Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 05, 00:42)
egliosha biggrin.gif
Šios pabrėžiamosios dalelytės visada rašomos atskirai po tų žodžių, prie kurių šliejasi: kad ir, kaip ir, lyg ir, net ir, nors ir, ot ir, taip ir; šiaip jau, taip jau, na jau, nu jau, a jau, be jau, ė jau, et jau, kaip jau, kur jau, lyg jau, o jau, tai jau, tik jau, vis jau; tas pat, toks pat, šiandien pat, čia pat, taip pat, tiek pat, tuoj pat, vis tiek pat, iki pat; kas tik(tai), koks tik, bet tik, kad tik, kaip tik(tai), ką tik, kiek tik, kol tik, ko tik, kur tik, lig tik, ne tik vien tik, vos tik; šiaip sau, taip sau, kaip sau; kur tau, še tau, štai tau, tai tau, te tau; kas čia (sakė), ko čia (purkštauji), ką čia (abejoji), kiek čia (seniai), kur čia (užteks); ko ten (norėsi), kiek ten (tetoliau), kur ten (beateis).

Vienu žodžiu rašoma dalelytė tiktai.

user posted image baiges mano dilemos biggrin.gif o tai nors rasau sveplai, bet labai nemegstu klaidu biggrin.gif

myliu dieda ir Jacoba, labanakt!
Atsakyti
Labanakt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
"Vanduo drambliams" 1930’s Style Pics

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Robsten myletojos...nesinerviname mirksiukas.gif ...cia tik foto is filmavimo aiksteles biggrin.gif
user posted image
Jei foto sunervino, ziurim i mano parasa...ten tai, ko reikia nervu lastelems atstatyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 05 gruodžio 2010 - 07:35
labas rytas, pramigauuser posted imagezandai biski syla nuo vakarykscio sidro...
kimbam siandien i vosnios remonta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 05 gruodžio 2010 - 09:51
Labas rytas ax.gif
Kokios fotkes clap.gif like like like aciuks.gif
Man baisu pagalvot, kad savaitgalis jau kaip ir praejo unsure.gif verysad.gif beeeeeeee unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kokios foto thumbup.gif bet paraše vis tiek wub.gif awww...

Man irgi savaitgalis jau baiginėjas. Teoriškai turiu laisvą pirmadienį, bet ryt važiuosiu apsižiūrėt darbelio, tai keltis kaip baisingajį ketvirtadienį, kai viskas nuo devynių doh.gif doh.gif doh.gif

Kokie dienos palanai pas jus? Man tai reikia papusryčiaut ir jei sugebėsiu bent lapą ar du referato parašyt, kol parduotuvės dirbs, reikia kokio megztuko palėkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 05 gruodžio 2010 - 12:55
Labas visoms 4u.gif

Daiva, gražios nuotraukos, bet parašas vistiek fainesnis thumbup.gif wub.gif wub.gif

Kokios neplepios šiandien... g.gif

Aš tai atsikėliau vėliausiai, papusryčiavau, o dabar jau pietus reik ruošt doh.gif Gyvenimo rutina... doh.gif
Atsakyti
Aš tai pusryčius kaip tik šiuo momentu valgau doh.gif bet jie jau kaip ir pusiau pietūs, o po to vėl referatas biggrin.gif unsure.gif

Bet užlėksiu aplankyt thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiek tiek daugiau pasinagrinėjau, ką parsisiunčiau...Kristen ir Robo komentarų nėra (arba variantas, kad juos reik kaip nors įjungt ir aš nemoku unsure.gif ). Bet yra medžiaga su režisieriaus komentarais, spec efektų kūrėjais ir pan., na kaip ir buvo extra New Moon'e.
Dar yra spec Džeikobistėm ir Edvardistėm bigsmile.gif Viskas sutraukta, kur rodo tik Džeiką arba tik Edvardą bigsmile.gif Ten, kur vienas arba kitas nesimakaluoja, prasukta lotuliukas.gif Žodž filmas be nereikalingų intarpų lotuliukas.gif
Viskas rusų kalba.
Atsakyti
Kaip gaila, kad rusų kalboj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 12 05, 15:21)
Kaip gaila, kad rusų kalboj  doh.gif

Kai siunčiausi tai buvo parašyta EN, RU, UA...Bet gal aš nemoku nusistatyt bigsmile.gif Gal per kokia DVD programą ten nusistato biggrin.gif Na parsisiųsiu kokią programą ir dar kartą pažėsiu biggrin.gif gal daugiau kas nusistatys lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 05 gruodžio 2010 - 14:37