QUOTE(Dagilis @ 2009 03 04, 14:40)
apie zuvi as nekalbejau, kazkas kitas rase, bet nesvarbu.
Siaip tai jo, tai ju menke - dziovinta menke, labai labai suri, tai ja pora dienu turi mirkyti pries paruosdamas. Jie pradejo ja valgyti tokia sunkmeciu, kai badas siaute, nes dziovinta gerai issilaikydavo, tai iki siol ir valgo.
Man tai labai idomu marketuose - visur yra atskiras bacaliau skyrius, kur ja su tokiais pjuklais pjausto, geras unikalus vaizdas. Asmeniskai ji man , bet daug kam visai nieko.
Tik juokiausi, kai perskaiciau kazkieno komentara, kad portugalai neva valgo tik gera, jurine zuvi - ar zinote, kiek jurine cia kainuoja? Kilogramiukas apie 25 - 50 euru, tai retas kuris iperka. O visa ju zuvis - tai tokia pat, kaip ir lasisa - uzauginta fermose, seriama antibiotikais, kad gerai augtu, tai tiek ten to ir sveikumo. Tokia siu laiku realybe
Siaip tai jo, tai ju menke - dziovinta menke, labai labai suri, tai ja pora dienu turi mirkyti pries paruosdamas. Jie pradejo ja valgyti tokia sunkmeciu, kai badas siaute, nes dziovinta gerai issilaikydavo, tai iki siol ir valgo.
Man tai labai idomu marketuose - visur yra atskiras bacaliau skyrius, kur ja su tokiais pjuklais pjausto, geras unikalus vaizdas. Asmeniskai ji man , bet daug kam visai nieko.
Tik juokiausi, kai perskaiciau kazkieno komentara, kad portugalai neva valgo tik gera, jurine zuvi - ar zinote, kiek jurine cia kainuoja? Kilogramiukas apie 25 - 50 euru, tai retas kuris iperka. O visa ju zuvis - tai tokia pat, kaip ir lasisa - uzauginta fermose, seriama antibiotikais, kad gerai augtu, tai tiek ten to ir sveikumo. Tokia siu laiku realybe
esmeniskai man tai patinka is zuvies kaip padaro is bakaliau .vadinasi bakaliau abras.