Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai II

Labas visoms,
buvo laikas, kai skaičiau šį forumą ir verkiau.. Dėl savęs ir savo Drugelio (kažkodėl man taip norėjos Jį vadinti) ir dėl likimo draugių.. Buvo baisu, kad tai vyksta, kad tai išgyvena ir kitos moterys, bet jausmas - aš ne viena - man labai padėjo.. Dabar skaitau istorijas su laiminga pabaiga ir tikiuos, kad ir man taip bus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Svelniukas @ 2011 04 11, 22:20)
Labas visoms,
buvo laikas, kai skaičiau šį forumą ir verkiau.. Dėl savęs ir savo Drugelio (kažkodėl man taip norėjos Jį vadinti) ir dėl likimo draugių.. Buvo baisu, kad tai vyksta, kad tai išgyvena ir kitos moterys, bet jausmas - aš ne viena - man labai padėjo.. Dabar skaitau istorijas su laiminga pabaiga ir tikiuos, kad ir man taip bus  nestuke.gif

Svelniukas, pan ir mano situacija...kai pradedi skaitnėti, žiūri, kad ne viena tokai esi....ar jau planuoji kitą? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 04 10, 20:18)
Labas visoms  4u.gif Jungiuosi prie jūsų...Sigiulka noriu paklausti, kodėl rašai "aš žinoma palaukiau 3 mėnesius"  g.gif juk galima bandyti jau pasiruošus psichologiįškai ir esant tyrimams geriems (po pirmo nesivystančio tai nelabai aktualu)...

Na nežinau, man kažkaip baisu buvo - o jei vėl... Juk nei priežaščių kas kodėl niekas nesiaiškina (sako, tik po kokių trijų tokių iš eilės daro tyrimus ir bando priežastis aiškintis). Man gydytoja labai ramiai pasakė - natūrali gamtos atranka ir viskas - kaip nori taip suprask... Tiesa sakė, kad galima iškart ir vėl planuot (jokių tyrimų, po to nesivystančio nėštumo man nedarė ir netr nepasiūlė, o aš, kadangi nesu labai jau tokia supratinga irgi nepaklausiau... blush2.gif ), bet, kaip jau minėjau, bijojau kad nepasikartotų, gal reikėjo morališkai nusiteikti, kad viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 04 12, 12:29)
Na nežinau, man kažkaip baisu buvo - o jei vėl... Juk nei priežaščių kas kodėl niekas nesiaiškina (sako, tik po kokių trijų tokių iš eilės daro tyrimus ir bando priežastis aiškintis). Man gydytoja labai ramiai pasakė - natūrali gamtos atranka ir viskas - kaip nori taip suprask... Tiesa sakė, kad galima iškart ir vėl planuot (jokių tyrimų, po to nesivystančio nėštumo man nedarė ir netr nepasiūlė, o aš, kadangi nesu labai jau tokia supratinga irgi nepaklausiau... blush2.gif ), bet, kaip jau minėjau, bijojau kad nepasikartotų, gal reikėjo morališkai nusiteikti, kad viskas bus gerai  bigsmile.gif

Na taip, ta baimė ko gero persekios visąlaik g.gif Kaip suprantu laukiesi kito jau thumbup.gif ir kaip? ar buvo tas nerimas? O pati gal dareisim kokius tyrimus? o prieš pastojant (iki persileidimo)?
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 04 12, 13:38)
Na taip, ta baimė ko gero persekios visąlaik  g.gif Kaip suprantu laukiesi kito jau  thumbup.gif ir kaip? ar buvo tas nerimas? O pati gal dareisim kokius tyrimus? o prieš pastojant (iki persileidimo)?

Po pirmo to nesivytančio nėštumo baimė tikrai buvo, kaip jau sakiau, man trijų mėnesių "susikaupt" reikėjo... Na bet po tų mėnesiukų atrodo viskas tvarkoj, pas gydytoją ėjau pasitikrint 12 savaitę (man buvo sakius, kad jei viskas gerai, tokiu laiku ir pasirodyčiau) tai iškart echoskopu pažiūrėjo, nuramino, sakė viskas thumbup.gif . Na ir pati jaučiausi gerai, tai kažkaip ta baimė išnyko... Žinoma kirba kirminėlis, bet va kai tiek nedaug beliko, manau, kad viskas bus gerai, juolab ne vieną kartą mane ir žiūrėjo tuo echoskopu...
Na aš pati savarankiškai jokių tyrimų nesidariau. kaip jau buvau rašiusi, su pirmu pastojimu pas mane nebuvo jokių problemų, tai negalėjau net pagalvot, kad su antru bus kas ne taip... Bet įvyko, kaip įvyko. Ir gydytoja to fakto nesureikšmino, sakydama, kad taip pasitaiko ir jau geriau anksčiau negu vėliau. Štai jei keli kartai iš eilės, tai jau reikia kažką daryt... O dabar va, laukiu antro savo mažylio, kuris netrukus turėtų pasirodyti ir džiaugiuos, visas blogas mintis į šalį nuvijus...
taigi, reikia teigiamai nusiteikti, juk mažylis ir mamytės nuotaikas jaučia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 04 13, 09:13)
Po pirmo to nesivytančio nėštumo baimė tikrai buvo, kaip jau sakiau, man trijų mėnesių "susikaupt" reikėjo... Na bet po tų mėnesiukų atrodo viskas tvarkoj, pas gydytoją ėjau pasitikrint 12 savaitę (man buvo sakius, kad jei viskas gerai, tokiu laiku ir pasirodyčiau) tai iškart echoskopu pažiūrėjo, nuramino, sakė viskas  thumbup.gif . Na ir pati jaučiausi gerai, tai kažkaip ta baimė išnyko... Žinoma kirba kirminėlis, bet va kai tiek nedaug beliko, manau, kad viskas bus gerai, juolab ne vieną kartą mane ir žiūrėjo tuo echoskopu...
Na aš pati savarankiškai jokių tyrimų nesidariau. kaip jau buvau rašiusi, su pirmu pastojimu pas mane nebuvo jokių problemų, tai negalėjau net pagalvot, kad su antru bus kas ne taip... Bet įvyko, kaip įvyko. Ir gydytoja to fakto nesureikšmino, sakydama, kad taip pasitaiko ir jau geriau anksčiau negu vėliau. Štai jei keli kartai iš eilės, tai jau reikia kažką daryt... O dabar va, laukiu antro savo mažylio, kuris netrukus turėtų pasirodyti ir džiaugiuos, visas blogas mintis į šalį nuvijus...
taigi, reikia teigiamai nusiteikti, juk mažylis ir mamytės nuotaikas jaučia  bigsmile.gif

sigullka, gal jau turi naujienų? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Oi dar ne, neturiu. Su pirmuoju nelabai "paskubėjau" - 11 dienų virš termino buvo ax.gif Tai vat galvoju, kad su antru irgi taip pat nebūtų doh.gif
Nors ką gali žinot ? g.gif
Jau kai turėwsiu, būtinai pasidžiaugsiu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 04 16, 13:10)
4u.gif Oi dar ne, neturiu. Su pirmuoju nelabai "paskubėjau" - 11 dienų virš termino buvo ax.gif Tai vat galvoju, kad su antru irgi taip pat nebūtų  doh.gif
Nors ką gali žinot ? g.gif
Jau kai turėwsiu, būtinai pasidžiaugsiu... bigsmile.gif

Stiprybės tau 4u.gif ir lauksiu naujienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif Dėkui labai, stirpybės jums merginos, būtinai lauksiu ir Jūsų ferų naujienėlių nestuke.gif kuo greičiau... lai įvyksta Velykiniai stebuklai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Po abrazijos praėjo beveik 4 mėn ir pastebėjau, kad pasikeitė mano mmm: ta prasme, jos trunka viena diena trumpiau nei anksčiau, 1-2 dienas nebūna nieko, paskui vėl 1-2 dienas truputį pakraujuoju. Be to, per mmm būna daug gleivių. Dėl tokio dalyko pas gydytoją neinu, bet vis vien įdomu, ar tai normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 04 25, 23:28)
Sveikos, merginos smile.gif
Po abrazijos praėjo beveik 4 mėn ir pastebėjau, kad pasikeitė mano mmm: ta prasme, jos trunka viena diena trumpiau nei anksčiau, 1-2 dienas nebūna nieko, paskui vėl 1-2 dienas truputį pakraujuoju. Be to, per mmm būna daug gleivių. Dėl tokio dalyko pas gydytoją neinu, bet vis vien įdomu, ar tai normalu g.gif

Labas, krisliuke 4u.gif mano mm pirmosios po persileidimo irgi buvo kitokios, t.y. gausesnės, skausmingesnės ir ilgesnės...ryt einu pas ginę-tai sužinosiu, ar taip turi būti g.gif o kodėl neini pas gyd? pažiūrėtų ir būtų ramu mirksiukas.gif o tai jau planuoji nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 04 26, 15:12)
Labas, krisliuke  4u.gif mano mm pirmosios po persileidimo irgi buvo kitokios, t.y. gausesnės, skausmingesnės ir ilgesnės...ryt einu pas ginę-tai sužinosiu, ar taip turi būti  g.gif o kodėl neini pas gyd? pažiūrėtų ir būtų ramu  mirksiukas.gif o tai jau planuoji  nestuke.gif ?

Neinu, nes galvoju, kad čia nieko blogo ax.gif Bet taip jau tęsiasi tris mėnesius, tai nusprendžiau jūsų pasiklausti, ar kam jos pasikeitė. O nėštumą jau planuojam mintyse, truputį gydausi kitas ligas, tai tikiuosi, kad po kitų mmm jau galėsim planuoti ir tikrovėje rolleyes.gif
Atsakyti