Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai II

QUOTE(naujoke4 @ 2011 06 29, 14:00)
kodėl? vaistinėse patikimesni juk  g.gif

vaistinese gero gryno vit E nera mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(erikae @ 2011 06 29, 15:55)
Bonda ........      Net neturiu ką pasakyti  verysad.gif 
Labai nuliūdau tave čia pamačius  verysad.gif 

Aš po truputį atsigaunu, jeigu galima tai šitaip pavadinti .. Sunku labai .. Bet laikykimės .  Nelaikas gal dar mūsų mažiukams  4u.gif
Neinu į temą .. kaip Entrix ?  unsure.gif  Kažkaip vis pagalvoju .

liudna verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 06 26, 12:56)
Krisliuke - kur tu ir kaip tu?  g.gif

Aš esu smile.gif Pilvo skausmai buvo praėję, nėštumo požymių - jokių. Kai nestuke.gif buvo lygiai 6 sav, pilvą vėl pradėjo skaudėti, tai nuvažiavau pas gydytoją. Pasižiūrėjo su echo, tai žirniukas atitiko 6 sav 3 d, jau lyg ir matė pulsuojančią širdelę smile.gif Jau antrą dieną pykina, pradeda skaudėt krūtinę smile.gif Kol kas viskas gerai smile.gif Bet, kaip gydytojas sakė, reikia save prižiūrėti, pasisaugoti ir tai, kad vieną dieną viskas gerai, nereiškia, kad gerai bus ir kitą... Pilvą vis paskauda, tai stengiuosi pagulinėti.
Atsakyti
Pasisakau smile.gif Buvau pas gydytoją šiandien, širdelė plaka thumbup.gif Pakartotinai reiks pažiūrėti po poros savaičių, nes kažką dar mato, bet ten širdelės kaip ir nesimato smile.gif Yra nedidelių kraujosruvų, tai reikia gulėti ir nesitampyti... Vakar buvo pasirodę rausvų išskyrų, tai stengsiuosi kuo daugiau save pasaugoti, nes nenoriu prarasti vaikelio (-ų), kai jau ir jo širdutė plaka unsure.gif Kai žiemą grėsė persileidimas, tai širdelės net nesimatė, kurios nebematėm ir vėliau... Šiandien kaip tik mane žiūrėjo gydytojas, kuris žiemą darė A... Dar pabambėjo, kad ateinam čia su tuščiom gemalinėm puslytėm, ir pridarom jiems vargo, kai reikia įžiūrėti unsure.gif O ką reiškia ta tuščia gemalinė puslytė? Juk širdelė tai plaka, nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 06 29, 19:13)
taip pat, kaip ir mum verysad.gif  verysad.gif ir vakar verysad.gif

Nu bliamba kaip nenorėjau to išgirsti verysad.gif Net bijojau ateiti čia pasiskaityt .. doh.gif

Laukiu mm.. labai noriu antro žirniuko .. Dar pas ginę reikia nueiti .. jeigu dar negavo duomenų iš ligoninės.. tai ji dar nieko nežino .. Kaip aš nenoriu matyt vėl tų paguodos kupinų akių .. Pavargau jau .. Geriau visi apsimestu, kad nieko nebuvo ir nieko nežino ..
Mano vyro senelis išsiuntė mums dovanų .. mažyčių drabužėlių .. Net nenoriu gaut to siuntinuko .. Kaip nesupranta, kad dar anksti kažką pirkti buvo .. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2011 07 04, 11:35)
Kaip aš nenoriu matyt vėl tų paguodos kupinų akių .. Pavargau jau .. Geriau visi apsimestu, kad nieko nebuvo ir nieko nežino ..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

laikykis, mergyt 4u.gif 4u.gif tikrai bus tas kudikelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2011 07 04, 11:35)
Kaip aš nenoriu matyt vėl tų paguodos kupinų akių .. Pavargau jau .. Geriau visi apsimestu, kad nieko nebuvo ir nieko nežino ..
Mano vyro senelis išsiuntė mums dovanų .. mažyčių drabužėlių .. Net nenoriu gaut to siuntinuko .. Kaip nesupranta, kad dar anksti kažką pirkti buvo ..  doh.gif  verysad.gif

Laikykis, manau viskas bus gerai ir man taip buvo, kai antro norėjau, va po kurio laiko atėjo antras lauktas angelėlis pas mus, stiprybės, ištvermės, ir viskas bus gerai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 07 01, 10:33)
Aš esu smile.gif Pilvo skausmai buvo praėję, nėštumo požymių - jokių. Kai  nestuke.gif buvo lygiai 6 sav, pilvą vėl pradėjo skaudėti, tai nuvažiavau pas gydytoją. Pasižiūrėjo su echo, tai žirniukas atitiko 6 sav 3 d, jau lyg ir matė pulsuojančią širdelę smile.gif Jau antrą dieną pykina, pradeda skaudėt krūtinę smile.gif Kol kas viskas gerai smile.gif Bet, kaip gydytojas sakė, reikia save prižiūrėti, pasisaugoti ir tai, kad vieną dieną viskas gerai, nereiškia, kad gerai bus ir kitą... Pilvą vis paskauda, tai stengiuosi pagulinėti.

Šaunu, kad esi thumbup.gif naujienos puikios mirksiukas.gif kaip tau sekėsi pasveikti? g.gif gal ką praleidau? g.gif o tas skaudėjimas-tai maudimas kaip per mmm? o paskauda pajudėjus daugiau, pvz. grindis išplovus g.gif Tad pasisaugok, jei gali 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krisliuke @ 2011 07 04, 11:19)
Pasisakau smile.gif Buvau pas gydytoją šiandien, širdelė plaka thumbup.gif Pakartotinai reiks pažiūrėti po poros savaičių, nes kažką dar mato, bet ten širdelės kaip ir nesimato smile.gif Yra nedidelių kraujosruvų, tai reikia gulėti ir nesitampyti... Vakar buvo pasirodę rausvų išskyrų, tai stengsiuosi kuo daugiau save pasaugoti, nes nenoriu prarasti vaikelio (-ų), kai jau ir jo širdutė plaka unsure.gif Kai žiemą grėsė persileidimas, tai širdelės net nesimatė, kurios nebematėm ir vėliau... Šiandien kaip tik mane žiūrėjo gydytojas, kuris žiemą darė A... Dar pabambėjo, kad ateinam čia su tuščiom gemalinėm puslytėm, ir pridarom jiems vargo, kai reikia įžiūrėti unsure.gif O ką reiškia ta tuščia gemalinė puslytė? Juk širdelė tai plaka, nesuprantu...

O nuo ko tos kraujosrūvos? g.gif man nematė jokios pūslelės, žodžiu vaisiaus kaip supratau
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 07 05, 23:19)
Šaunu, kad esi  thumbup.gif naujienos puikios  mirksiukas.gif kaip tau sekėsi pasveikti?  g.gif gal ką praleidau?  g.gif o tas skaudėjimas-tai maudimas kaip per mmm? o paskauda pajudėjus daugiau, pvz. grindis išplovus  g.gif Tad pasisaugok, jei gali  4u.gif
Papildyta:

O nuo ko tos kraujosrūvos? g.gif man nematė jokios pūslelės, žodžiu vaisiaus kaip supratau

Pasveikau be jokių vaistų, tik išgėriau kelias tabletes paracetamolio ir daug arbatų. Pilvo skausmas tai visoks - ir maudimas, ir sudūrimas. Stengiuosi pagulinėti, bet būna, kad skauda ir gulint...
Nuo ko dabar tos kraujosrūvos, net neįsivaizduoju... Gal užtenka kelių pasitampymų su vaiku ir šiaip nepasisaugojimo, kad jos atsirastų g.gif Tikiuosi, kad jos išnyks.
Atsakyti
krisliuke, pasisaugok 4u.gif
Atsakyti
KRISLIUKE, sveikatytės ir sėkmės, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2011 07 06, 08:56)
Pasveikau be jokių vaistų, tik išgėriau kelias tabletes paracetamolio ir daug arbatų.  Pilvo skausmas tai visoks - ir maudimas, ir sudūrimas. Stengiuosi pagulinėti, bet būna, kad skauda ir gulint...
Nuo ko dabar tos kraujosrūvos, net neįsivaizduoju... Gal užtenka kelių pasitampymų su vaiku ir šiaip nepasisaugojimo, kad jos atsirastų g.gif Tikiuosi, kad jos išnyks.

Krisliuke thumbup.gif ir toliau taip sekmingai aukit wub.gif tikstenkis save saugot 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Stiprybes ir tikejimo jusu temai 4u.gif Deja tenka ir man joje apsilankyti. As su klausimu - gal kuri is jusu turi neigiama kraujo grupe ir po leliuko netekimo leidosi imunoglobulina? Per kiek laiko ji rekomenduojama susileisti? Po gimdymo ne veliau negu 72 val., gal taip pat galioja ir nelaimingoj situacijoj? 4u.gif
Atsakyti