Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai II

QUOTE(krisliuke @ 2011 04 26, 23:10)
Neinu, nes galvoju, kad čia nieko blogo ax.gif Bet taip jau tęsiasi tris mėnesius, tai nusprendžiau jūsų pasiklausti, ar kam jos pasikeitė. O nėštumą jau planuojam mintyse, truputį gydausi kitas ligas, tai tikiuosi, kad po kitų mmm jau galėsim planuoti ir tikrovėje rolleyes.gif

O tos kitos tavo ligos susijusios su nesėkme? g.gif
Atsakyti
Merginos, po persileidimo, po kiek laiko sulaukete sekanciu mmm?
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 04 25, 22:28)
Po abrazijos praėjo beveik 4 mėn ir pastebėjau, kad pasikeitė mano mmm:

Mano tapo labai nereguliarios verysad.gif o dabar bandom suprasti kodėl nepastoju,ginė įtaria,kad vyksta silpna ovuliacija,todėl neužkimba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 04 27, 10:39)
O tos kitos tavo ligos susijusios su nesėkme?  g.gif

Ne, visiškai nesusijusios ir tos bėdelės nedidelės, tik noriu viską susitvarkyti iki nėštumo, kad ramu būtų smile.gif Paskutinis mano nėštumas nustojo vystytis, mano manymu, nes susirgau roto virusu... Iškart po ligos dingo visi nėštumo požymiai verysad.gif
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 04 27, 11:28)
Merginos, po persileidimo, po kiek laiko sulaukete sekanciu mmm?

Man po 6 savaičių.
Atsakyti
[quote=krisliuke,2011 04 27, 16:40]
Ne, visiškai nesusijusios ir tos bėdelės nedidelės, tik noriu viską susitvarkyti iki nėštumo, kad ramu būtų smile.gif Paskutinis mano nėštumas nustojo vystytis, mano manymu, nes susirgau roto virusu... Iškart po ligos dingo visi nėštumo požymiai verysad.gif

ką gys sakė dėl roto viruso ir nėštumo? g.gif
Atsakyti
Aš su juo apie tai nekalbėjau, nes kol gulėjau ligoninėj su gręsiančiu, nesupratom, kad man tas virusas, manėm, kad skrandis sustojo, tai mane išleido namo unsure.gif Tiesą sakant, ne visu 100 proc. esu tikra (kokiais 98 rolleyes.gif ), kad rotu sirgau, bet taip manau, nes susirgo visi mūsų svečiai, išskyrus mano dukrytę, kuri nuo to viruso skiepyta... Žodžiu, po valymo sesutė man sakė, kad reikėtų kaip ir džiaugtis, kad leliukas nebesivystė, nes roto virusas vaisiui labai pavojingas unsure.gif Tokie jos žodžiai tada manęs visai neguodė, bet dabar aš jai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 04 15, 13:44)
sigullka, gal jau turi naujienų?  4u.gif

Sveikutės 4u.gif . Turiu naujienėlių -2011-05-02 d. 13.47 val. gimė mano mažoji princesytė 4150g, 56 cm...

Tai merginos, noriu tik padrąsinti, kad ir po atsitikusios nelaimės ar nesėkmės viskas bus gerai... Nenuleiskit rankų... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 05 05, 11:50)
Sveikutės  4u.gif . Turiu naujienėlių -2011-05-02 d. 13.47 val. gimė mano mažoji princesytė 4150g, 56 cm...

Tai merginos, noriu tik padrąsinti, kad ir po atsitikusios nelaimės ar nesėkmės viskas bus gerai... Nenuleiskit rankų... bigsmile.gif

sveikinu, sigulka 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir aciu uz palinkejimus wink.gif
Atsakyti
[quote=Myciute,2011 05 05, 15:04]
labas 4u.gif dideliausi sveikinimai, sulaukus princesės wub.gif
ar tavo istorija pan kaip mūsų?
Atsakyti
Sveikos, merginos, gaila, kad turiu uzsukti i sia temele, bet yra kaip yra verysad.gif 2dieni turejau abrazija, nes paaiskejo, kad musu 7 savaiciu zirniukas nesivysto verysad.gif isliejau asaru upelius, bet nusprendziau, kad reikia susiimti ir padaryti viska, kad tai nebepasikartotu. Kadangi tai yra antrasis nesivystantis nestumas (pirmo nestumo metu: 12 savaiciu paaiskejo, kad nuo 10 sav. nebesivysto), nusprendziau pasidaryti tyrimus, tik iskilo klausimas, o kada juos galima daryti, ar reikia sulaukti mm, ar galiu drasiai 1dieni lekti i Santariskiu laboratorija? g.gif su daktare kol kas nekalbejau siuo klausimu, bet speju, kad ji nurasys gamtai, nes turim ir nuostabu sunu (antrasis nestumas buvo sekmingas thumbup.gif ), kas is esmes reiskia, jog vaikuciu tureti galiu.
Stirprybes visoms console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuse: 06 gegužės 2011 - 08:34
QUOTE(gretuse @ 2011 05 06, 09:33)
Sveikos, merginos, gaila, kad turiu uzsukti i sia temele, bet yra kaip yra  verysad.gif 2dieni turejau abrazija, nes paaiskejo, kad musu 7 savaiciu zirniukas nesivysto  verysad.gif isliejau asaru upelius, bet nusprendziau, kad reikia susiimti ir padaryti viska, kad tai nebepasikartotu. Kadangi tai yra antrasis nesivystantis nestumas (pirmo nestumo metu: 12 savaiciu paaiskejo, kad nuo 10 sav. nebesivysto), nusprendziau pasidaryti tyrimus, tik iskilo klausimas, o kada juos galima daryti, ar reikia sulaukti mm, ar galiu drasiai 1dieni lekti i Santariskiu laboratorija?  g.gif su daktare kol kas nekalbejau siuo klausimu, bet speju, kad ji nurasys gamtai, nes turim ir nuostabu sunu (antrasis nestumas buvo sekmingas  thumbup.gif ), kas is esmes reiskia, jog vaikuciu tureti galiu.
Stirprybes visoms  console.gif

Labas, gretuse 4u.gif liūdna, kad turi papildyti mūsų gretas, bet toks jau tas gyvenimas verysad.gif šaunu, kad turi jau vieną stebuklėlį ir geriausia žinia, kad gali pastoti, išnešioti ir pagimdyti thumbup.gif taip, teisingai susiimk ir viskas bus gerai...mano ginė sakė, kad šiuo metu labai daug nesivystančių dėl radiacijos ir užterštumo....gyd kaip taisyklė nurašo viską gamtos atrankai, bet tavo jau antras kartas...tai po jo priklauso jau ir genetiniai tyrimai bei AFS sindromas...tyrimus jau gali darysit, jei tik jautiesi atsigavusi jau ax.gif ar po pirmo nesivystančio dareisi kokius tyrimus? g.gif stiprybės tau ir imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 05 06, 11:54)
Labas, gretuse 4u.gif liūdna, kad turi papildyti mūsų gretas, bet toks jau tas gyvenimas  verysad.gif šaunu, kad turi jau vieną stebuklėlį ir geriausia žinia, kad gali pastoti, išnešioti ir pagimdyti  thumbup.gif taip, teisingai susiimk ir viskas bus gerai...mano ginė sakė, kad šiuo metu labai daug nesivystančių dėl radiacijos ir užterštumo....gyd kaip taisyklė nurašo viską gamtos atrankai, bet tavo jau antras kartas...tai po jo priklauso jau ir genetiniai tyrimai bei AFS sindromas...tyrimus jau gali darysit, jei tik jautiesi atsigavusi jau  ax.gif ar po pirmo nesivystančio dareisi kokius tyrimus?  g.gif stiprybės tau ir imk  4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif man irgi ta pati sake, kad kova-balandi pastojusiu labai daug su nesivystanciais sad.gif po pirmojo nesidariau jokiu specialiu tyrimu, nes gydytoja sake, kad daznai taip buna ir esu sveika kaip ridikas, tiesiog pastiprinti savo organizma. deja, po to pradejo listi ivairios ligos - toksoplozmoze, nugara ir kitokie biesai, tad galiausiai vaziavau pas homeopate, su jos pagalba sustiprinau organizma ir po geru 1,5 metu pastojau smile.gif nestumas buvo sklandus, tad net nenumaniau, kad pasikartos istorija schmoll.gif
Atsakyti