Ka gi pasidalinsiu ispudziais ir as. Buvau portugalijoje siek tiek daugiau nei dvi savaites. Mano vyras ten buvo komadiruoteje, tai gi ir as nuvykau pas ji. Anksciau esu buvusi Porto ir Lisabonoje, bet trumpai , vos po keleta dienu, tai nelabai kokiu ispudziu turejau. Si karta buvo viskas kitaip, nes turejau marias laisvo laiko ir gerai istyrinejau vietove. Gyvenom Espinho mietelyje, nuo viebucio iki vandenyno pora minuciu, be abejo dar ne sezonas ir saltoka, bet vis tik malonumas neralus atsikelus iseiti i balkona ir matyti vandenyna

Kelis kartus buvom nuvaziave i Porto, MB bendradarbis portugalas aprode mums pacias idomiausias vietas. Labiausia suzavejo naktinis Porto, bei ant vandenyno kranto naktinis karaoke klubas

Maistas an labai patiko, nes labai megstu juros gerybes ir kepsnius keptus ant groteliu. O jai apie pyragaicius is vis nekalbu. Be to labai sagu,kad Portugalijoje,kaip ir Prancuzijoje visa diena galia nusipirkti sviezios dar karstos duonos. Kas dien kartojau,kad noreciau gryzti dar ir dar, o gal but net gyventi Portugalijoje