QUOTE(krisliuke @ 2011 07 01, 10:33)
Aš esu

Pilvo skausmai buvo praėję, nėštumo požymių - jokių. Kai

buvo lygiai 6 sav, pilvą vėl pradėjo skaudėti, tai nuvažiavau pas gydytoją. Pasižiūrėjo su echo, tai žirniukas atitiko 6 sav 3 d, jau lyg ir matė pulsuojančią širdelę

Jau antrą dieną pykina, pradeda skaudėt krūtinę

Kol kas viskas gerai

Bet, kaip gydytojas sakė, reikia save prižiūrėti, pasisaugoti ir tai, kad vieną dieną viskas gerai, nereiškia, kad gerai bus ir kitą... Pilvą vis paskauda, tai stengiuosi pagulinėti.
Šaunu, kad esi

naujienos puikios

kaip tau sekėsi pasveikti?

gal ką praleidau?

o tas skaudėjimas-tai maudimas kaip per mmm? o paskauda pajudėjus daugiau, pvz. grindis išplovus

Tad pasisaugok, jei gali
Papildyta:
QUOTE(krisliuke @ 2011 07 04, 11:19)
Pasisakau

Buvau pas gydytoją šiandien, širdelė plaka

Pakartotinai reiks pažiūrėti po poros savaičių, nes kažką dar mato, bet ten širdelės kaip ir nesimato

Yra nedidelių kraujosruvų, tai reikia gulėti ir nesitampyti... Vakar buvo pasirodę rausvų išskyrų, tai stengsiuosi kuo daugiau save pasaugoti, nes nenoriu prarasti vaikelio (-ų), kai jau ir jo širdutė plaka

Kai žiemą grėsė persileidimas, tai širdelės net nesimatė, kurios nebematėm ir vėliau... Šiandien kaip tik mane žiūrėjo gydytojas, kuris žiemą darė A... Dar pabambėjo, kad ateinam čia su tuščiom gemalinėm puslytėm, ir pridarom jiems vargo, kai reikia įžiūrėti

O ką reiškia ta tuščia gemalinė puslytė? Juk širdelė tai plaka, nesuprantu...
O nuo ko tos kraujosrūvos?

man nematė jokios pūslelės, žodžiu vaisiaus kaip supratau