Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

Ka gi pasidalinsiu ispudziais ir as. Buvau portugalijoje siek tiek daugiau nei dvi savaites. Mano vyras ten buvo komadiruoteje, tai gi ir as nuvykau pas ji. Anksciau esu buvusi Porto ir Lisabonoje, bet trumpai , vos po keleta dienu, tai nelabai kokiu ispudziu turejau. Si karta buvo viskas kitaip, nes turejau marias laisvo laiko ir gerai istyrinejau vietove. Gyvenom Espinho mietelyje, nuo viebucio iki vandenyno pora minuciu, be abejo dar ne sezonas ir saltoka, bet vis tik malonumas neralus atsikelus iseiti i balkona ir matyti vandenyna wub.gif Kelis kartus buvom nuvaziave i Porto, MB bendradarbis portugalas aprode mums pacias idomiausias vietas. Labiausia suzavejo naktinis Porto, bei ant vandenyno kranto naktinis karaoke klubas thumbup.gif Maistas an labai patiko, nes labai megstu juros gerybes ir kepsnius keptus ant groteliu. O jai apie pyragaicius is vis nekalbu. Be to labai sagu,kad Portugalijoje,kaip ir Prancuzijoje visa diena galia nusipirkti sviezios dar karstos duonos. Kas dien kartojau,kad noreciau gryzti dar ir dar, o gal but net gyventi Portugalijoje ax.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu gruodžio mėn ir savo atostogų, tada varysiu 10 dienų į Lisaboną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 07, 13:55)
Kelis kartus buvom nuvaziave i Porto, MB bendradarbis portugalas aprode mums pacias idomiausias vietas. Labiausia suzavejo naktinis Porto, bei ant vandenyno kranto naktinis karaoke klubas thumbup.gif  Maistas an labai patiko, nes labai megstu juros gerybes ir kepsnius keptus ant groteliu. O jai apie pyragaicius is vis nekalbu. Be to labai sagu,kad Portugalijoje,kaip ir Prancuzijoje visa diena galia nusipirkti sviezios dar karstos duonos. ax.gif

Gal gali smulkiau aprašyti tas vietas ir kavinę, su niam niam tomis gėrybėmis 4u.gif Biržely važiuosime, būtų smagu turėti info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucile @ 2008 02 25, 11:52)
Gal galėtumėt patarti, kokiame rajone geriausia gyventi Lisabonoj? Kaip tik ieškomės viešbučio. Algarvėj jau užsisakėm, o Lisabonoj niekaip nepavyksta iššsirinkti.

Ką tik iš Lisabonos 4u.gif Pasaka bigsmile.gif Jau dabar +26 buvo... Gyvenom viešbutyje Aviz (www.hotelaviz.com). Puikus ir normaliai kainuojantis hotelis **** . Lokacija- ideali, av Libertade pradžioje, prie Metro Marquis Plombal, iš kur gali bet kuria kryptimi važiuoti. Vienintelis minusas- kambariuose nuo kilimų ( beje, grynos vilnos), jaučiasi toks savotiškas kvapas. Ai, bet tai menkniekis, turint galvoje, kad pusryčiams jie nemokamai šampano duoda. Siūlau pasidomėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 04 08, 21:30)
Ką tik iš Lisabonos 4u.gif Pasaka bigsmile.gif Jau dabar +26 buvo... Gyvenom viešbutyje Aviz (www.hotelaviz.com). Puikus ir normaliai kainuojantis hotelis **** . Lokacija- ideali, av Libertade pradžioje, prie Metro Marquis Plombal, iš kur gali bet kuria kryptimi važiuoti. Vienintelis minusas- kambariuose nuo kilimų ( beje, grynos vilnos), jaučiasi toks savotiškas kvapas. Ai, bet tai menkniekis, turint galvoje, kad pusryčiams jie nemokamai šampano duoda. Siūlau pasidomėti. mirksiukas.gif

Fainas viešbutukas, bet 120 Eurų už vienvietį kambarį - kaip ir daugoka. Man teks ieškoti pigesnio varianto. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 04 10, 09:02)
Fainas viešbutukas, bet 120 Eurų už vienvietį kambarį - kaip ir daugoka. Man teks ieškoti pigesnio varianto. g.gif
Mums brangiausiai nakvynė kainavo 40 eurų (už dvivietį kambarį), pigiausiai - 25. Tiesa, važiavom "ne sezono" metu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 04 10, 14:12)
Mums brangiausiai nakvynė kainavo 40 eurų (už dvivietį kambarį), pigiausiai - 25. Tiesa, važiavom "ne sezono" metu.  biggrin.gif

Tai yra ten pigesnių, aš irgi ne sezono metu važiuosiu. Bet gruodžio mėn dar ne visi tekia pasiūlymus. Praktiškai kas savaitę vis sąrašas pasipildo. ax.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2008 03 25, 18:59)
hi..pries pora metu keliavom po Portugalija, tai galiu pasakyti: Porto n kartu grazesnis zu Lisabona.. Porto centre yra visokiu hostel'iu ir galima vietoje susirasti..Lisabonoje nenakvojom, nes brangu..ryte atvarem-apziurejom per diena ir vakare isvaziavom..po to yra miestuku pakrantese-galima rasti pigiai..siaip Portyugalija super-dvi savaiotes keliaviom..geros kainos, puikus maistas, geras oras..skridom,,uzsisakem auto ir vazinejom-grazu ir jauku..dar karta grizciau

kiek jum kainavo dvi savaites su viskuom? blush2.gif

QUOTE(safarikids @ 2008 04 10, 13:12)
Mums brangiausiai nakvynė kainavo 40 eurų (už dvivietį kambarį), pigiausiai - 25. Tiesa, važiavom "ne sezono" metu.  biggrin.gif

mes ne sezono metu atradom ir uz 15-20 euru dvivieciu kambariu Lisabonoj ir Algarvej.

Rugseji nusimato kelione. Braukiu asara, kaip pasiilgau wub.gif
Atsakyti
mes va kaip tik permai ir buvom portugalijoj. teisybe labai trumpai , bet kelione buvo super smile.gif aplankem toki zavu portugalijos kampeli kai Azoru salas. Jei kada pasitaikytu galimybe vaziuot , tikrai vetra pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2008 04 07, 17:26)
Gal gali smulkiau aprašyti tas vietas ir kavinę, su niam niam tomis gėrybėmis 4u.gif  Biržely važiuosime, būtų smagu turėti info smile.gif

Mane irgi domintų smulkiau apie tas vieteles Porto. Birželį keliausime po Portugaliją 17 dienų, planuojamės kelionę smile.gif . Įdomu, restoranėliuose ir kavinėse meniu anglų kalba yra? Kaip ten susigaudyt ką skaniai užsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Liucile @ 2008 04 17, 20:46)
Mane irgi domintų smulkiau apie tas vieteles Porto. Birželį keliausime po Portugaliją 17 dienų, planuojamės kelionę smile.gif . Įdomu, restoranėliuose ir kavinėse meniu anglų kalba yra? Kaip ten susigaudyt ką skaniai užsisakyti?
Gali ir nebūti. lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas nors galite parekomenduoti kokius apartamentus porto mieste? smile.gif Mes liepa vaziuojame i sia nuostabia sali, bet norime gyventi ne viesbuciuose, o apartamentuosea, ta prasme kad virtuve butu 4u.gif
Atsakyti