Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

QUOTE(Zizija @ 2010 12 05, 20:39)
Vat rusų tai man thumbup.gif Bet failas labai didelis, nepamenu kiek rašei gigų doh.gif O pas mane kompe vietos visai nėra doh.gif
cry.gif  cry.gif  cry.gif

Prieš atsisiunčiant, aš irgi savo kompą valiau biggrin.gif Kad vietos atsirastų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lediine @ 2010 12 05, 20:33)
Siaubas, atsibodo man jau tas TWILIGHT. sad.gif(
Nebegaliu nei žiūrėt, nei skaityt. schmoll.gif

Jei atsibodo, tai ko dar i sita tema eini? g.gif
Guosti tai tikrai nepulsim...

QUOTE(Zizija @ 2010 12 05, 20:39)
Vat rusų tai man thumbup.gif Bet failas labai didelis, nepamenu kiek rašei gigų doh.gif O pas mane kompe vietos visai nėra doh.gif
cry.gif  cry.gif  cry.gif

Nebedaug liko ir mes galesim nusipirtki DVD, gruodzio 15 diena jau LT pasirodo smile.gif
Atsakyti

ir ka db? g.gif
nesuprantu tokiu postu doh.gif g.gif
jei turi parduok,ismesk knygas, issitrink filmus ir pamirsk, kad toks egzistuoja
problemos nematau.
Papildyta:
sese aujas parasiukas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žinau, kad turi urašyt referatą, bet sumečiau filmus į WMM ir po to pabandžiau sujungt, gavosi http://www.youtube.c...h?v=U6ZlHcOQ_18 doh.gif biggrin.gif tikiuos, kad rodys.
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 05, 20:41)
Prieš atsisiunčiant, aš irgi savo kompą valiau biggrin.gif Kad vietos atsirastų lotuliukas.gif

Man ir valant neatsiras lotuliukas.gif Senas mano, tik iš viso 40 gigų doh.gif Bet nesugenda taip jau baisiai, o išmest tai gaila lotuliukas.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 12 05, 20:44)
Nebedaug liko ir mes galesim nusipirtki DVD, gruodzio 15 diena jau LT pasirodo  smile.gif

Jo, geriau diską nusipirksiu 4u.gif
Parašiukas tavo thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2010 12 05, 21:59)
Žinau, kad turi urašyt referatą, bet sumečiau filmus į WMM ir po to pabandžiau sujungt, gavosi http://www.youtube.c...h?v=U6ZlHcOQ_18  doh.gif  biggrin.gif  tikiuos, kad rodys.

Gražu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
KRISTEN IR ROBO DIDIEJI 2010-IEJI
Super nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2010 12 05, 22:22)

Gražu... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū biggrin.gif

čia turėjo gautis kažkas kaip tie dvylika (ar kiek) skyrių. Viskas Edvardo akim, bet kiek žiūrėjau, vietom Belą reik pakirpt ir šiaip pamačiau, ką dar keist ax.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tai priklausys nuo to, koki utempu referatas judės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AstaRaud @ 2010 12 05, 22:27)
KRISTEN IR ROBO DIDIEJI 2010-IEJI
Super nuotraukos

kada man dirbt, kai tokie gėriai dedami blink.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Maximoj ėmiau Laukimą ir Virpėjimą vienu mostu cool.gif

labas vakaras
paskaitysiu ką prirašėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2010 12 05, 22:22)
Man ir valant neatsiras lotuliukas.gif Senas mano, tik iš viso 40 gigų doh.gif Bet nesugenda taip jau baisiai, o išmest tai gaila lotuliukas.gif

Kai pirkau kompą, tai bambėjau, kad 160 gigų yra nesvietiškai daug ir man nė velnio tiek nereikia doh.gif lotuliukas.gif Dabar nuolat mąstau, ką čia trint lauk, kas vietos padaryt doh.gif Bet jaučiu aš ir terabitą sugebėčiau šlamštu užkišt lotuliukas.gif

Myliu Kellan'ą wub.gif Ir Robkę su Kristen wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 05 gruodžio 2010 - 21:40
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 05, 22:29)
Kai pirkau kompą, tai bambėjau, kad 160 gigų ir nesvietiškai daug ir man nė velnio tiek nereikia doh.gif  lotuliukas.gif Dabar nuolat mąstau, ką čia trint lauk, kas vietos padaryt doh.gif Bet jaučiu aš ir terabitą sugebėčiau šlamštu užkišt lotuliukas.gif

Pas mane 400 gb lotuliukas.gif nėra užkimtas, bet jei visus filmus pasilikčiau, tai irgi blogai jau būtų lotuliukas.gif
Atsakyti

nesupratau šio posto esmės unsure.gif na mums neatsibodo, mes galim ir žiūrėt, ir skaityt biggrin.gif

uzsispyrele27, parašas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Pliukšt, video thumbup.gif

dar viena Kristen foto iš tų vestuvių
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 12 05, 22:41)
nesupratau šio posto esmės  unsure.gif  na mums neatsibodo, mes galim ir žiūrėt, ir skaityt biggrin.gif
uzsispyrele27, parašas  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Pliukšt, video  thumbup.gif

dar viena Kristen foto iš tų vestuvių
user posted image
user posted image

Gal žmogus nori žinučių skaičių pasikelt nesąmones rašinėdamas biggrin.gif

4u.gif 4u.gif

Aš įnirtingai teigiau, kad ta foto netikra, bet gal vis dėlto ir tiesa bus thumbup.gif
Atsakyti