Gal kas kokiu svieziu naujienu jau turi is portugalijos. mes skrendam birzelio vidury savaitelei i Algarve (tiksliau, viesbutukas randasi netoli albufeira miestuko, ant pacio vandenyno kranto), turesim tik 6 dieneles pilnas, tai bandom sioki toki planuka kurti, kad ir bamba padegint, ir pamatyt truputuka
Papildyta:
QUOTE(naktele @ 2008 05 29, 10:42)
Aš buvau Albufeiroje, tik ne per firmas, o savarankiškai. Užsisakiau internetu kambarį viešbutyje Auramar beach resort, tai trijų žvaigždučių viešbutis, prie vandenyno, yra du baseinai. Visai geras, tik nuo centro nutolęs apie pusantro kilo. Kadangi aš buvau spalio mėnesį, tai visakas buvo pigiau. Labai gražūs pliažai, kiek esu keliavusi, Portugalijos pietuose jie patys gražiausi, šiose kurortose pilna anglų, tad nenustebk matydama daug girtų. Rusų ir lietuvių beveik nemačiau, bet dabar bus daugiau (nes Novaturas organizuoja). Eskursijos yra į Seviliją, Gibraltarą.
naktele, ka dar patartum Albufeiroj ar aplinkiniuose rajonuose pamatyti (sakykim kokiu 100km spinduliu aplink), negaliu sau daug leist keliaut ir pervargt nes esu

16 savaiteliu, bet pliaze po skeciu irgi nesinori gulet, tai bandom su MB surast ta aukso viduriuka

Parašas neatitinka II.12 taisyklės