QUOTE(Trikotažas @ 2011 07 26, 19:40)
Sveikos, turiu klausimeli. Pries pora dienu pasidariau nestumo testa (tiksliau du) ir abu parode blankias antras juosteles, o siandien staiga prasidejo kraujavimas ir didziulis skausmas - mazdaug kaip per menesines, gal tik skausmingiau. Mano ciklas nera labai reguliarus, menesines jei ir velavo, tai tik kokia diena. Siandien diena darytas testas jau neigiamas. Kaip suprantu, tai cia ankstyvas persileidimas. Gyvenu Anglijoje, savo daktares neturiu, tai kankina mane klausimas - ar viska taip ir palikti, ar kreiptis i gydytojus? Jeigu tu testu buciau nepasidarius, buciau net nepastebejus, kad buvau pastojus... Ar viskas issivalys savaime ir ar galiu toliau bandyti pastoti? Bandom apie 5 menesius ir iki tol nebuvo pavyke...
Sveika,
ne be reikalo gyd rekomenduoja nt gadinti nesulaukus mmm keleta dienu....o ankstyvi persileidimai laaaabai daznas atvejis, tik dauguma to net nepastebi, kaip tu ir minejai.....
As neiciau pas gyd., pralaukciau kraujavima ir sekanti cikla bandyciau pastoti

....na nebent laabai skausmingos mmm ar pan., tada jau pas gyd
Papildyta:
QUOTE(muji @ 2011 07 26, 21:56)
norejau paklausti, ar teko kam operuoti 18 sav nebesivystanti nestuma? Ar operacija jos pasekmes ir savijauta skiriasi nuo ankstyvo nestumo salinimo?
daznai jau toki dideli nestuma skatina vaistais ir issaukia gimdyma arba kaip tu minejai operuoja . Ankstyva nestuma imanoma pasalinti vaistukais, prasideda kraujavimas ir tiek....o siuo atveju yra daug sudetingiau