Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

QUOTE(Pliukšt @ 2010 12 05, 22:44)
Aš įnirtingai teigiau, kad ta foto netikra, bet gal vis dėlto ir tiesa bus  thumbup.gif

Tikra tikra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 12 05, 00:28)
Ok   aišku   sutiks, o jei tu pirma ją sutiksi, tai man peruką jos 
Iš kur siunties? 

hehe style tau jos skalpą pristatys biggrin.gif

QUOTE(Lediine @ 2010 12 05, 19:33)
Siaubas, atsibodo man jau tas TWILIGHT. sad.gif(
Nebegaliu nei žiūrėt, nei skaityt. schmoll.gif

MĖNESIO POSTAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2010 12 05, 20:59)
Žinau, kad turi urašyt referatą, bet sumečiau filmus į WMM ir po to pabandžiau sujungt, gavosi http://www.youtube.c...h?v=U6ZlHcOQ_18  doh.gif  biggrin.gif  tikiuos, kad rodys.

labai gražuuu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 05 gruodžio 2010 - 21:53
Bet tose pirmose foto jie tokie mežiukai atrodė blink.gif ir apranga tamsoka lotuliukas.gif

Bet jei tikra, tai tikra biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
GaiLina, tark žodį, mes tave sąrašuose paliksim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 05, 22:53)
labai gražuuu  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
ka ten Twailaitas uzkniso juodai?! man reik knygu lotuliukas.gif rytoj paskutine diena akcijos, o as tik dvi knyas nurovus ir ne twilighto verysad.gif siandien vonios spintelei knygoms skirtas babkes isleidau... doh.gif

siandien naujausia HP ziuresim, diedas parsiunte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 12 05, 22:58)
siandien naujausia HP ziuresim, diedas parsiunte thumbup.gif  thumbup.gif

Gal jau ne Cam ripas???

Filmas fantastinis wub.gif thumbup.gif nepasigailėsit
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 12 05, 21:59)
Gal jau ne Cam ripas???

Filmas fantastinis  wub.gif  thumbup.gif  nepasigailėsit

nazanau laugh.gif tikriausiai ne, nes cam'u nei klausyt neimanoma doh.gif man atrodo is uzsienio siunte, kaiciu arbata, tepu sumustinius, veju dieda nuo kompo einam ziet thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 12 05, 23:02)
nazanau laugh.gif tikriausiai ne, nes cam'u nei klausyt neimanoma doh.gif man atrodo is uzsienio siunte, kaiciu arbata, tepu sumustinius, veju dieda nuo kompo einam ziet thumbup.gif  thumbup.gif

Smagaus vakaro biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jei geras, lauksiu pašnibždant, kur rast filmą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 12 05, 22:27)
KRISTEN IR ROBO DIDIEJI 2010-IEJI
Super nuotraukos

Super wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 05, 22:29)
Kai pirkau kompą, tai bambėjau, kad 160 gigų yra nesvietiškai daug ir man nė velnio tiek nereikia doh.gif  lotuliukas.gif Dabar nuolat mąstau, ką čia trint lauk, kas vietos padaryt doh.gif Bet jaučiu aš ir terabitą sugebėčiau šlamštu užkišt lotuliukas.gif
Myliu Kellan'ą wub.gif Ir Robkę su Kristen wub.gif

Na va, tavo 4 kartus talpesnis doh.gif o aš taip jau vietą taupau lotuliukas.gif nieko neįrašinėju, be ko galiu apsieiti, o filmą pažiūrėjus iškart ištrinu, bo kitam vietos nelieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zizija, o tu pažiūrėk, dabar būna pirkt išorinių atiminties diskų visai nebrangiai. Mane jis tik ir gelbsti.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 05, 23:08)
Zizija, o tu pažiūrėk, dabar būna pirkt išorinių atiminties diskų visai nebrangiai. Mane jis tik ir gelbsti.

Reiks taip ir padaryt, bet vis neprisiruošiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti