai jau buvo 10 sav.
Atsakyti
QUOTE(wenera8 @ 2010 12 09, 00:16)
To labiausiai ir tikiuosi  smile.gif  nezinau kaip dar karta reiktu tai istverti....

mes esam tokios stiprios,kad net pacios neisivaizduojam 4u.gif viska iskesim,kad isvysti savo mazuosius stebuklelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 12 10, 01:52)
mes esam tokios stiprios,kad net pacios neisivaizduojam  4u.gif viska iskesim,kad isvysti savo mazuosius stebuklelius  wub.gif

Pritariu Jums smile.gif.... spaudziam pedala ir vaziuojam i prieki 4u.gif
Atsakyti
sveikos meragites...
as po vizito pas gyd.
jo zodziai buvo tokie
matau biochemini nestuma HCG 20 DPO tik 33,9, tai rodo kad leliukas nesiysto ir turi prasideti menesines.....
dabar laukiu, kada jos prasides, o jeigu savaime neprasides tai darys isvalyma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FilMar @ 2010 12 13, 14:08)
sveikos meragites...
as po vizito pas gyd.
jo zodziai buvo tokie
matau biochemini nestuma HCG 20 DPO tik 33,9, tai rodo kad leliukas nesiysto ir turi prasideti menesines.....
dabar laukiu, kada jos prasides, o jeigu savaime neprasides tai darys isvalyma verysad.gif

labai gaila siunciu tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tikekimes kita kartuka viskas bus super, to tau linkiu is visos sirdies 4u.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu...tik nenusimink, esu tikra, kad viskas susiklostys i geraja puse unsure.gif
Atsakyti
Labas vakarelis visoms....Nelabai noreciau, bet tenka jungtis i jusu bureli.... blush2.gif Ir is karto su klausimu vienu.Man pries pora savaiciu nustate nesivystanti nestuma (buvo labai nedaug laiko, gimdoj vos puslyte matesi, tikriausiai jau nykstanti).Praeita ketv prasidejo kraujavimas, viskas kaip ir normalu, nieko neskauda, fiziskai jauciuosi puikiai, tikrai jokiu nusiskundimu.Gyd sake, kad sis kraujavimas gali buti gausesnis ir pan.turi gimda valytis.Bet ar normalu,neilgai trukus prasidejo kraujavimas, tesesi keleta dienu, bet jau i pabaiga kelinta diena teplioja tamsiai rudai...... Ziauriai bijau kokiu nors nesamoniu, tokiu kaip endo.....Sis nestumas buvo po IVF, gyvenime nesu turejusi tokiu fokusu.....Kas gali pasakyti, kad tai normalu ivykus persileidimui..... ? Buciau labai dekinga, nes jau prisigalvojau begales visokiu scenariju.....Aciu 4u.gif
Atsakyti