Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

oficialiam puslapy tik Parfum Initial po 100, paprastas edp maximum 90 ml
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 02 05, 18:19)
oficialiam puslapy tik Parfum Initial po 100, paprastas edp maximum 90 ml

viskas aisku,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 02 05, 16:05)
Žiopla, nerandu apie Eau de Shalimar įspūdžių čia. Neabejoju, kad tikrai atsiras juos uosčiusių. Lengvesnė Shalimar versija? g.gif

nieko bendro su Shalimar nesuuodžiu ax.gif pasaldinta citrina. bet man jie patinka... ypatingai vasarą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2012 02 07, 09:47)
nieko bendro su Shalimar nesuuodžiu  ax.gif pasaldinta citrina. bet man jie patinka... ypatingai vasarą... rolleyes.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Parfumerio paroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2012 02 09, 20:37)

Kitaip sakant, parfumerio paroda? smile.gif - iš 6 nuotraukų tik vienoje kvepalai...
Atsakyti
Šiaip...

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 02 09, 22:37)

Mano vaikystėje tai buvo absoliučiai korektiškas posakis. Laikai pasikeitė, žmogus prisitaikyti nesuspėjo. (Neteisinu apskritai, bet suprantu kaip seną žmogų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 09 vasario 2012 - 21:03
QUOTE(Minerva @ 2012 02 09, 21:45)
Mano vaikystėje tai buvo absoliučiai korektiškas posakis. Laikai pasikeitė, žmogus prisitaikyti nesuspėjo.

būtent. Iš tokių dalykų teisiniai procesai daromi, reik įsidėmėt.
Diskriminacija, konkurenciją ribojantys susitarimai, reklamos įstatymo pažeidimai ir panašūs meno ar su menu susijusio verslo žmones nervuojantys reikalai......

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 02 09, 23:04)
būtent. Iš tokių dalykų teisiniai procesai daromi, reik įsidėmėt.
Diskriminacija, konkurenciją ribojantys susitarimai, reklamos įstatymo pažeidimai ir panašūs meno ar su menu susijusio verslo žmones nervuojantys reikalai......

Kažin, mano vaikystės knygas vaikams jau perrašė politiškai korektiška kalba? O Agatos Kristi romanas dabar vadinasi "12 juodaodžiukų"? smile.gif

Atsiprašau už nuklydimus nuo temos 4u.gif Sunkus reikalas ta istorija, bet toks įdomus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 09 vasario 2012 - 21:16
Minerva, kiek žinau, iki vaikų knygų ši cenzūra dar nepriėjo, bent jau vaikų knygutėse galima apie alkoholinių gėrimų naudą, konkrečių receptūrų ir pan. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 02 09, 23:18)
Minerva, kiek žinau, iki vaikų knygų ši cenzūra dar nepriėjo, bent jau vaikų knygutėse galima apie alkoholinių gėrimų naudą, konkrečių receptūrų ir pan. biggrin.gif

Na, taip, moralinis teisingumas šiame pasaulyje atrodo kažkaip įdomiai... smile.gif
Atsakyti