QUOTE(garbane @ 2007 02 20, 15:28)
na ziurint kokie norai ir kokie istekliai

siaip as savo maisto nesivezciau nes jis nera toks jau brangus. zymiai pigiau nei, pvz. didziojoje britanijoje, bet aisku kazkiek brangiau nei lietuvoje

apie drabuzius nelabai zinau, nes ne toks buvo mano keliones tikslas
na as visuomet rekomenduoju automobiliu nuoma

zymiai paprasciau nei keliones autobusais ar traukiniais. be to nera taip jau brangu

pasidomek europcar firmele, mums ten automobilio nuoma dienai tekainavo 10 euru

(nors gal siaip kainuoja brangiau.. nes pirkome kaip deal'a kartu su lektuvo bilietais (EasyJet)). Be to jie turi savo atstovybes daugelyje vietu - pasidomekit gal ir sutiks kitur automobili pasiimti
mes vasara naktvojome kempinguose. labai rekomenduoju

turejom savo palapine, nors man rodos dauguma ju turi ir namukus. bet cia jau domekites konkreciai. beje mokesciai uz nakvyne kempinguose nera labai mazi - bet priklauso nuo vietoves. visgi zymiai pigiau negu viesbuciai. beje kokiu metu laiku vaziuojate?
ir siaureje ir pietuose labai grazu

nuspreskit priklausomai nuo to ka labiau megstat - kalnus? laukine gamta? plezus? architektura?
siaip tai patariu visu pirma nusipirkti gera kelioniu vadova

pades geriau susidaryti bendra vaizda
sveikutes,
ačiū labai už atsakymus!
na štai vakar nusipirkau bilietus: i porto, o griztam is Valencijos i Lietuva, tad iš PORTO reikės kažkokiu būdu nusigauti iki Valencijos

As siek tiek pažiūrėjau ką siūlo ryanair'o automobiliu nuoma 4 dienom 135eurai. Nezinau ar tai brangu ar nelabai
Jaučiuosi toookia neišmanėlė.. Ankščiau tik tranzuodavau, tai nelabai rūpėjo kainos, o tuo labiau automobilių nuoma.
Galėčiau pasiimti auto PORTO, o atiduoti FARO, vadinasi galima būtų keliauti į pietus..

Labiausiai domina vandenynas

gamta, nenoriu architektūros..
O kiek kempinguose kainuoja tie nameliai arba vieta palapinei?
Mes PORTO būsime gegužės 19 dieną, manau dar ne sezonas ir tikiuosi, kad nebus labai aukštos kainos?
Kaip noriu greičiau iškeliauti..

Tad man visa informacija laabai praverstų!
O sudėtinga vairuoti automobilį? Man tai būtų pirmas kartas svetimoje šalyje (auto vairavimas), draugė šiek tiek turi patirties.. o mūsų pakeleiviai vyrai.. hm.. su jais dar sunkiau.. tad truputį neramina ir pats vairavimas

bet manau susitvarkytume..
O kas ieina i ta auto nuomos kainą? Kokį auto geriau rinktis? (na gal turite daugaiu patirties šitu klausimu) , o kaip benzinas brangu?
Atsiprašau jei mano klausimai tokie naivi kartais, tiesiog tokio stiliaus kelionė pirmą kartą, tad šiek tiek neramu ( važiuotume su drauge tai tranzuotume

).. ale vyrai neišleidžia