QUOTE(Kasulia @ 2008 08 22, 18:39)
bukit budrus valgydami baruose, nes mes tik is kelinto karto supratom, kad uzkandziai pries maista, kuriais paprastai visi normalus barai klienta VAISINA, yra mokami. padavejai gudrauja, net neklausia, ar tu ju nori, padeda ant stalo ir nueina, po to paziuri, kad tas malonumas tau atsiejo papildomus 5-7 eurus.
Man atrodo, kad šioje temoje jau buvo apie tai rašyta - apie mokamus užkandžius. Bent jau aš apie juos pasiskaičiau SM'e.
Padavėjai negudrauja. Tiesiog Portugalijoje taip priimta.
Kaina nebūtinai 5-7 eurai. Priklausomai nuo to, kokius užkandžius valgei. Visada galima pasiskaičiuoti, kiek atsieis atneštieji užkandžiai - kainos pateiktos meniu. Be abejo, jeigu atnešė krevečių, alyvuogių ir dar ko nors, tai kainuos brangiau nei duonytė, sviestukas ir tepamas sardinių paštetas.
vairavimas neturetu stebinti, nes jie vairuoja panasiai kaip lietuviai - tokie pusiau laukiniai kelyje, laksto zveriskai, bet patariu duodi durniui kelia, nes jei gincysies, uzpypins negyvai
Atvairavau 2 savaites Portugalijoje (ir greitkeliu, ir šunkeliu ir po miestus, miestelius) - pypsino man gal du kartus. Ir tuos - stovėjau sankryžoje degant žaliai šviesai (dairėmės, į kurią gi mums čia pusę "poddatsia"

).
Žvėrišku lakstymu nepavadinčiau.
kas nesitiki idealios svaros, nusivilti neturetu, taigi, visiems sekmes ir geru ispudziu.
Man viešbučiuose atrodė švaru. Gal kiek prasčiau viename "butų viešbutyje", kuriame šeimos apsistoja savaitgaliauti.
Серьёзное лицо-это ещё не признак ума. Все самые большие глупости в мире делались именно с этим выражением лица...